Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Hotel lige ved stranden på Tenerife

 • Solferie
 • El Médano
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.229,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På sommerferie på drømmeøen Tenerife: 7 eller 14 overnatninger på Hotel Médano inkl. halvpension, en flaske cava, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Hvad siger I til en eller to uger på Tenerife, hvor I bor på hotel med en 500 m² stor terrasse med en smuk udsigt og direkte adgang til det blå hav? Så tag med os til den unikke vulkanø, hvor der venter jer solskin, strand og halvpension. I flyver fra København eller Hamborg, og vi har sørget for transport fra lufthavnen til hotellet, så I straks kan komme i gang med at slappe af og slikke sol på terrassen. Pak solcreme og sandaler, og flyv afsted på en solskinsferie, I sent vil glemme.

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Médano***
 • Halvpension (ekskl. drikkevarer)
 • 1 flaske cava
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
El Médano

Byen El Médano ligger på den sydlige del af Tenerife, og her ligger øens længste naturlige strand og strækker sig ud over intet mindre end 3 km. Byen byder på hyggelige restauranter og spændende butikker, og hver weekend er der marked, hvor der bl.a. sælges frisk fisk. Er I til vandsport, er El Médano også den oplagte destination, for her kan I prøve kræfter med bl.a. windsurfing, kitesurfing og dykning.

Fra stranden, Playa de Médano, kan I see vulkanbjerget Montaña Roja, hvor I kan gå tur og nyde den unikke natur — omkring selve vulkanen er den tør og gold, men rundt omkring er den grøn, og fra toppen kan I glæde jer til en skøn udsigt over øen og havet.

Hotel Médano

 • Hotel
 • El Médano, Spanien
terrace

Det moderne Hotel Médano ligger på den sydlige del af ferieøen Tenerife, lige ved El Médano-stranden. Hotellet har 500 m² stor terrasse, hvorfra man kan hoppe direkte i havet og snuppe sig en forfriskende dukkert. Fra terrassen er der desuden en smuk udsigt til øens røde bjerg. Der er gratis WiFi på fællesområderne.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

I bor på et elegant dobbeltværelse med TV, telefon og værdiboks samt eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

I kan vælge mellem et værelse med eller uden havudsigt.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et enkeltpersonstillæg på 1789 DKK for hotelopholdet

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-10 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 11 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Pris

Prisen er per person

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med tranport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice