Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

4-stjernet forkælelse på nordtyske Usedom

Wellness 2 overnatninger Heringsdorf

kr. 1.569,- -44%
per person fra kr. 889,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Velvære og afslapning ved den tyske østersøkyst: 3 dage i luksuriøs suite på det 4-stjernede Kaiser Spa Hotel Zur Post inkl. daglig morgenmad, en middag samt adgang til pool og sauna

Tag til den indbydende ø Usedom i Nordtyskland, hvor I kan se frem til at glemme alt om hverdagens stress og jag. Under opholdet bor I på det flotte, 4-stjernede Kaiser Spa Hotel Zur Pos, som ligger blot 200 meter fra strandpromenaden, og hvor I kan se frem til morgenmad hver dag, en middag og til at koble af i det store wellnessområde. Der bliver selvfølgelig også tid til at gå nogle lange ture langs Usedoms fine strande.

Inklusive
  • 2 overnatninger i enkeltværelse eller suite (maks. 2 voksne og 2 børn på 0-11 år) på Kaiser Spa Hotel Zur Post****
  • Morgenmad
  • 1x middag per person
  • Adgang til wellnessområde med pool og sauna
  • Leje af badekåbe
Usedom

Øen Usedom er kendt for sin smukke natur og sine idylliske strande. Besøg den hyggelige havn, hvor traditionelle fiskekuttere kan ses vugge på bølgerne, og hvorfra I kan nyde en storslået solnedgang over havet. På øen tilbydes der desuden et stort udvalg af fritidsaktiviteter. Her kan I f.eks. tage på sejltur, cykle i naturen, spille golf eller fiske. Tag også en slentretur langs strandpromenaden eller i hyggelige Heringsdorf, hvor Tysklands længste mole findes. Eller hvad med en smuttur til den charmerende gamle havneby Świnoujście, der ligger over den polske grænse kun 11 kilometer væk. Her finder I Polens bredeste strand med en flot strandpromenade, der indbyder til en lang gåtur langs de skvulpende bølger.

Kaiser Spa Hotel Zur Post****

Hotel Heringsdorf, Tyskland
hotel

Kaiser Spa Hotel Zur Post er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som byder på en ideel beliggenhed blot 200 m fra strandpromenaden. Under jeres ophold kan I regne med at komme helt ned i gear, for hotellet råder nemlig over et 1200 m² stort wellnessområde forsynet med opvarmede indendørs og udendørs bassiner, forskellige saunaer og afslappende dampbad. Derudover tilbydes forskellige massage- og skønhedsbehandlinger mod ekstra betaling.

Hver morgen vågner I op til en sund morgenbuffet, og sovetrynerne kan glæde sig over, at den serveres helt til kl. 13.00! Hotellet råder over intet mindre end 3 forskellige restauranter, der serverer et udvalg af regionale og internationale retter, og der er også to barer, hvor I kan runde en skøn dag af med en drink.

Læs mere
room

Suite

2 voksne per suite

Hotellets rummelige suiter er udstyret med egen altan eller terrasse. Derudover er der TV, værdiboks og minibar på samtlige værelser, mens det tilhørende badeværelse er forsynet med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Suiterne kan rumme op til 2 voksne og 2 børn på 0-11 år.

Rejser du alene, har du mulighed for at vælge et enkeltværelse, som er lidt mindre end en suite, men som har samme faciliteter.

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: Maks. 3 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Kaiser Spa Hotel zur Post. Du indgår derfor direkte aftale med Kaiser Spa Hotel zur Post. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Suite: Maks. 2 voksne og 2 børn på 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-6 år: 40% rabat
Børn i alderen 7-11 år: 25% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 20 € per nat. Betales på hotellet

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering i hotellets garage koster 12 € per nat. Betales på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Bemærk

Bemærk, at den udendørs swimmingpool fra 3. januar 2017 og fire uger frem vil være lukket

Sted

Kaiser Spa Hotel Zur Post ligger tæt på strandpromenaden i Bansin på den nordtyske ø Usedom.