• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Badeferie på Malta med all-inclusive

Solferie 7, 8 eller 14 overnatninger Mellieha

per person fra kr. 3.809,-
baseret på 2 personer

Nyd solen på Malta: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på Mellieha Bay Resort med all-inclusive, fly fra København eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Længes i ned til solens varme, lange sommerdage og azurblåt hav, der bruser ind over stranden? Så flyv med til skønne Malta, hvor der venter jer 1 eller 2 ugers solferie på et flot hotel lige ved stranden! I bliver forkælet med all-inclusive, og I kan bruge dagene på at slænge jer ved poolen, tage ned på den private strand eller udforske Maltas billedskønne natur og historiske byer. Uanset om I rejser med jeres udkårne eller den lille børnefamilie, så er dette den perfekte solferie for jer, hvis ferie skal have plads til både afslapning og eventyr!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 baby 0-1 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Mellieha Bay Resort***
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Malta
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Ghadira og Malta

En fascinerende kulturarv, betagende arkitektur, ældgamle klippeformationer og templer, myldrende byer, glitrende hav, skønne strande, enestående natur... Malta er alt dette og meget mere. I bor på øens nordlige side og nær Ghadira, hvor I finder en af Maltas bedste sandstrande. Herfra har I masser af muligheder for at opleve lidt af hvert – f.eks. kan I sejle ud til øerne Gozo og Comino, der hver især byder på både smuk natur, store grotter og imponerende kulturskatte. På stranden kan I sole jer, hoppe i bølgerne eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Har I børnene med, kan I også tage ud til Popeye Village, hvor der er sjove aktiviteter for både store og små.

Mellieha Bay Hotel

(59 anmeldelser)
Hotel Mellieha, Malta
Pool2

Det flotte Mellieha Bay Hotel ligger på øens nordside, nær Ghadira, og kan prale af en beliggenhed lige ud til havet. Her har I det ideelle udgangspunkt for en afslappende og spændende ferie på Malta! Hotellet råder over et stort poolområde med liggestole, en grøn have, børnebassin og udsigt til havet, og I har også adgang til den private strand. Dagens måltider serveres i restauranten, og her er også to poolbarer, en lobbybar og et diskotek. På hotellet tilbydes der underholdning for alle samt mulighed for at afprøve forskellige former for vandsport (mod gebyr). I har kun 5 minutters gang til nærmeste busstoppested, hvorfra I kan komme rundt og se resten af Malta.

 • +10
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De flotte og rummelige dobbeltværelser er simpelt indrettet i varme farver. Her har I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet. Her er plads til i alt 3 personer og 1 baby 0-1 år.

Familjerum

Familieværelse

2 voksne per værelse

De rummelige familieværelser er moderne indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet. Her er plads til i alt 2 voksne og 2 børn 0-12 år.

All-inclusive omfatter:

 • Morgenbuffet
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe og -kage (kl. 16.30-17.30)
 • Snacks (kl. 10.00-17.00)
 • Aftenbuffet
 • Drikkevarer ad libitum: te, kaffe, juice, sodavand, udvalgte cocktails og lokale mærker af øl, vin, spiritus og likører (kl. 10.00 til midnat)
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (maks. 5 € per person i alt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 baby 0-1 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-12 år får 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelset egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside
- Inkluderet i prisen med Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Inkluderet i prisen med Lufthansa: 8 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 4-6 timer inkl. mellemlanding
- I flyver med SAS eller Norwegian fra København eller med Lufthansa fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Jeres hotel ligger lige ud til havet på øens nordside og nær Ghadira, hvor øens mest populære sandstrand ligger. I har kun 5 minutters gang til nærmeste stoppested, hvorfra I nemt kommer rundt og ser resten af Malta.