Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Strandhotel på Malta med all-inclusive

 • Solferie
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Mellieha
Pris fra kr. 2.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd fine Malta: Tilbring 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Mellieha Bay Resort med halvpension, fly tur-retur samt transfer

Længes i ned til solens varme, lange sommerdage og azurblåt hav, der bruser ind over stranden? Så flyv med til skønne Malta, hvor der venter jer 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på et flot hotel lige ved stranden. I bliver forkælet med halvpension, men I har også mulighed for at opgradere til all-inclusive. Dagene kan bruges på at slænge jer ved poolen, tage ned på den private strand eller udforske Maltas billedskønne natur og historiske byer. Uanset om I rejser med jeres udkårne eller den lille børnefamilie, så er dette den perfekte solferie for jer, hvis ferien skal byde på både afslapning og eventyr!

Inklusive
 • Mellieha Bay Hotel: 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Malta tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Ghadira og Malta

En fascinerende kulturarv, betagende arkitektur, ældgamle klippeformationer og templer, myldrende byer, glitrende hav, skønne strande, enestående natur... Malta er alt dette og meget mere. I bor på øens nordlige side og nær Ghadira, hvor I finder en af Maltas bedste sandstrande. Herfra har I masser af muligheder for at opleve lidt af hvert. For eksempel kan I sejle ud til øerne Gozo og Comino, der hver især byder på både smuk natur, store grotter og imponerende kulturskatte. På stranden kan I sole jer, hoppe i bølgerne eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Har I børnene med, kan I også tage ud til Popeye Village, hvor der er sjove aktiviteter for både store og små.

Mellieha Bay Hotel

 • Hotel
 • Mellieha, Malta
Pool2

Det flotte Mellieha Bay Hotel ligger på øens nordside, nær Ghadira, og kan prale af en beliggenhed lige ud til havet. Her har I det ideelle udgangspunkt for en afslappende og spændende ferie på Malta! Hotellet råder over et stort poolområde med liggestole, en grøn have, børnebassin og udsigt til havet, og I har også adgang til den private strand. Dagens måltider serveres i restauranten, og her er også to poolbarer, en lobbybar og et diskotek. På hotellet tilbydes der underholdning for alle samt mulighed for at afprøve forskellige former for vandsport (mod gebyr). I har kun 5 minutters gang til nærmeste busstoppested, hvorfra I kan komme rundt og se resten af Malta.

 • +9
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

De flotte og rummelige dobbeltværelser er simpelt indrettet i varme farver. Her har I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet.

Familjerum

Familieværelse

De rummelige familieværelser er moderne indrettet med en dobbeltseng og en eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet.

Tilkøb af all-inclusive

Dette tilbud inkluderer halvpension, men i bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe all-inclusive. All-inclusive omfatter:

 • Morgenbuffet
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe og -kage (kl. 16.30-17.30)
 • Snacks (kl. 10.00-17.00)
 • Aftenbuffet
 • Drikkevarer ad libitum: te, kaffe, juice, sodavand, udvalgte cocktails og lokale mærker af øl, vin, spiritus og likører (kl. 10.00 til midnat)
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (maks. 5 € per person i alt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Min. 4 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelset egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger lige ud til havet på øens nordside og nær Ghadira, hvor øens mest populære sandstrand ligger. I har kun 5 minutters gang til nærmeste stoppested, hvorfra I nemt kommer rundt og ser resten af Malta.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice