Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol og strand på Algarvekysten i Portugal

 • Solferie
 • Monte Gordo
Pris fra kr. 5.599,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen på Algarvekysten: 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Alcazar Hotel & Spa inkl. halvpension, fly fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet

Længes I efter varmere himmelstrøg? Så kan I varme jer ved tanken om en tur til Portugals smukke Algarvekyst, hvor der venter jer 1 eller 2 skønne uge med gyldne sandstrande, hvidkalkede huse, et rustikt landskab og et formidabelt køkken. I bor på et moderne, 4-stjernet hotel med morgenmad (eller halvpension fra november), så læg sandaler og stråhat frem og glæd jer til en ferie i Algarve!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Alcazar Hotel & Spa****
 • Halvpension
 • Fly tur-retur fra København til Faro
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (ca. 100 minutter, maks. ventetid i lufthavnen: 1 time)
Tilvalg
 • Opgrader til halvpension indtil 31.10.16 | 829-1659 DKK per voksen; 549-1099 DKK per barn (0-11 år)
Algarvekysten

Med en 220 km lang kystlinje, hvor badebyer og charmerende fiskerbyer ligger som perler på en snor, tilbyder Algarve sine solhungrende gæster en ferie med plads til både afslapning og kultur. Her er fine sandstrande, dramatiske klipper, uspolerede bugter og et rustikt landskab, og i byerne inde i landet, finder I historiske slotte, korktræer og blomsterenge samt den flotte vandrerute Via Algarviana.

I bor i kystbyen Monte Gordo, som ligger nær den spansk-portugisiske grænse. Her finder I et casino, en hyggelig strandpromenade samt et væld af butikker, caféer og barer. I nærheden kan I afprøve forskellige former for vandsport. I kan også besøge naturreservatet nord for byen eller den fredelige kystby Cacela Velha, der fortryller med sine hvidkalkede huse og sin kirke ved vandkanten.

Hotel Alcazar Beach & Spa

 • Hotel
 • Monte Gordo, Portugal
Hotel Alcazar & Spa

Velkommen til det 4-stjernede Alcazar Hotel & Spa, der ligger kun 2 minutters gang fra stranden! Hotellet råder over 2 swimmingpools, hvoraf den ene er med havvand, en restaurant, der serverer typiske middelhavsretter, samt en bar. I kan slappe af i det flotte wellnessområde, hvor der er sauna, boblebad, dampbad og mulighed for at tilkøbe en lækker massage.

 • +4
Læs mere
Hotel Alcazar & Spa

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et moderne og lyst dobbeltværelse, der er forsynet med aircondition, fladskærms-TV, telefon og privat badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Fra jeres altan har I delvis udsigt over havet eller over omgivelserne.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-3 år overnatter gratis på hotellet
Børn 4-11 år får 40% rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering ved hotellet koster 7,50 € per døgn (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I ankomsthallen i lufthavnen står jeres chauffør med et TravelBird-skilt
Der kan være en maks. ventetid på op til 1 time i lufthavnen, og turen mellem lufthavnen og hotellet tager ca. 100 minutter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i kystbyen Monte Gordo og kun et par minutters gåafstand fra stranden. Lufthavnen ligger ca. 68 km fra hotellet, og I kan gå til den nærmeste togstation på ca. 20 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice