Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet forkælelsesferie på Tenerife

 • Solferie
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 6.289,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv afsted til solrige Tenerife: 7 eller 14 overnatninger på Hotel Taburiente inkl. halvpension, fly tur-retur fra København eller Hamborg, transport mellem lufthavn og hotel samt adgang til tagterrasse med pool og boblebad

Tenerife lokker med sit milde klima solhungrende turister til året rundt. I Tenerifes hovedstad Santa Cruz får I det bedste fra to verdener. Her kan I nemlig dase ved poolen eller stranden og samtidig nyde godt af byens livlige atmosfære. Med 7 eller 14 overnatninger er der god tid til at få ladet batterierne op og få en flot kulør under den spanske sol, og I bliver rigtig vartet op på jeres hotel. Halvpension, tagterrasse med swimmingpool og adgang til boblebad, sauna og fitnessrum har I altsammen. Hvad mere kunne man ønske sig på en solferie?

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i standard eller superior dobbeltværelse på Hotel Taburiente****
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Halvpension
 • Adgang til boblebad, sauna, fitnessrum og tagterrasse med swimmingpool
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
 • Håndbagage
Tenerife

Vulkanøen Tenerife byder på masser af muligheder, hvad end I bare vil slappe af og nyde solens stråler, udforske bylivet eller snøre vandrestøvlerne og se nærmere på den spændende natur. Santa Cruz er øens hovedby, og her findes åbne pladser, en skøn promenade og selvfølgelig massevis af restauranter og barer, hvor I kan nyde en omgang tapas og et par kølende drinks. Besøg også den smukke kirke Iglesia de la Concepción og markedet Señora de Africa, hvor I kan sætte tænderne i lækre spanske specialiteter. Fra jeres hotel har I 7 km til den populære strand Playa de Las Teresitas, som ligger i en bugt, der sørger for læ for vinden og den perfekte baggrund til palmefyldte selfies.

Hotel Taburiente****

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spanien
jacuzzi

Det 4-stjernede Hotel Taburiente ligger ved siden af Parque Garcia Sanabria, der har smukke haver og fontæner. Centrum af Santa Cruz kan I gå til på 15 minutter, mens den populære badestrand Playa de Las Teresitas ligger 7 km borte og kan nås på 25 minutter i bus. På hotellet findes en tagterasse med swimmingpool, som har åben året rundt, og hvorfra I har en skøn udsigt. Der er tilmed et udendørs boblebad, en sauna og et fitnessrum, som I frit kan benytte jer af. I spiser jeres måltider i en af de to restauranter, der begge serverer spanske retter.

 • +-4
Læs mere
Chambre

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er 14 m² store og har dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks, køleskab, skrivebord samt et badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer samt toiletartikler.

Room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er mere moderne indrettet og er lydisolerede. Med deres 20 m² er de desuden mere rummelige end standard dobbbeltværelserne. De har ligeledes dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks, køleskab, skrivebord samt et badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer samt toiletartikler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år
Superior dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid (maks. 1 time), og køretiden er ca. 75 minutter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Taburiente ligger 15 minutters gang fra centrum af Santa Cruz og 7 km fra stranden Playa de Las Teresitas. Der er 62 km mellem hotellet og lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice