• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Strand og storby i Palma de Mallorca

 • Storbyferie
 • 4 eller 5 overnatninger
 • Palma
Pris fra kr. 2.639,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 8 gange

Oplev den dejlige stemning og flotte natur i Palma de Mallorca: 4 eller 5 overnatninger på det 3-stjernede Sercotel Hotel Zurbaran inkl. morgenmad, transport mellem lufthavn og hotel og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Trænger I til en pause fra hverdagen? Så flyv til skønne Palma de Mallorca. Palma de Mallorca kombinerer strand og by på bedste vis, og her er lidt for enhver smag. Om I er til at dase i solen, beundre imponerende bygninger, spise lækre tapas eller gå på opdagelse i de små hyggelige gader — ja så finder I det her. I bor på Sercotel Hotel Zurbaran som er placeret i gå-afstand til det historiske centrum. Så pak kufferten og glæd jer til at nyde livet på Mallorca!

Inklusive
 • 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Sercotel Hotel Zurbaran***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotel
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca sprudler af middelhavs-stemning og spansk hygge. Der er masser at opleve i byen; spændende bygninger, museer, hyggelige restauranter og snesevis af butikker. De historiske bygninger skyder op mellem palmerne og skaber en helt speciel atmosfære i byen. Den store gotiske katedral, som også er kendt som Havets Katedral, er byens vartegn og helt bestemt et besøg værd — det er ikke kun bygningens størrelse der er imponerende, men også de mange arkitektoniske finurligheder og kunstværker inde i kirken. I kan også tage en pause på en af byens utallige pladser og opleve Palma de Mallorcas summen, mens I nyder en forfriskning.

Sercotel Hotel Zurbaran

14 Anmeldelser
 • Hotel
 • Palma, Spanien
Hotel

Sercotel Hotel Zurbaran ligger centralt i Palma de Mallorca og i gå-afstand til det historiske centrum. Hotellet har 24 timers reception, morgenmadsbuffet, en lille café og fælles opholdsstue.

Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med altan

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse med altan er indrettet i hyggelig og moderne stil med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, TV, telefon, minibar og værdiboks.

Oplevelser i og omkring Palma de Mallorca

 • Et besøg på det populære marked Mercat De L’olivar, byder på lækre spanske delikatesser. Det er en oplevelse at gå rundt blandt markedets solmodne frugter og grøntsager, og det er nemt at blive fristet af de mange pølser, skinker og oste.
 • Hvis I interesserer jer for kunst, er det et must at se Joan Mirós museum og atelier. Miró havde tilknytning til Mallorca hele sit liv, og i 1956 bosatte han sig i Palma de Mallorca, hvor han boede og arbejdede til sin død i 1983. Her kan I finde både malerier, skulpturer, keramik, tegninger samt en del af Mirós personlige bibliotek. Fra bagsiden af museet kan I nyde en fantastisk udsigt over Palma-bugten.
 • I kan tage på tur med veterantoget, der har kørt mellem Palma de Mallorca og Sóller siden 1912. På den ca. 28 km lange tur kører I gennem 13 tunneller og krydser adskillige broer langs bjergkæden Sierra de Alfabia. I kører gennem citron- og appelsinplantager og gør holdt ved små stationer. Ved stoppet lige før endestationen kan I nyde den fantastisk udsigt over Sóller, der ligger i dalen. I Sóller kan I f.eks. drikke et glas friskpresset appelsinjuice, gå på opdagelse i de små sidegader, og smage på byens delikatesser.
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat
Personer over 11 år: 25% rabat

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på omkring 1 time. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 40 min.


Sted

Hotellet ligger centralt i Palma de Mallorca i bydelen El Terreno ca. 2½ km fra Catedral de Mallorca

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice