Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Miniferie på Best Western hotel i det centrale London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
Pris fra kr. 2.089,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til altid skønne London: 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Best Western Seraphine Olympia i Kensington inkl. morgenmad og fly fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg

London er intet mindre end Europas største metropol og her findes alt, hvad hjertet kan begære af kultur, shopping og gastronomi! På denne ferie har I 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Best Western Seraphinia Olympia, som ligger i Kensington, et af byens absolut bedste kvarterer. Lige udenfor døren har I Hyde Park og High Street Kensingtons mange butikker og restauranter, og med 5 minutters gang til nærmeste undergrundsstation er I hurtigt fremme ved Londons største attraktioner!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i standard dobbeltværelse eller junior suite (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Best Western Seraphine Olympia***
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London
 • Morgenmad
 • Håndbagage
London

London er en ren smeltedigel af kulturer og trends, og her er uendeligt mange muligheder for at få lige den storbyferie, I drømmer om. Se musicals i verdensklasse i West End, brug feriebudgettet i Oxford Streets fristende butikker, se byen fra oven i London Eye, og skyl alle indtrykkene ned med en kold pint og Sunday roast på en ægte engelsk pub!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Best Western Seraphine Olympia-Kensington

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Breakfast room

Best Western Seraphine Olympia ligger i det fornemme kvarter Kensington i den vestlige del af det centrale London. Der er blot 5 minutters gang til den nærmeste undergrundsstation High Street Kensington, hvorfra I nemt når seværdigheder som Big Ben og London Eye og Oxford Streets butikker. På hotellet er der døgnåben reception, bar og en morgenmadsstue, hvor der serveres kontinental morgenmad.

 • +2
Læs mere
Room

Junior suite

2 voksne per suite

Hotellets junior suiter har værdiboks, gratis WiFi, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, iPod dock, aircondition, skrivebord, sovesofa samt et badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

Room 2

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets standard dobbeltværelser har værdiboks, gratis WiFi, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, iPod dock, aircondition, skrivebord samt et badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

Vil I udforske området omkring jeres hotel, så er her et par bud på ting at lave omkring High Street Kensington:

 • Kyoto Garden: Uanset årstid er en gåtur i Londons fine parker altid en god idé. Hyde Park og Kensington Gardens ligger lige ved siden af jeres hotel, men det er bestemt også værd at besøge den nærliggende Holland Park. Her findes den fredfyldte, japanskinspirerede have Kyoto Garden med fiskedam, små vandfald og endda påfugle, som ynder at gemme sig i træerne!
 • Muffin Man: En af de stolteste engelske traditioner er naturligvis afternoon tea. Det engelske tearoom Muffin Man ligger omkring 7 minutters gang fra hotellet, og her kan I nyde en friskbrygget ''cuppa'' med traditionelle kager til.
 • Whole Foods Market: Man kan med rette kalde Whole Foods Market for et mad-imperie. Butikken, der ligger 2 minutter fra jeres hotel, byder nemlig på flere etager proppet med alverdens lækre mad- og drikkevarer. Her er også en etage med restauranter, hvor smagsløgene kan besøge mange verdensdele. Prøv fx nudler friske fra wokken, pulled pork i en heftig barbecuesauce, autentiske tacos eller gourmetpizza.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Junior suite: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Best Western Seraphine Olympia ligger i Kensington i den vestlige del af det centrale London. Nærmeste undergrundsstation er High Street Kensington, som der er 5 minutters gang til. Med offentlig transport kan I nå hotellet på ca. 1 time og 20 minutter fra Stansted og Luton og på godt 1 time fra Gatwick.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice