Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol og strand på voksenhotel på Costa Brava

Solferie overnatninger Malgrat de Mar

per person fra kr. 2.439,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rejs mod den spanske sommersol: 5, 7 eller 14 overnatninger på Costa Brava på voksenhotellet Sumus Hotel Monteplaya inkl. halvpension og fly fra København, Billund eller Aalborg

Drømmer I om at at dase på en sandstrand, duften af Middelhavet og at drikke sangria under den bagende sol? Så er det på Costa Brava, sommerferien skal holdes! I bor i området Malgrat del Mar lige ned til kysten, og på hotellet forkæles I med halvpension. Stranden har I kun 50 meter til, så I får rig lejlighed til at opbygge en flot sommerkulør. Hvis liggestolene på stranden skal skiftes ud med andre aktiviteter, så kan I udforske den historiske bydel, prøve kræfter med vandsport eller tage på en dagstur til Barcelona.

Inklusive
 • 5, 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Sumus Monteplaya***
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona eller Girona–Costa Brava
 • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Tapas-cykeltur med 3 stop | 351 DKK per person
 • Prøvesmagning af skinke | 259 DKK per person
Malgrat de Mar på Costa Brava

Den maleriske lille by Malgrat del Mar ligger på kyststrækningen Costa Brava, der er kendt for sine lækre sandstrande ud til det funklende Middelhav og for sin vidunderlige natur. Her kan I plaske i strandkanten, dyrke vandsport, spille golf eller udforske den smukke natur, alt imens I nyder det milde middelhavsklima og den friske havluft. Der er et væld af solrige terrasser, caféer og restauranter, hvor I kan nyde et par kølige glas sangria og sætte tænderne i spanske delikatesser. Har I lyst til lidt storbyimpulser, kan I tage et smut til Barcelona, som ligger omkring en times kørsel fra Malgrat del Mar.

Hotel Sumus Monteplaya

Hotel Malgrat de Mar, Spanien
Hotel pool !!!

Sumus Hotel Monteplaya ligger i den lille by Malgrat de Mar på Costa Brava. Der er blot 50 meter til den nærmeste sandstrand, hvor I kan dyppe tæerne i de klare bølger. Tilbage på hotellet kan I også finde jeres indre vandhund frem. Her er nemlig to swimmingpools, og der er liggestole, I kan sole jer på. På nogle aftener om ugen er der underholdning i form af shows og livemusik. I hotellets restaurant, som har udsigt til haven, kan I dagligt gå ombord i morgen- og aftenbuffeten.

Læs mere
Hotel room 2

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellet råder over 168 lyse værelser, der har udsigt over haven eller de omkringliggende bjerge. Jeres værelse er udstyret med altan, aircondition, satellit-TV med internationale kanaler samt et badeværelse med hårtørrer.

Valgfrie udflugter

I forbindelse med booking kan I tilkøbe de to følgende udflugter.

 • Tapas-cykeltur med 3 stop: Få vind i håret og smag for den lokale gastronomi med en tapas-cykeltur! I kommer forbi små, charmerende landsbyer, og undervejs stopper I 3 steder, hvor I får serveret tapas. Turen tager ca. 3 timer.
 • Prøvesmagning af skinke: På denne tur kan I forkæle smagsløgene med en prøvesmagning på iberisk skinke og andre lokale produkter. Turen tager ca. 2 timer.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Bemærk, at minimumsalderen på hotellet er 16 år

Rabat

Rabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Den 3. person på værelset får 20% rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Swimmingpools

Hotellets swimmingpools er åbne fra maj-oktober (afhængigt af vejret)

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Valgfrie udflugter

I modtager nærmere information om den valgfrie udflugter ved ankomst til hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Sumus Hotel Monteplaya ligger i byen Malgrat de Mar på Costa Brava, blot 50 meter fra starnden.

Hotel Sumus Monteplaya
Passeig Maritim, 50-52
08380 Malgrat de Mar
Spanien