Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storbyferie i skønne Stockholm

 • Storbyferie
 • Stockholm
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på storbyferie til Sveriges charmerende hovedstad: 3 eller 4 dages ophold på det 4-stjernede Hotel ibis Styles Stockholm Järva inkl. morgenmad og adgang til sauna og fitness

Lad jeres næste storbyferie gå til Sveriges pragtfulde hovedstad! Stockholm er med sin idylliske placering ved vandet, mange grønne oaser og smukke bygninger altid et besøg værd. Byen har alt, hvad I kunne ønske jer, af en storbyferie: Spændende kunst, kultur og historie, som I finder i byens charmerende Gamla Stan, der på forunderlig vis harmonerer perfekt med byens topmoderne arkitektur, trendy butikker og caféliv. I tilbringer 3 eller 4 dage på det 4-stjernede hotel Ibis Styles Stockholm Järva, hvor I har morgenmaden inkluderet og fri adgang til wellnessfaciliteter. God fornøjelse!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på Ibis Styles Stockholm Järva****
 • Morgenmad
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
Stockholm

Stockholm er med sine utallige restauranter, caféer, kunst og moderne butikker en af Skandinaviens mest trendy byer. Byen er i konstant udvikling, og vil I opleve det nyeste indenfor kunst, mode, kultur og gastronomi, så er dette byen for jer. Byens kontraster er fascinerende, når I slentrer fra byens topmoderne arkitektur til charmerende Gamla Stan, hvor I kan dykke ned i en svunden tid. Besøg et af byens mange spændende museer, inden I går en tur hånd-i-hånd langs en af de smukke kanaler, og snup et hvil på en café, mens I smager på de lækre svenske kanelbullar.

ibis Styles Stockholm Järva****

 • Hotel
 • Solna kommun, Sverige
Property

Det 4-stjernede hotel ibis Styles Stockholm Järva ligger i byen Solna, ca. 20 minutter fra Stockholms centrum (10 minutter med offentlig transport og yderligere 10 minutter på gåben). Parkerne Ulriksdals og Haga, begge med storslåede slotte, ligger bare et par minutters gang fra hotellet. Ibis Styles Stockholm Järva byder jer velkomne i moderne omgivelser og med gode muligheder for afslapning efter en dag fuld af storbyoplevelser. Hotellet har egen bar og en restaurant, som serverer skandinaviske og internationale retter. Snyd heller ikke jer selv for en tur i hotellets wellnessområde med fitnessrum og sauna.

 • +5
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets stilfulde dobbeltværelser er moderne møbleret og råder over TV, gratis WiFi, telefon og et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Gamla Stan: Stockholms gamle by, Gamla Stan, er et unikt indblik i Sverige som det var engang. Byen kan dateres tilbage til 1300-tallet og består af små, hyggelige gader og farverige huse. I området omkring Gamla Stan finder I både Stockholm Katedral, Nobel Museet og Ridderhuset.
 • Haga Slot: Dette smukke slot, som ligger i idylliske omgivelser tæt ved jeres hotel, er sommerhus for flere medlemmer af det svenske kongehus. Slottet blev bygget i starten af 1800-tallet på foranledning af Kong Gustav IV Adolf af Sverige, som ønskede slottet til sine børn.
 • Bruno Vintage Market: Er I forelskede i vintage-tøj, og elsker I at gøre en god handel? Om søndagen kan I besøge Bruno Vintage Market i Stockholm, hvor I kan købe alt i tøj, sko og accessories til gode priser. Hvis I har brug for en shoppingpause, er der en masse hyggelige caféer i området.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ibis Styles Stockholm Jarva (AS Hotell & Spa AB) - ibis Styles Stockholm Järva. Du indgår derfor direkte aftale med Ibis Styles Stockholm Jarva (AS Hotell & Spa AB) - ibis Styles Stockholm Järva. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-6 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis (og sover i forældrenes seng)
Børn fra 7 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

ibis Styles Stockholm Järva ligger i Solna, som er et område nord for Stockholm. Hotellet ligger ca. 11 kilometer fra Bromma Stockholm Airport og 35 kilometer fra Arlanda Airport. Det tager knap 10 minutter med tog plus 10 minutters gang at komme ind til Stockholm.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice