Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo i centrum af magiske Madrid

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 7.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Spaniens hovedstad, Madrid: 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Hotel JC Santo Domingo inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Trænger I til et par dage under sydlandske himmelstrøg? Så pak kufferten og tag med TravelBird til den spanske hovedstad, Madrid. Denne fantastiske by har masser at byde på. Om I er til shopping, kunst og kultur, beundringsværdige bygninger eller lækker mad og vin, ja så finder I det her. I bor på Hotel JC Santo Domingo, som er placeret lige midt i centrum, og herfra kan I nemt gå på opdagelse i byens mange seværdigheder. Så find jeres indre livsnydere frem — Madrid venter på jer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel JC Santo Domingo***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Håndbagage
Gå på opdagelse i Madrid

Det er ret nemt at blive vild med Madrid. Byen kombinerer en afslappet sydlandsk stemning med det moderne storbyliv. Denne hovedstad byder på utallige museer, fantastiske bygninger og flotte parker. I kan besøge det kongelige palads, Palacio Real de Madrid, hvor Spaniens kongefamilie holder til, og et besøgt på Prado-museet er helt bestemt et must for kunst-interesserede. Madrid er kendt for sine kulinariske skatte og massevis af lækre tapas-restauranter. Gran Via er gaden, der aldrig sover. Om dagen kan man shoppe her og om natten kan man udforske byens natteliv.

JC Rooms Santo Domingo****

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Lobby

Det moderne og 4-stjernede hotel JC Rooms Santo Domingo er centralt placeret på pladsen Santo Domingo, kun 5 minutters gang fra shoppinggaden Gran Via. Nærmeste metrostation er under 500 m væk. En simpel morgenmad serveres i hotellets restaurant, hvor det også er muligt at spise frokost og aftensmad. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og personalet hjælper jer gerne med turistinformation og udflugter.

 • +2
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse. Værelset har fladskærms-TV, værdiboks, computer og minibar.

Vores tips til Madrid

 • Et besøg i Retiro parken kan være en kærkommen pause fra byens liv. I kan slentre afsted gennem parken og se på skulpturer og monumenter og f.eks. spise frokost ved den store sø.
 • Hvis I tager en tur til bydelen Hispanicoamérica, kan I eventuelt kombinere det med et besøg på Pipa & Co. Her kan I nyde et væld af lækre retter, og hvis vejret er godt, kan I sidde på den hyggelige terrasse.
 • I den store kirke, Real Basilica de San Francisco el Grande, kan I gå på opdagelse i de fantastiske kunstværker og beundre den store kuppel.
 • Hvis I har lyst til en lille pause fra de lækre spanske tapas, kan I prøve La Cocina del Desierto. Denne hyggelige og autentiske restaurant serverer fantastisk marrokansk mad og er helt bestemt et besøg værd.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis (i forældrenes seng)
Voksne og børn over 4 år betaler 180 DKK per nat for en ekstra seng på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger i det centrale Madrid få minutters gang fra metrostoppet Santo Domingo. En taxatur hertil fra lufthavnen tager ca. 30 minutter (15 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice