Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Naturferie i Sydtyrol + halvpension

 • Solferie
 • Anterselva di Sotto
Pris fra kr. 989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 4, 5, 6 eller 8 dage i Sydtyrol i Norditalien inkl. halvpension, velkomstdrink, 1x pizzaaften og fri adgang til swimmingpool og sauna

Få det bedste, som Østrig og Italien kan tilbyde, på denne ferie til Sydtyrol! Denne spændende provins ligger i det nordlige Italien, og her kan I glæde jer til imponerende landskaber, fascinerende kulturskatte, historiske byer og gode vine. I får 4, 5, 6 eller 8 dage på et hotel nær byen Bolzano, hvor der er sørget for halvpension, en pizzaaften samt fri adgang til udendørs swimmingpool og sauna. Så efter en oplevelsesrig dag i vandreskoene, på cyklen eller på gåben gennem byerne er der lagt op til afslapning og hygge på hotellet!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 personer) på Hotel Unterinnerhof***
 • Halvpension (morgenbuffet og 3-retters middag)
 • Velkomstdrink
 • 1x pizzaaften per ophold
 • Fri adgang til swimmingpool (fra juni til og med september) og sauna
 • Gratis parkering
Bolzano og Sydtyrol

Sydtyrol er en smuk provins i Norditalien, som er en spændende sammensmeltning af italiensk og østrigsk kultur, historie og gastronomi. Dette mærkes tydeligt i byen Bolzano, kun 20 minutters kørsel fra jeres hotel, hvor pastelfarvede huse og grønne alléer møder gamle franciskanerklostre og hyggelige trattoriaer.

Naturen her er præget af dybe skove, rislende floder, smukke dale og de imponerende, sneklædte Dolomitter. De skønne omgivelser indbyder til lange vandreture og cykelture, en tur op i bjergene med kabelbanen, eller måske en hyggelig picnic i det grønne? Sydtyrol er også kendt for sine gode vine og lækre lokalprodukter som røget skinke, oste og polenta. Gå heller ikke glip af de mange kulturskatte, der ligger spredt ud over landskabet, såsom borgene Castel Tirolo og Castel Mareccio eller klostret Montagnaga di Pinè.

Panoramahotel Unterinnerhof

 • Hotel
 • Anterselva di Sotto, Italien
Pool

På Hotel Unterinnhof kan I glæde jer til en afslappende ferie i bjergene kombineret med en ægte tyroleroplevelse. Halvpension er med i prisen, så morgenmad og aftensmad sørger hotellet for hver dag. Når I ikke er ude at opleve naturen, kan I slappe af med en god krimiroman i liggestolen under parasollen mens børnene morer sig i den 12x7 m store swimmingpool (ledsaget af en voksen). Swimmingpoolen er åben i sommerperioden, og liggestole og parasoller er til fri afbenyttelse, når de er tilgængelige, og hvis vejret tillader det. I hotellets restaurant serverer de italienske pizzaer samt andre både nationale og internationale retter. Dét er lige til at blive sulten af!

 • +-4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Alle værelser er 16 m² store og udstyret med 2 til 4 senge, eget badeværelse med bad og toilet samt en altan eller en terrasse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 1,70 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-5 år: 70% rabat
Børn 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 5 € per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Internet

Det er gratis WiFi på hotellet fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i provinsen Sydtyrol og ca. 20 minutters kørsel fra byen Bolzano og ca. 1 times kørsel fra hovedbyen Trento.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice