• Med indkvartering

Sol og strand i Polen

Miniferie 2, 3, 5 eller 7 overnatninger Świnoujście

kr. 930,- -27%
per person fra kr. 679,-
baseret på 2 personer

Tag på en skøn ferie ved den polske østersøkyst! I tilbringer 3, 4, 6 eller 8 dage på hotel inkl. halvpension, og 2 børn op til 12 år rejser gratis med

Velkommen til rene og smukke kilometerlange strande med det varmeste badevand på den polske side af Østersøen! Kystbyen Świnoujście er kendt for at have den bredeste strand i Polen, en smuk udsigt over Østersøen, en lang række spacentre og et utal af historiske seværdigheder! Gå en tur på strandpromenaden ved solnedgang, byg sandslotte med børnene, og forkæl jer selv med kurbade i byen! I får 3, 4, 6 eller 8 dage på et Hampton by Hilton-hotel, hvor der er sørget for halvpension. Så er der lagt op til en hyggelig ferie ved den polske østersøkyst!

Inklusive
  • 2, 3, 5 eller 7 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller familieværelse på Hampton by Hilton Świnoujście***
  • Halvpension
  • Adgang til fitnessrum
Świnoujście – en perle af en badeby

Świnoujście er en skøn kystby beliggende ved den polske kyst. Her finder I Polens bredeste strand med en flot strandpromenade, hvor I bare kan slappe af og nyde solen. For små 200 år siden begyndte Świnoujście at vinde anerkendelse hos de første grupper af feriegæster. Byen er nemlig en værdifuld kilde til saltlage og mudder, og det har siden givet byen status som kursted. Området omkring Świnoujście er desuden fyldt med små øer og smuk natur, og i Świnoujście pryder historiske bygninger bybilledet. Har I lyst til at udforske området lidt, kan I nemt komme ud til de nærliggende øer Usedom, Wolin og Karsibór.

(24 anmeldelser)
Hotel Świnoujście, Polen
Hampton by Hilton Świnoujście

Hampton by Hilton Świnoujście har en ideel beliggenhed tæt på både by og strand. Her kan I nyde nogle afslappende dage i fine og elegante omgivelser. Hotellet råder over en restaurant, en bar, et fitnessrum til fri afbenyttelse og en døgnåben reception.

Læs mere
Hampton by Hilton Świnoujście, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet i varme farver og er udstyret med skrivebord, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi samt eget badeværelse med toilet, bruser og gratis toiletartikler. Her er plads til 2 voksne og 1 barn 0-12 år.

Hampton by Hilton Świnoujście, room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Hotellets familieværelser er moderne indrettet i varme farver og er udstyret med skrivebord, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi samt eget badeværelse med toilet, bruser og gratis toiletartikler. Her er plads til 2 voksne og 2 børn 0-12 år.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hampton by Hilton Swinoujscie. Du indgår derfor direkte aftale med Hampton by Hilton Swinoujscie. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 1 voksen per enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn (0-12 år) per familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-12 år: Gratis
Børn fra 13 år: Beregnes som voksne

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

I kan parkere ved hotellet for 40 PLN (ca. 68 DKK) per dag

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hampton by Hilton Świnoujście er ideelt beliggende tæt på stranden og de største attraktioner i byen. I kan køre til jeres hotel ca. på 4½ timer fra den dansk-tyske grænse, og fra København tager køreturen omkring 6 timer med færgeoverfart mellem Gedser og Rostock.