• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

5-stjernet afslapning på Tenerife

Solferie 7, 9 eller 14 overnatninger Puerto de la Cruz

(8 Anmeldelser)
per person fra kr. 5.239,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 25 gange

Rejs til varmere himmelstrøg og tilbring 7, 9 eller 14 overnatninger på det 5-stjernede Best Semiramis på Tenerife med all-inclusive, adgang til wellnessområde og fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Den spanske sol på en dybblå himmel, svajende palmer og et herligt klima — på Tenerife er det altid ferietid! Glæd jer til at vågne op til den skønne udsigt over Atlanterhavet og til at blive forkælet med all-inclusive og adgang til wellnessområde med dampbad, spabad og sauna . Bekymringerne og hverdagens stress kan I lade blive hjemme, for på jeres lækre 5-stjernede hotel skal I kun bekymre jer om, hvad I skal vælge ved morgenbuffeten, og om det er ved stranden eller poolen dagen skal tilbringes!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse med havudsigt (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Best Semiramis*****
 • All-inclusive
 • Adgang til wellnessområde
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
Tenerife

Ud for Afrikas kyst ligger De Kanariske øer, hvoraf paradisøen Tenerife er den største. De maleriske landskaber danner en fredfyldt oase, og øens vulkanske oprindelse fornægter sig ikke. Den enorme vulkan, El Teide, er hele 3.718 meter høj, hvilket gør den til den tredjestørste ø-vulkan i verden. Er I naturelskere, må I ikke gå glip af nationalparken, der omkranser vulkanen, og som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Slå også vejen forbi de små, charmerende landsbyer, der byder på hyggelige butikker og barer, besøg den flotte botaniske have, Jardín de Aclimatación de la Orotava, og hop i bølgen blå ved de dejlige strande!

Hotel Best Semiramis*****

Hotel Puerto de la Cruz, Spanien
pool

Det elegante, 5-stjernede hotel har alt, hvad I kan ønske jer på jeres ferie. Her er en lounge, en swimmingpool med poolbar og tropisk have og en restaurant, hvor I kan nyde jeres inkluderede måltider. Skal den stå på en solid omgang afslapning, kan I forkæle jer selv i hotellets wellnessområde, hvor I finder en opvarmet svimmingpool, dampbad, spabad og sauna. Har I lyst til mere fart over feltet, er der skam også plads til det. Få pulsen op i fitnessrummet, på tennisbanen (mod gebyr) eller under en bordtenniskamp. Stranden er også blot et stenkast væk, så I kan rigtig dase og nyde udsigten over Atlanterhavet — den perfekte kulisse til en vellykket ferie.

Læs mere
Hotel room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor i et dobbeltværelse med havudsigt, som er udstyret med to enkeltsenge, satellit-TV, telefon, værdiboks, aircondition, altan samt eget badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer.

All-inclusive

 • Morgenmad kl. 08.00-10.30
 • Frokost kl. 13.00-15.30
 • Middag kl. 18.30-21.30
 • Vand, husets vin, sangria, øl og sodavand til frokost og middag
 • Snacks ved poolen kl. 10.00-17.00
 • Snacks i loungen kl. 17.00-24.00
 • Drikkevarer ad libitum ved poolen og i loungen mellem kl. 10.00 og 23.30: Lokale mærker af alkohol og ikke-alkoholiske drikkevarer såsom vand, te, kaffe og sodavand
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00 - 01:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år per værelse
Bemærk, at børnene sover i forældrenes seng

Børnerabat

Børnerabat gælder ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn under 2 år bor gratis på hotellet
- Børn fra 2-12 år får 50% rabat på hotelophold
- Børn fra 13 år beregnes som voksne
Bemærk, at børnene sover i forældrenes seng

Påklædning

Bemærk at formel påklædning er påkrævet ved middagen (dvs. lange bukser for mænd)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Internet via modem kan benyttes mod gebyr i hotellets fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

Hotel Best Semiramis ligger på en klippe med udsigt over Atlanten i Puerto de la Cruz. Hotellet ligger 1,5 km fra centrum af byen, mens Tenerife South Airport er 68 km derfra.

Hotel Best Semiramis
C/ Leopoldo Cologan Zulueta 12
38400, Puerto de la Cruz, Tenerife
Spanien

Se kalender