Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4* skiferie i Tyrol med liftkort

Skiferie 4 overnatninger Innsbruck

kr. 2.469,- -12%
per person fra kr. 2.189,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Årets skiferie står for døren! Tilbring 5, 6, 7 eller 8 dage på det 4-stjernede Alphotel Innsbruck i skønne Tyrol inkl. morgenmad og liftkort

Snedækkede tinder, pister dækket af hvid puddersne og sol i ansigtet: I de østrigske alper finder I det perfekte sted til jeres næste skiferie! I bor på det 4-stjernede Alphotel Innsbruck i den charmerende alpeby Innsbruck, hvor I bliver budt på morgenmadsbuffet hver morgen og adgang til wellness med en flot udsigt over bjergene. Liftkortet har vi selvfølgelig sørget for, så tilbage er der bare at pakke bilen og suse til Tyrol, hvor der venter jer en uforglemmelig skiferie!

Inklusive
 • 4, 5, 6 eller 7 overnatninger i enkeltværelse eller dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) på Alphotel Innsbruck****
 • Morgenmadsbuffet
 • Adgang til wellnessområde
 • Liftkort til skiområdet Patscherkofel (3 dage ved 4 overnatninger, 4 dage ved 5 overnatninger, 5 dage ved 6 overnatninger og 6 dage ved 7 overnatninger)
 • Gratis parkering
Patscherkofel ved Innsbruck

Fra jeres hotel i Innsbruck har I 7 kilometer til skiområdet Patscherkofel, som byder på massevis af muligheder for både store og små skiløbere, begyndere som eksperter. Området markerede sig på verdenskortet tilbage i 1964 og 1976, hvor de Olympiske Vinterlege blev afholdt her. Området har et væld af gode restauranter, i Kid's Land kan de yngste øve sig på ski på "det magiske tæppe", og langs de 18 kilometer hvide pister kan I nyde en imponerende udsigt over alperne.

Selve Innsbruck er en charmerende historisk bjergby, som viser sig fra sin bedste side om vinteren, hvor de billedskønne alper ses i baggrunden klædt på med snehvide toppe. Nyd en slentretur i Innsbrucks gader, hvor bygninger med præg fra både renæssance, barok og klassicisme inviterer jer på en rejse tilbage i fortiden. Besøg det imponerende Ambras-slot, shop i byens hyggelige butikker, eller smag på Østrigs specialiteter på en af de mange restauranter.

Alphotel Innsbruck

(4 anmeldelser)
Hotel Innsbruck, Østrig
hotel front

Tæt ved bjergene og de snehvide pister i Tyrols hyggelige hovedstad, alpebyen Innsbruck, ligger det 4-stjernede Alphotel Innsbruck, som med sin placering er helt ideelt til en skøn skiferie. Det store og moderne hotel rummer hele 136 værelser, en stor restaurant med tilhørende vinterhave, lounge, bar, skiopbevaring samt wellnessområde. I wellnessområdet kan I tage en slapper i afslapningsrummet, prøve forskellige brusere eller nyde en betagende udsigt over de østrigske alper fra saunaen. Hotellets wellnessafdeling tilbyder desuden spabehandlinger og massage mod betaling. Fra hotellet er der 7 kilometer til skiområdet Patscherkofel, og skibussen kører lige udenfor hotellet.

 • +3
Læs mere
Bathroom

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Hotellets lyse enkeltværelser er indrettet med en enkeltseng, værdiboks, minibar (mod betaling), telefon, satellit-TV samt eget badeværelse med bruser, badekar og toilet. Alle værelserne har gratis WiFi.

double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets rummelige dobbeltværelser er lyst og moderne indrettet og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, værdiboks, minibar (mod betaling), telefon, satellit-TV samt eget badeværelse med bruser, badekar og toilet. Alle værelserne har gratis WiFi.

Patscherkofel

 • Blå pister: 10 km
 • Røde pister: 8 km
 • Antal lifter: 9
 • Laveste punkt: 900 m
 • Højeste punkt: 1400 m
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-6 år: 50% rabat
Børn i alderen 7-9 år: 30% rabat
Børn fra 10 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er beliggende i byen Innsbruck, som er hovedstaden i bjergområdet Tyrol i det vestlige Østrig. Skiområdet Patscherkofel ligger 7 kilometer syd for Innsbruck.