• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

4* afslapning i Andalusien og udflugt til Tanger

Solferie 7 eller 14 overnatninger Algeciras

per person fra kr. 3.329,-
baseret på 2 personer
Tips: Gem til senere Gem dine favoritrejser og find dem på din konto. Se kalender

Afslapning i Andalusien: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina nær Gibraltar inkl. morgenmad, udflugt til Tanger, fly fra København, Billund eller Aalborg og lejebil under opholdet

Kan I ikke bestemme jer for, om ferien skal indeholde afslapning ved stranden, aktive dage i underskøn natur eller spændende besøg til historiske byer? Så er dette den perfekte rejse for jer, for med 7 eller 14 overnatninger i Andalusien får I det hele – og mere til! I bor på et 4-stjernet hotel kun en halv times kørsel fra Gibraltar, og med i prisen er en udflugt til Tanger i Marokko, lejebil og morgenmad, halvpension eller helpension. Så hop på en flyver og tag med til Andalusien, hvor der venter jer nogle oplevelsesrige dage med historie, kultur, strand og ægte sydspansk stemning!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Globales Reina Cristina****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension ved booking)
 • Udflugt til Tanger i Marokko
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Malaga
 • Håndbagage
 • Lejebil under opholdet (Seat Ibiza eller tilsvarende)
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Dagsudflugt til Tétouan med byvandring på lørdage (inkl. frokost)
 • Dagsudflugt til Asilah med byvandring (inkl. frokost)
Algeciras i Sydspanien

I det sydlige Spanien finder I byen Algeciras, som ligger ca. 28 km fra Gibraltar. Byen er kendt som "Den Grønne Ø", og grunden vil være selvsagt, når I ankommer og ser de grønne omgivelser. Her finder I også Playa de Getares, som er byens flotteste strand. I må ikke gå glip af en gåtur i havneområdet, som er et af de største og mest imponerende i Europa, og det ideelle sted at nyde en god middag.

Naturen venter også på at blive udforsket, og det får I rig mulighed for i jeres lejebil. Der er både smukke og spændende ruter til de lange og de korte køreture, så fyld benzin på tanken og tag på eventyr!

Hotel Globales Reina Cristina

Hotel Algeciras, Spanien
Hotel

Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger i en historisk bygning, som indeholder dele af en moské fra det 8. århundrede. Det åbnede i 1901, og har siden haft prominente gæster som Juan Carlos I og Winston Churchill. Nu er det jeres tur til at nyde den fantastiske udsigt over Gibraltarstrædet, det klassiske interiør og den skønne tilhørende have. I restauranten kan I nyde jeres mad både inde og ude. Der er desuden både indendørs og udendørs swimmingpool, tennisbaner, et fitnesscenter og en sauna.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et rummeligt dobbeltværelse, som er indrettet i en klassisk og tidløs stil. Med en komfortabel seng, fladskærms-TV samt gratis WiFi er I sikret et dejligt og behageligt ophold. I har desuden eget badeværelse med toilet og bad.

Vi anbefaler

Der er masser af steder og ting at se i Sydspanien, og med jeres egen lejebil kan I nemt komme rundt og opleve en masse.

 • Tarifa | Fra stranden i Tarifa kan I se til Afrika, og der er stor chance for at se både delfiner og hvaler fra strandkanten. Kombinér turen hertil med jeres udflugt til Tanger – færgen dertil afgår nemlig fra Tarifa.
 • Ronda | Denne typiske, andalusiske by fortryller med sine hvide huse og placering på en bakketop, og den siges at være områdets smukkeste! Her kan I se den imponerende bro Puente Nuevo, som tog 42 år at bygge, og besøge de arabiske bade, der er de bedst bevarede i Spanien.
 • Gibraltar | Det tager kun en halv time at køre til Gibraltar, som er en helt særlig oplevelse. Her kan I se en helt fantastisk flora og fauna som aber, delfiner og hvaler samt den ikoniske Gibraltarklippe, og det er bestemt også værd at lægge vejen forbi den botaniske have. Husk dankortet, for alt, hvad I køber i Gibraltar, er skattefrit!
Heldagsudflugt til Tanger i Marokko

På denne udflugt sejler I fra Spanien til Marokko, hvor der venter jer et unikt indblik i den marokkanske kultur. I sejler fra Tarifa, som ligger ca. 25 minutters kørsel fra jeres hotel, til Tanger i Marokko. Når I ankommer til Tanger, venter jeres guide på jer. I vil blive vist rundt i byen, og I kommer til at se både den moderne og traditionelle side af byen. I kan glæde jer til at opleve Cap Espartel, Hercules' grotter, Sultanens Palads og meget mere. I vil desuden blive vist rundt i kasbahen, medinaen og souken. Frokosten indtages på en typisk marokkansk restaurant, og når udflugten er slut, bliver I transporteret til havnen i Tanger.

Bemærk: Turen varer ca. 6 timer, og det er vigtigt, at I medbringer jeres pas på turen!

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Ford Fiesta eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal være i besiddelse af et gyldigt kørekort og have mindst 1 års kørselserfaring.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Gebyr på 50 € hvis lejebilen afleveres efter midnat
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-12 år får 25% rabat på hotelopholdet
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Aflevering af lejebilen

Bemærk, at nogle afgange på returflyvningen ligger tidligt om morgenen. Er billejekontoret ikke åbnet endnu, kan nøglerne afleveres i en postkasse udenfor kontoret

Valgfri dagsudflugt til Asilah

Oplev byen Asilah med transport, færgetur og traditionel frokost inkluderet. Asilah er en af ​​de mest besøgte byer i det nordlige Marokko. Byen er kendt og elsket for sin rige historie, multikulturelle identitet, uberørte strande og arkitekturelle skønhed. Glæd jer til en heldagstur, hvor I får set byens vigtigste attraktioner samt får et indtryk af den venlige lokalbefolkning

Turen koster 735 DKK per person og inkluderer:
Færgetur fra Tarifa til Tangier tur-retur
Transport mellem Asilah og Tangier tur-retur
Fritid til at udforske byen på egen hånd
Traditionel frokost (ekskl. drikkevarer)

Valgfri dagsudflugt til Tétouan

Tilmeld dig dagsturen til Tétouan, og opdag det autentiske Marokko. Her er der færre turister, og mindre hektisk end i Marokkos storbyer. Indsnus essensen af Marokko på de lokale markeder og gå på opdagelse i byens museer og spisesteder. Tétouan er den perfekte dagsudflugt til jer, som ønsker at se en marokkansk storby uden at blive overrendt af turister

Turen koster 752 DKK per person og inkluderer:
Færgetur fra Tarifa til Tangier tur-retur
Transport mellem Tétouan og Tangier tur-retur
Guidet byvandring: Medinaen, det jødiske kvarter, Kongelige Palads, Spanske Teater
Traditionel frokost (ekskl. drikkevarer)

Udflugten foregår kun på lørdage

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger tæt ved havnen i byen Algeciras. Der er ca. halvanden times kørsel fra lufthavnen i Malaga, ca. en halv times kørsel til Gibraltar og ca. 1 times kørsel til byen Marbella.

Hotel Globales Reina Cristina
Paseo de la Conferencia, s/n
11207 Algeciras, Cádiz
Spanien