Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Andalusien med udflugt til Tanger

 • Solferie
 • Algeciras
Pris fra kr. 3.189,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning i Andalusien: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina nær Gibraltar inkl. morgenmad, udflugt til Tanger, fly fra København, Billund eller Aalborg og lejebil under opholdet

Kan I ikke bestemme jer for, om ferien skal indeholde afslapning ved stranden, aktive dage i underskøn natur eller spændende besøg til historiske byer? Så er dette den perfekte rejse for jer, for med 7 eller 14 overnatninger i Andalusien får I det hele – og mere til! I bor på et 4-stjernet hotel kun en halv times kørsel fra Gibraltar, og med i prisen er en udflugt til Tanger i Marokko, lejebil og morgenmad, halvpension eller helpension. Så hop på en flyver og tag med til Andalusien, hvor der venter jer nogle oplevelsesrige dage med historie, kultur, strand og ægte sydspansk stemning!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Globales Reina Cristina****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension ved booking)
 • Udflugt til Tanger i Marokko
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Malaga
 • Håndbagage
 • Lejebil under opholdet (Seat Ibiza eller tilsvarende)
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Dagsudflugt til Asilah med byvandring (inkl. frokost)
Algeciras i Sydspanien

I det sydlige Spanien finder I byen Algeciras, som ligger ca. 28 km fra Gibraltar. Byen er kendt som "Den Grønne Ø", og grunden vil være selvsagt, når I ankommer og ser de grønne omgivelser. Her finder I også Playa de Getares, som er byens flotteste strand. I må ikke gå glip af en gåtur i havneområdet, som er et af de største og mest imponerende i Europa, og det ideelle sted at nyde en god middag.

Naturen venter også på at blive udforsket, og det får I rig mulighed for i jeres lejebil. Der er både smukke og spændende ruter til de lange og de korte køreture, så fyld benzin på tanken og tag på eventyr!

Hotel Globales Reina Cristina

 • Hotel
 • Algeciras, Spanien
Hotel Globales Reina Cristina Front

Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger i en historisk bygning, som indeholder dele af en moské fra det 8. århundrede. Hotellet åbnede i 1901 og har sidenhen haft prominente gæster som for eksempel Juan Carlos I og Winston Churchill. Nu er det jeres tur til at nyde den fantastiske udsigt over Gibraltarstrædet, det klassiske interiør og den tilhørende have. I restauranten kan I nyde jeres morgenmad både inde og udendørs. Der er desuden både indendørs og udendørs swimmingpool, tennisbaner, et fitnessrum og en sauna.

Dobbeltværelserne er 20 m² store og er indrettet med en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks (mod gebyr) samt gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

 • +8
Læs mere
Hotel Globales Reina Cristina double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 20 m² stort og har en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks (mod gebyr) samt gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Hotel Globales Reina Cristina executive room

Executive dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De renoverede executive dobbeltværelser er omkring 21 m² store og er indrettet i victoriansk stil. De er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, værdiboks (kan benyttes mod gebyr), kaffe- og tefaciliteter, aviser, badekåber samt gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

Der er masser af steder og ting at se i Sydspanien, og med jeres egen lejebil kan I nemt komme rundt og opleve en masse.

 • Tarifa | Fra stranden i Tarifa kan I se til Afrika, og der er stor chance for at se både delfiner og hvaler fra strandkanten. Kombinér turen hertil med jeres udflugt til Tanger – færgen dertil afgår nemlig fra Tarifa.
 • Ronda | Denne typiske, andalusiske by fortryller med sine hvide huse og placering på en bakketop, og den siges at være områdets smukkeste! Her kan I se den imponerende bro Puente Nuevo, som tog 42 år at bygge, og besøge de arabiske bade, der er de bedst bevarede i Spanien.
 • Gibraltar | Det tager kun en halv time at køre til Gibraltar, som er en helt særlig oplevelse. Her kan I se en helt fantastisk flora og fauna som aber, delfiner og hvaler samt den ikoniske Gibraltarklippe, og det er bestemt også værd at lægge vejen forbi den botaniske have. Husk dankortet, for alt, hvad I køber i Gibraltar, er skattefrit!
Heldagsudflugt til Tanger i Marokko

På denne udflugt sejler I fra Spanien til Marokko, hvor der venter jer et unikt indblik i den marokkanske kultur. I sejler fra Tarifa, som ligger ca. 25 minutters kørsel fra jeres hotel, til Tanger i Marokko. Når I ankommer til Tanger, venter jeres guide på jer. I vil blive vist rundt i byen, og I kommer til at se både den moderne og traditionelle side af byen. I kan glæde jer til at opleve Cap Espartel, Hercules' grotter, Sultanens Palads og meget mere. I vil desuden blive vist rundt i kasbahen, medinaen og souken. Frokosten indtages på en typisk marokkansk restaurant, og når udflugten er slut, bliver I transporteret til havnen i Tanger.

Bemærk: Turen varer ca. 6 timer, og det er vigtigt, at I medbringer jeres pas på turen!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Gebyr på 50 € hvis lejebilen afleveres efter midnat
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-12 år får 25% rabat på hotelopholdet
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Aflevering af lejebilen

Bemærk, at nogle afgange på returflyvningen ligger tidligt om morgenen. Er billejekontoret ikke åbnet endnu, kan nøglerne afleveres i en postkasse udenfor kontoret

Valgfri dagsudflugt til Asilah

Oplev byen Asilah med transport, færgetur og traditionel frokost inkluderet. Asilah er en af ​​de mest besøgte byer i det nordlige Marokko. Byen er kendt og elsket for sin rige historie, multikulturelle identitet, uberørte strande og arkitekturelle skønhed. Glæd jer til en heldagstur, hvor I får set byens vigtigste attraktioner samt får et indtryk af den venlige lokalbefolkning

Turen koster 735 DKK per person og inkluderer:
Færgetur fra Tarifa til Tangier tur-retur
Transport mellem Asilah og Tangier tur-retur
Fritid til at udforske byen på egen hånd
Traditionel frokost (ekskl. drikkevarer)

Sted

Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger tæt ved havnen i byen Algeciras i Andalusien. Der er ca. 130 km og halvanden times kørsel fra lufthavnen i Malaga, ca. 30 km og en halv times kørsel til Gibraltar og ca. 85 km og en times kørsel til byen Marbella.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice