Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet ferie i Amsterdam

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Amsterdam
11 Anmeldelser
kr. 1.740,- -41%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Amsterdam og stemningen langs kanalerne med 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel inklusive morgenmad

De færreste storbyer er så idylliske som Amsterdam. Solen, der spejler sig i kanalernes vandoverflade, de grønne områder og pladser, der fyldes med liv, for ej at glemme de charmerende huse, der skæve står side om side langs kanalerne. Tag på blomstermarked og bliv forført af de farverige tulipaner, drik en kop kaffe på en bænk ved kanalen, og sug til jer af byens charme og historie på en kanalrundfart. I bor på et 4-stjernet hotel i det hippe område De Pijp, tæt på det berømte Rijksmuseum og får serveret morgenmad hver morgen. En storbyferie til Amsterdam er altid en god idé!

Inklusive
 • Savoy Hotel Amsterdam: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
Amsterdam - De Pijp

Engang var De Pijp byens arbejderkvarter, men nu er området et af de mest populære i Amsterdam. Med multikulturelle elementer og en summende atmosfære kan I se frem til et ophold i byens mest farverige kvarter. Der er dog ikke langt ind til byens centrum — både til fods eller med Amsterdams særdeles velfungerende offentlige transport-system. I kan bare hoppe på en sporvogn og køre med rundt til byens seværdigheder, som byder på shopping, museer, mad og sjov.

Savoy Hotel Amsterdam****

 • Hotel
 • Amsterdam, Holland
Savoy Hotel Amsterdam

Det 4-stjernede Savoy Hotel Amsterdam ligger i en monumental bygning i Amsterdam Syd midt i det trendy De Pijp-kvarter. Fra hotellet er det nemt at hoppe på sporvognen og komme til hele byens seværdigheder. Om morgenen får I serveret morgenmad i hotellets spisestue, hvor der også er TV. Det er også her, I kan få te og kaffe i løbet af dagen, hvis den lille tørst skulle melde sig.

 • +3
Læs mere
 Savoy Hotel Amsterdam rum

Dobbeltværelse

De komfortable værelser er smagfuldt indrettet og indeholder enten en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelserne er desuden udstyret med fladskærms-TV med DVD-afspiller, telefon, siddehjørne, klædeskab, værdiboks, minibar samt badeværelse med bruser og hørtørrer.

Vi anbefaler

Amsterdam er en storby med et tag selv-bord af muligheder. Uanset om I er til historie, kultur, mad eller fest og farver, så kan I finde det her.

 • I bor ca. 15 minutters gang fra det majestætiske Rijksmuseum. Her finder I både et af byens store "Iamsterdam"-skilte, som er den perfekte foto-mulighed, diverse kunstmuseer samt små madboder, hvor I kan spise frokost i solen.
 • Tag på kanalrundfart og se byen fra vandet. I får et overskueligt overblik over byens historie, seværdigheder og opbygning, og så kan I stå af undervejs. I kommer bl.a. forbi Anne Franks Hus, som er et lille stykke historie i sig selv.
 • Jeres hotel ligger i det hippe kvarter De Pijp, som bestemt er værd at udforske nærmere. De Pijp er enhver madentusiasts paradis, da der er utallige spisesteder med multikulturel mad, og stemningen er helt unik. Når nu I er i nærheden, bør I også tage forbi det velkendte Albert Cuypmarket, som er et marked med mere eller mindre alt mellem himmel og jord.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 5% af værelsets pris (betales ved ankomst)
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Savoy Hotel Amsterdam. Du indgår derfor direkte aftale med Savoy Hotel Amsterdam. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-2 år) per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Offentlig parkering er muligt i nærheden af hotellet mod betaling

Sted

Hotellet ligger ca. 15 km fra Amsterdam Schiphol lufthavn. Fra hotellet kan I nemt gå en tur til Rijksmuseum (ca. 2 km fra hotellet), tage på shopping på Kalverstraat (ca. 2,7 km fra hotellet) eller drikke en kaffe på Rembrandtplein (ca. 2,4 km fra hotellet).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice