• Med indkvartering

4-stjernet ferie i Amsterdam

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Amsterdam

(4 Anmeldelser)
kr. 1.740,- -49%
per person fra kr. 899,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 42 gange

Oplev Amsterdam og stemningen langs kanalerne med 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel inklusive morgenmad

De færreste storbyer er så smukke som Amsterdam er om sommeren. Solen, der spejler sig i kanalernes vandoverflade, de grønne områder, der fyldes med liv, og de charmerende huse, der skæve står side om side langs kanalerne. Tag på blomstermarked og bliv forført af de farverige tulipaner, spis en is på en bænk ved kanalen, og sug til jer af solens stråler på en kanalrundfart. I bor på et 4-stjernet hotel tæt på det berømte Rijksmuseum og får serveret morgenmad hver morgen. En storbyferie til Amsterdam er altid en god idé — men om sommeren er den lidt bedre!

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år) på Hotel Savoy****
  • Morgenmad
Amsterdam

Engang var De Pijp byens arbejderkvarter, men nu til dags er området et af de mest populære i Amsterdam. Med multikulturelle elementer og en summende atmosfære kan I se frem til et ophold i byens mest farverige kvarter. Der er dog ikke langt ind til byens centrum, da Amsterdam har et særdeles velfungerende offentlig transport-system. Sporvognen stopper næsten lige foran jeres dør, så I kan bare hoppe på og køre med til byens kerne, som byder på shopping, museer, mad og sjov.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Savoy Hotel Amsterdam

Hotel Amsterdam, Holland
Savoy Hotel Amsterdam

Savoy Hotel Amsterdam ligger i en monumental bygning i det trendy Amsterdam Syd midt i De Pijp-kvarteret. Fra hotellet kan I nemt gå en tur til Rijksmuseum, få en øl på Heineken-museet eller slentre en tur ned af det spændende Albert Cuyp marked. Desuden er det nemt at hoppe på sporvognen og komme til resten af byens seværdigheder, uanset om I er mest til museumsbesøg, gåture langs kanalerne eller I vil ud i det livlige natteliv.

Om morgenen får I serveret morgenmad i hotellets spisestue, hvor der også er TV. Det er også her I kan få te og kaffe i løbet af dagen, hvis den lille tørst skulle melde sig.

Læs mere
 Savoy Hotel Amsterdam  rum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable værelser er smagfuldt indrettet, og indeholder enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelserne er desuden alle udstyret med fladskærms-TV med DVD-afspiller, telefon, hårtørrer, siddehjørne, klædeskab, pengeskab, minibar samt badeværelse med bruser.

Vi anbefaler

Amsterdam er en storby med et tag selv-bord af muligheder. Uanset om I er til historie, kultur, mad eller fest og farver, så kan I finde det her.

  • I bor ca. 15 minutters gang fra det majestætiske Rijksmuseum. Her finder I både et af byens store "Iamsterdam"-skilte, som er den perfekte foto-mulighed, diverse kunstmuseer samt små madboder, hvor I kan spise frokost i solen.
  • Tag på kanalrundfart og se byen fra vandet. I får et overskueligt overblik over byens historie, seværdigheder og opbygning, og så kan I stå af undervejs. I kommer bl.a. forbi Anne Franks Hus, som er et lille stykke historie i sig selv.
  • Jeres hotel ligger i det hippe kvarter De Pijp, som bestemt er værd at udforske nærmere. De Pijp er enhver madentusiasts paradis, da der er utallige spisesteder med multikulturel mad, og stemningen er helt unik. Når nu I er i nærheden, bør I også tage forbi det velkendte Albert Cuypmarket, som er et marked med mere eller mindre alt mellem himmel og jord.
Hvad rejsende siger om TravelBird
Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Turistskat: 5% af værelsets pris (betales ved ankomst)
  • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-2 år) per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Offentlig parkering er muligt i nærheden af hotellet mod betaling

Sted

Savoy Hotel Amsterdam ligger i bydelen De Pijp i midten af Amsterdam kun få minutters gang fra Museum Plein og det berømte Albert Cuyp-marked. Sporvognen stopper lige foran hotellet og herfra kan I nemt komme hele byen rundt.