Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sol og strand på 4* hotel i Kroatien

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Orebić
Pris fra kr. 959,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kør-selv-ferie til solrige Kroatien: 4, 6 eller 8 dages lige ud til stranden på det flotte Aminess Grand Azur Hotel**** inkl. helpension

Pak bilen og kør afsted til en skøn ferie med sol og strand i fantastiske Kroatien! Slap af ved swimmingpoolen, arbejd på solkuløren på stranden, og nyd livet på jeres 4-stjernede hotel, som forkæler jer med alle dagens måltider og underholdning for alle i familien. Kroatien har fabelagtigt vejr, lækker mad og smukke strande ud til det krystalklare Adriaterhav, så hvad venter I på?

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger på Aminess Grand Azur Hotel****
 • Helpension (morgenmad, frokost, aftensmad samt drikkevarer til frokost og aftensmad: rød- og hvidvin, lokal øl, sodavand og mineralvand)
Orebić

Den charmerende, lille badeby Orebić ligger på den grønne halvø Pelješac og lokker med skønne stande, der er nogle af regionens absolut bedste, og et landskab præget af uspoleret fyrreskov. På halvøen produceres der også fremragende vin, og der er mange små vinkældre i området, som I kan aflægge et besøg. Tag også turen op til toppen af det 961 meter høje bjerg Sveti Ilija, hvorfra I får den skønneste udsigt over bugten. Har I lyst til en dagstur, kan det anbefales at tage færgen til den nærliggende ø Korčula, hvor I kan slentre gennem den smukke, gamle bydel og besøge den betagende Skt. Markus katedral.

Aminess Grand Azur Hotel

 • Hotel
 • Orebić, Kroatien
Hotel

Det 4-stjernede Aminess Grand Azur Hotel har en perfekt beliggenhed lige ved stranden, hvor I både kan dase, spille beach volley og dyrke vandsport. I kan selvfølgelig også slænge jer ved hotellets flotte poolområde, som også har et børnebassin. Restauranten ligger lige ud til stranden, så her kan I både nyde dagens måltider og en fin udsigt. For de mindste er der en børneklub og legeplads, og om aftenen er der underholdning for hele familien. Hotellet har også et fitnessrum til fri afbenyttelse, og der er mulighed for at leje cykler, kajakker og både.

 • +8
Læs mere
Double Room Park Side

Standardværelse med parkudsigt

2 voksne per værelse

Standardværelserne med parkudsigt er 18 m² store og kan rumme 2 personer. De har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, gratis WiFi, værdiboks, satellit-TV, telefon, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Double Room Superior Park Side

Superior-værelse med parkudsigt

3 voksne per værelse

Superior-værelserne med parkudsigt er 25 m² store og kan rumme op til 3 personer. De har en dobbeltseng, sovesofa, aircondition, gratis WiFi, værdiboks, satellit-TV, telefon, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Double Room Superior Sea Side

Superior-værelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Superior-værelserne med havudsigt er 22 m² store og kan rumme op til 3 personer. De har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, gratis WiFi, værdiboks, satellit-TV, telefon, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Family room seaside with balcony

Superior-værelse med altan og havudsigt

2 voksne per værelse

Superior-værelserne med altan og havudsigt kan rumme maks. 2 voksne og 1 barn på 0-14 år. De er 35 m² store og har en dobbeltseng, en enkeltseng, aircondition, gratis WiFi, værdiboks, satellit-TV, telefon, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 19:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standardværelse med parkudsigt: Maks. 2 personer
Superior-værelse med parkudsigt: Min. 2 og maks. 3 personer
Superior-værelse med havudsigt: Maks. 3 personer
Superior-værelse med havudsigt og altan: Min. 2 personer og maks. 2 voksne + 1 barn på 0-14 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Superior-værelse med havudsigt og altan: Børn 0-14 år: 30% rabat
Superior-værelse med parkudsigt: Børn 0-6 år: Gratis, Børn 7-14 år: 50% rabat
Superior-værelse med havudsigt: Børn 0-6 år: Gratis, Børn 7-14 år: 50% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på 50-75% afhængigt af afrejsedato (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpension omfatter følgende:
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Drikkevarer til frokost og aftensmad: rød- og hvidvin, lokal øl, sodavand samt mineralvand

Sted

Aminess Grand Azur Hotel ligger i byen Orebić på halvøen Pelješac, mellem Split og Dubrovnik. Der er omkring 120 km til Dubrovnik, hvor også den nærmeste lufthavn findes.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice