Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Det bedste af Marokko: Marrakech og Essaouira

Rundrejse 7 overnatninger

per person fra kr. 4.799,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev det bedste af Marokko: Farvestrålende Marrakech og strandbyen Essaouira! I tilbringer 7 overnatninger på 2 forskellige hoteller inkl. morgenmad, spændende udflugter og fly tur-retur fra København

Slentreture gennem smalle gader, storslåede moskeer, historiske paladser og farvestrålende basarer — med sin hektiske charme og hjertevarme kultur vil Marrakech efterlade jer tryllebundne. Smukt beliggende ved foden af Atlasbjergene finder I denne marokkanske kongeby, som indbyder til en sand oplevelsesrejse. Men rejsen slutter ikke her! Jeres marokkanske eventyr bliver fuldendt med et unikt ophold i kystbyen Essaouira, hvor I ovenpå det travle storbyliv i Marrakech slapper af på stranden, smager kystens friske specialiteter og nyder tiden med hinanden. Marokkos små skatte og skjulte perler venter kun på jer — er I klar til at opdage dem?

Inklusive
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Riad Dar Ikalimo i Marrakech
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Riad Mimouna**** i Essaouira
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian)
 • 10 kg håndbagage (55x40x23 cm)
 • 20 kg indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
 • Byrundtur med guide i Marrakech (halvdagstur dag 2)
 • Middag på ankomstdagen på Riad Mimouna (dag 4)
 • Byrundtur med guide i Essaouira (halvdagstur dag 5)
Tilvalg
 • Dag 3: Madlavningskurset "Faim d'Epices" | 415 DKK per person
 • Dag 3: Udflugt til Ourika Valley | 265 DKK per person
 1. Dag 1 - 3: Magiske Marrakech

  Rejsen starter i Marrakech, ​​Marokkos fjerdestørste by og den vigtigste af de 4 gamle kongebyer, der blev bygget i Berberriget. Tag på opdagelse og start med et besøg i Medina, Marrakechs gamle bydel, som ikke uden grund er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Medinas heftige charme og ægte arabiske atmosfære vil fortrylle jer. Gå en tur gennem de smalle gader, udforsk byens karakteristiske arkitektur, se det storslåede Bahia-palads og lad jer fascinere af Koutoubia-moskeen. En tur forbi den billedskønne botaniske have Majorelle, som blev bygget af en fransk kunstner i 1920'erne, må I heller ikke gå glip af!

  På dag 2 venter der jer en byrundtur, hvor I til fods bliver taget rundt forbi Marrakechs største seværdigheder, Medina og flere af byens spændende basarer. Turen tager en halv dag — fra kl. 9.00 til 13.00 — og inkluderer engelsktalende guide og transport, hvor I bliver hentet på hotellet og vender tilbage hertil igen om eftermiddagen.

  På den 3. dag af jeres rejse kan I vælge at deltage i en af følgende udflugter:

  Udflugt til Ourika Valley
  Omkring 60 km fra Marrakech kommer I til Ourika Valley, som er en smuk dal i naturen ved Atlasbjergene. Efter et par dage i Marrakechs hektiske varme vil I her finde en kølig oase i Atlasbjergenes skygge blandt valnøddetræer og klipper i smukke farver rangerende fra grøn til rød. På turen vil I se flere smukke vandfald — jo højere I kommer op ad bjerget, jo mere imponerende og større bliver vandfaldene.
  Turen varer hele dagen fra kl. 8.00 til 17.30 og inkluderer transport.
  Pris: 265 DKK per person

  Madlavningskurset "Faim d'Epices"
  På dette spændende madlavningskursus vil I lære at lave traditionelle marokkanske retter, som helt sikkert vil give en behagelig overraskelse, når I laver det til jeres kære derhjemme. Når I har lært alle de spændende arabiske madlavningstricks af den professionelle kok, kan I slappe af på terrassen i skyggen fra citron-, appelsin- og oliventræer, mens I nyder jeres frisklavede mad. I blive hentet på hotellet omkring kl. 9.30 og er tilbage igen omkring kl. 16.00. Transport og drikkevarer er inkluderet.
  Pris: 415 per person

  Patio

  Riad Dar Ikalimo

  Hotel Marrakech, Marokko

  Hotel Riad Dar Ikalimo giver med sin farverige og traditionelle marokkanske indretning en følelse af det ægte Arabien. Med sin placering tæt på byens markeder, blot 2 kilometer fra Bahia-paladset og 10 minutters kørsel fra Majorelle-parken giver hotellet jer det perfekte udgangspunkt for jeres eventyr i Marrakech. Hotellet har en hyggelig lounge samt en terrasse, og værelserne er alle unikt indrettet og udstyret med komfortable senge, aircondition og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 6: Ved stranden i Essaouira

  I dag går turen til kystbyen Essaouira — I bliver hentet på hotellet, og turen på 192 kilometer tager omkring 2 timer. Denne by har et charmerende udseende med sine karakteristiske hvide huse og blå både, som står i kontrast til det røde og varme Marrakech og næsten minder mere om en græsk ferieby. Besøg havnen, tag på slentretur langs promenaden, opdag hvordan arganolie her bliver udvundet fra argantræets frugt, og lyt til traditionel Gnawa-musik. I bor blot 3 minutter fra havet, hvilket giver jer en unik mulighed for at smage på områdets friske fisk og skaldyr og nyde den gyldne sandstrand. Udforsk byens historie med et besøg hos de portugisiske fort og byens bymur. I får her en middag på hotellet, når I ankommer.

  På dag 5 skal I på endnu en spændende byrundtur med engelsktalende guide, hvor I både ser og lærer om byens seværdigheder og det lokale marked. Turen tager omkring en halv dag — fra kl. 9.00 til 13.00 — og inkluderer også transport fra hotellet og tilbage igen.

  mimouna

  Riad Mimouna

  Hotel Essaouira, Marokko

  Bare 3 minutters gang fra stranden og med en smuk havudsigt i Essaouira ligger det 4-stjernede Riad Mimouna. Hotellet er elegant indrettet i marokkansk stil og kombinerer den traditionelle atmosfære med alle de moderne faciliteter, som I kunne få brug for. I indtager jeres morgenmad i hotellets restaurant, som også serverer marokkanske specialiteter og fisk, og får I lyst til lidt selvforkælelse, kan I snuppe en massage (mod betaling) i hotellets hammam. Hotellets værelser er udstyret med aircondition, telefon, badekåber og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 3. Dag 7 & 8: Tilbage til Marrakech

  Inden I flyver hjem på rejsens 8 dag, har I stadig tid at tilbringe i Marrakech. Lad jer endnu engang indtage af labyrinter gennem basarerne, nyd duften af eksotiske krydderier og find jeres souvenirs blandt smukt kunsthåndværk og farverigt keramik. Besøg Menara Gardens, som er kendt for dens smukke dekorationer. Afslut dagen med en kop frisk myntete, mens I ser solen gå ned bag de røde sandstenshuse og moskeernes spir.

  Patio

  Riad Dar Ikalimo

  Hotel Marrakech, Marokko

  Hotel Riad Dar Ikalimo giver med sin farverige og traditionelle marokkanske indretning en følelse af det ægte Arabien. Med sin placering tæt på byens markeder, blot 2 kilometer fra Bahia-paladset og 10 minutters kørsel fra Majorelle-parken giver hotellet jer det perfekte udgangspunkt for jeres eventyr i Marrakech. Hotellet har en hyggelig lounge samt en terrasse, og værelserne er alle unikt indrettet og udstyret med komfortable senge, aircondition og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 20 Dirham per person per nat på Riad Dar Ikalimo i Marrakech (betales på hotellet), 25 Dirham per person per nat på Riad Mimouna i Essaouria (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellerne
Børn i alderen 4-11 år: 40% rabat på hotelværelserne
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et enkeltpersonstillæg på 375 DKK per nat for hotelopholdene

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, stivkrampe og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade. Vær opmærksom på at jeres pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter afrejsedatoen for jeres rejse.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Marrakesh Menara Lufthavn (RAK)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 5 timer og 30 minutter
- I flyver med Norwegian (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid