Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Familieferie på Malta med udflugt til National-akvariet

 • Solferie
 • San Pawl il-Baħar
Pris fra kr. 11.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til solrige Malta og få 7 eller 14 overnatninger på børnevenligt hotel med pool, adgangsbillet til Malta National Aquarium og fly tur-retur fra København eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Med sin fantastiske beliggenhed, milde temperaturer og italienske køkken kan Malta let udnævnes som Middelhavets perle: Ideelt til jer, der trænger til at lægge hverdagen på hylden og nyde noget velfortjent kvalitetstid med børnene. I er indlogeret på Hotel Porto Azzurro, som både har pools og wellness-område, og så får I en adgangsbillet til Malta National Aquarium med i opholdet, så I kan glæde børnene med en lille overraskelse på ferien. Der er sørget for morgenmad på hotellet, og I får fly og transport mellem lufthavnen og hotellet inkluderet, så I kan nyde ferien og slappe af i solen!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) eller studiolejlighed (maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år) på Hotel Porto Azzurro***
 • Daglig morgenmad
 • 1x adgangsbillet til Malta National Aquarium per person
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Malta
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Malta National Aquarium

I opholdet er inkluderet adgangsbilletter for hele familien til Malta National Aquarium. Akvariet ligger i St. Paul's Bay og er med sin imponerende samling af undervandsarter blevet en af øens hovedattraktioner. Jeres hotel befinder sig kun 5 kilometer fra akvariet, og I komme dertil på cirka 30 minutter ved at tage bus 221 fra Mellieha mod Gzejjer.

Malta National Aquarium er fordelt på cirka 20.000 kvadratmeter og har 41 tanke, hvor I kan blandt andet kan opleve hajer, krybdyr, insekter og padder, forskellige middelhavsfisk samt kopier af historiske genstande, som man kan finde i havene omkring de maltesiske øer. Akvariets største tank har en gangpassage, så I kan komme helt tæt på fiskene. Der er mulighed for at få en bid mad i akvariets tilstødende café samt købe souvenirs til børnene. Se frem til et spændende besøg i hajernes, fiskenes og korallernes verden!

— 1x adgangsbillet til Malta National Aquarium per person
— I vælger selv, hvilken dag, I vil afsted
— Adgangsbilletterne udleveres ved ankomst i lufthavnen
— Akvariet er åbent dagligt

Hotel Porto Azzurro

 • Hotel
 • San Pawl il-Baħar, Malta
Pool

Hotel Porto Azzuro er smukt beliggende med udsigt over den maleriske St. Paul's Bay og det maltesiske landskab. Mindre end 3 kilometer fra hotellet finder I de hvide sandstrande Golden Sands og Mellieha Bay. Hotellet har en 24-timers reception, Wi-Fi, internetcafé (mod gebyr), et vaskeri og et minimarked. Derudover byder hotellet på indendørs swimmingpool, boblebad, sauna og fitness-center. Udenfor finder I en ferskvandspool, en børnepool, boblebad, vandfald, bar og liggestole.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

Værelserne er behageligt indrettet og danner den komfortable base for en afslappende ferie. Værelserne er indrettet med badeværelse (badekar, bruser, vask, toilet), satellit-TV, direkte telefon, pengeskab mod betaling, loftventilator og airconditioning.

Studiolejlighed

Studiolejlighed

Studiolejligheden er til jer, der vil have det lidt mere privat. Lejligheden kommer med eget badeværelse (badekar, bruser, vask, toilet), satellit-TV, direkte telefon, pengeskab mod betaling, loftventilator, airconditioning og køkken. Køkkenet er udstyret med køleskab, to kogeplader, mikrobølgeovn, brødrister, elkedel samt bestik, tallerkener og køkkenudstyr.

Familieferie i St. Paul's Bay

St. Paul’s Bay ligger i den nordlige del af Malta. Det er netop på øens nordlige del, at I finder de bedste strande. Her ligger de kendte byer Xemxija, Bugibba og Qawra. Jeres hotel ligger i den charmerende by Xemxija, hvor rejsende gennem århundreder har nydt godt af det regionale køkken, kulturelle seværdigheder og smukke havudsigt. Xemxija betyder sol på maltesisk, og på en solskinsdag er der få ting, der overgår havebyens skønhed.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)
Lejlighed: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-11 år)

Børnerabat

Børnerabat gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år: overnatter gratis på hotellet
Børn 2-11 år: betaler 49 DKK per barn per nat for hotelophold
Børn fra 12 år: Beregnes som voksne og betaler fuld pris for hotelophold

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Mellemlanding

- Ved afgang fra Billund med Lufthansa er der mellemlanding i Frankfurt Lufthhavn (FRA)
- Ved afgang fra København med SAS er der mellemlanding i enten Frankfurt (FRA), Amsterdam (AMS), Munich (MUC) eller Brussels Airport (BRU)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Jeres chauffør vil modtage jer i ankomsthallen i lufthavnen med et TravelBird-skilt

Wellness-område

Hotellet har indendørs- og udendørspool, jacuzzi, sauna og fitnessrum

Sted

Hotel Porto Azzurro ligger i Xemxija på den nordvestlige del af øen Malta ved bugten St. Paul's Bay. Hovedstaden Valletta og Maltas internationale lufthavn ligger begge ca. 15 km væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice