Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* wellness-ferie med vinsmagning i Alsace

 • Wellness
 • Ribeauvillé
5 Anmeldelser
kr. 1.079,- -37%
Pris fra kr. 689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Trænger I til en afslappende ferie i smukke omgivelser? Tilbring 2, 3 eller 4 dage på Hotel Barrière Ribeauvillé i Alsace med morgenmad, fri afbenyttelse af hotellets lækre wellness-områder samt besøg i vinkælder

Forkæl jer selv med en miniferie i Alsace! På det 4-stjernede Hotel Barrière Ribeauvillé får I adgang til 3600 m² wellness midt i Alsaces smukke natur. Hotellet ligger i Ribeauvillé, som er en af byerne på vinruten i Alsace. Med i opholdet er inkluderet et besøg i en af de alsaciske vinbønders vinkældre. Rejs til Alsace og forkæl jer selv med rolige gåture, smuk udsigt over vinmarkerne og pools, sauna og boblebade! Velvære og vinmarker venter i Alsace!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Barrière Ribeauvillé****
 • Daglig morgenmad
 • Fri afbenyttelse af hotellets 3600 m² store wellness-område
 • Velkomstdrink
 • Besøg hos vinkælder med vinsmagning
På opdagelse i Ribeauvillé

Alsace er et paradis for naturelskere og et af de absolut smukkeste områder i Frankrig, og er I til vandreture og frisk luft, kan I glæde jer til store skove og smukke floder. Men området er især et paradis for livsnydere og vinelskere, og de maleriske landsbyer og mange vinmarker langs den populære vinrute i Alsace danner rammerne for både afslapning og store mad- og vinoplevelser. I bor i Ribeauvillé — en af ​​de smukkeste landsbyer i området og en af de bedste destinationer for jer, der vil lære om (og smage på!) vinruten i Alsace. Ribeauvillé er nemlig en af de 70 byer på vinrutens 170 kilometers strækning. Byen byder på bindingsværkshuse med blomstrende altankasser, middelalderlige gader med storkereder. I kan desuden opleve gamle kirker, klostre, vingårde og museer, når I udforsker Alsace-regionens rige historie og kultur, for ej at glemme de mange restauranter, som serverer alle de regionale delikatesser!

Resort Barrière Ribeauvillé****

 • Hotel
 • Ribeauvillé, Frankrig
hotel spa

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Barrière Ribeauvillé! Hotellet ligger i hjertet af Alsace og er den ideelle destination for jer, der trænger til at lade batterierne op med masser af wellness og fransk forkælelse. Værelsernes indretning og hotellets design er skabt med henblik på at skabe ro og velvære. Wellness-afdelingen fylder godt 3600 m² og byder på pools, saunaer og boblebade samt udsigt til Alsaces vinmarker. Hotellet råder desuden over et kasino, tre barer og to restauranter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
superior room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres behagelige dobbeltværelse er rummeligt, lyst og moderne indrettet. Værelset er cirka 27 m² stort og har en stor dobbeltseng, eget bad og altan. Værelset er udstyret med værdiboks, WiFi, garderobe og strygebræt.

superior room with view on vineyard

Dobbeltværelse med udsigt til vinmarker

2 voksne per værelse

Jeres behagelige dobbeltværelse er rummeligt, lyst og moderne indrettet. Værelset er cirka 27 m² stort og har en stor dobbeltseng, eget bad og altan. Værelset er udstyret med værdiboks, WiFi, garderobe og strygebræt. Værelset har udsigt til Alsaces smukke vinmarker.

Vinruten i Alsaces

Har I lyst til at opleve vinruten, mens I er i området, anbefaler vi denne minirute:

 • Første stop på Vinruten er Hunawihr: Denne lille landsby er kendt for sin smukke kirke og sin idylliske skønhed. Landsbyen huser godt 500 beboere og er et stemningsfuldt stop på ruten.
 • Jeres næste stop på ruten er Riquewihr: Den velkendte landsby byder på bindingsværkshuse og stor vinproduktion — her kan I virkelig udforske Alsaces vine.
 • Til slut kommer I til den farverige landsby Kaysersberg: Kaysersberg er en af regionens mest pittoreske steder med traditionelle restauranter, et slot og en imponerende vinproduktion.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Resort Barrière Ribeauvillé. Du indgår derfor direkte aftale med Resort Barrière Ribeauvillé. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr (maks. 2 dyr) kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis (afhængigt af ledighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness-område

Wellness-området er åbent for børn over 1,50 meter i ledsagelse af en voksen. Af hygiejniske årsager er adgang til det tyrkiske bad og saunaen uden badedragt. Der er opsat skærme i saunaen til dette formål. Husk at medbringe et håndklæde. Adgang til spa-området påkræver badedragt/bikini til kvinder og speedos/stramme badebukser til mænd (løse badeshorts til mænd er forbudt), et håndklæde eller en badekåbe og et par badetøfler

Sted

Hotel Barrière Ribeauvillé ligger i det nordøstlige Frankrig og er en af byerne på vinruten i Alsace. Hotellet ligger knap 200 km fra Stuttgart og cirka 60 km fra Strasbourg. Kører I i bil fra Danmark har I 1.114 km fra Århus og 1.1.04 km fra København med færgen over Rødby-Puttgarden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice