Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i nordtyske Mecklenburg-Vorpommern med halvpension

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Banzkow
12 Anmeldelser
kr. 1.029,- -28%
Pris fra kr. 749,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3 eller 4 dages afslapning i det nordtyske Mecklenburg-Vorpommern på det hyggelige Ferien Hotel Lewitz Mühle nær Schwerin inkl. halvpension, velkomstdrink og fri afbenyttelse af sauna

Velkommen til slotsbyen Schwerin i Nordtyskland: Perfekt til en miniferie, hvor I kan slappe af i den fantastiske natur og forkæle jer selv med wellness. Schwerin byder på et pittoresk landskab, hvor fauna og flora får lov til at leve uforstyrret, hvilket I kan opleve med en gåtur i den fortryllende natur. Snyd heller ikke jer selv for at udforske områdets historiske bygninger og slotte. I er indlogeret på Ferien Hotel Lewitz Mühle i Banzkow kun 25 minutters kørsel fra Schwerin, hvor I får fri adgang til den fine, udendørs sauna samt daglig morgen- og aftensmad. Hotelrestauranten er indbygget i en original vindmølle — en unik idé, som gør opholdet endnu mere autentisk.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i enkeltværelse eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11) på Ferien Hotel Lewitz Mühle***
 • Halvpension (daglig morgenbuffet og aftenbuffet eller 3-retters middag)
 • 1x velkomstdrink per person
 • 1x kaffeservering per person
 • Fri afbenyttelse af udendørs sauna
 • 10% rabat på wellnessbehandlinger
Banzkow og Schwerin

Glæd jer til at udforske Banzkows naturskønne omgivelser. Byen Banzkow er ligger i nordtyske Mecklenburg-Vorpommern cirka 15 kilometer syd for Schwerin. Schwerin flod løber gennem Banzkow, og landskabet er frodigt med tæt skov og fredede naturområder. I kan tage cyklerne med og cykle gennem fuglereservatet — eller tage vandrestøvlerne på og opleve naturen til fods. Når I har udforsket Banzkow, går turen til den historiske stad Schwerin! Schwerin har meget at byde på — ligesom sin delstat Mecklenburg-Vorpommern har Schwerin ikke blot en uimodståelig natur, men er også fuld af kulturelle og historiske oplevelser. Hertugdømmet Mecklenburg-Schwerin var i århundreder en af Nordeuropas vigtigste stater. De vigtigste seværdigheder er selvfølgelig det prægtige Schwerin Slot og den historiske bymidte, der er en af Tysklands bedst bevarede. Byen er desuden hjemsted for det berømte kunstmuseum Staatliches Museum og den smukke gotiske domkirke, der stammer helt fra det 12. århundrede.

Ferien Hotel Lewitz Mühle

14 Anmeldelser
 • Hotel
 • Banzkow, Tyskland
Windmill

Jeres hyggelige hotel ligger i en stor park i Banzkow nær den historiske by Schwerin. Hotelrestauranten, som har til huse i en autentisk vindmølle, serverer specialiteter fra Mecklenburg-regionen. Der er udendørs og privat sauna samt indendørs pool (mod betaling) og mulighed for at tilkøbe massagebehandlinger. Hotellet har desuden en udendørs terrasse og en cocktailbar med tilhørende dansegulv.

Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Ferien Hotel Lewitz Mühle er udstyret med store værelser, og hotellet har fokus på komfort i rolige omgivelser. Jeres hyggelige dobbeltværelse er cirka 25 m² og har plads til 2 voksne og 1 barn i alderen 0-11 år. I sover i en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset er udstyret med telefon, TV, skrivebord og eget badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og kosmetikspejl.

Pillows

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Ferien Hotel Lewitz Mühle er udstyret med store værelser, og hotellet har fokus på komfort i rolige omgivelser. Det hyggelige enkeltværelse er cirka 18 m² og har plads til 1 person. Værelset er udstyret med enkeltseng, telefon, TV, skrivebord og eget badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og kosmetikspejl.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Parkering: 1 € per ophold
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner travdo hotels & resorts GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med travdo hotels & resorts GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 06:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år
Enkeltværelse: Maks. 1 voksen

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering koster 1 € per ophold (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter daglig morgenbuffet samt aftenbuffet eller 3-retters middag

Wellness

Hotellet har et wellnessområde, som udbyder wellness- og skønhedsbehandlinger mod betaling: I får 10% på wellnessbehandlinger. Der er desuden en indendørs pool, som kan benyttes for 3€ per person per dag (betales på hotellet)

Sted

Ferien Hotel Lewitz Mühle ligger i byen Banzkow cirka 25 minutters kørsel fra Schwerins centrum i Nordtyskland. Hotellet ligger cirka 100 km fra Rostock og knap 115 km fra Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice