Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Porsche & Mercedes-Benz Museum i Stuttgart

 • Oplevelse
 • Gerlingen
kr. 629,- -43%
Pris fra kr. 359,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På opdagelse blandt biler i Stuttgart: 2 eller 3 dage på hotel med morgenmad samt indgang til både Porsche-og Mercedes-Benz Museum

Veteranbiler, racerbiler, konceptbiler og klassiske skønheder: I Stuttgart kan I se dem alle! Her får I adgang til Porsche Museet, hvor I kan se nærmere på alt fra de lynhurtige og Le Mans-værdige modeller til gamle traktorer. Oplevelsen slutter ikke her, for I har også adgang til Mercedes-Benz Museet, hvor fortid, nutid og fremtid mødes i en spektakulær udstilling med gamle, nye og futuristiske biler. Der er fart over feltet og masser af bilnørderi på programmet, så glæd jer til en miniferie i automobilets tegn!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse med alm. dobbeltseng (maks. 2 voksne og 1 barn på op til 12 år) eller trekvartseng (maks. 2 voksne) på DOBLERGREEN Hotel***
 • Morgenmad
 • 1x adgang til Mercedes-Benz Museum (per fuldtbetalende voksen)
 • 1x adgang til Porsche Museum (per fuldtbetalende voksen)
 • Gratis parkering
 • Sen check-ud til kl. 14.00
Mercedes-Benz Museum og Porsche Museum

På Mercedes-Benz Museet kommer I med på en spændende rejse gennem bilens historie. Inde i den arkitekturmæssigt spektakulære bygning, der danner rammerne om museet og strækker sig over hele otte etager, ser I omkring 160 biler, spredt ud over intet mindre end 16.500 m², og lærer om Mercedes-Benz' historie. Her mødes det nye og det gamle, og I kan se både sportsvogne, konceptbiler og nuværende modeller.

På Porsche Museet stifter I bekendtskab med cirka 80 køretøjer fra forskellige tidsperioder. Museet huser bl.a. en af de mest succesfulde racerbiler, der har drønet rundt på Le Mans-banen i Frankrig med en fart på næsten 400 km/t, men museet har noget for enhver smag, og udstillingen kan også fremvise eksempler fra den helt anden ende af skalaen, nemlig traktorer.

DoblerGreen Hotel

 • Hotel
 • Gerlingen, Tyskland
DoblerGreen Hotel bar

Dette hotel ligger kun 500 meter fra den nærmeste metrostation og en 5 minutters køretur fra motorvejen. Hotellet har døgnåben bar, en lounge og reception, og fra morgenmadsrummet er der udsigt over haven. Restauranten serverer regionale og internationale retter.

 • +-2
Læs mere
DoblerGreen Hotel

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I kan vælge mellem et dobbeltværelse med en almindelig dobbeltseng og et dobbeltværelse med en trekvartseng (140 cm). Alle værelser har TV, værdiboks, kosmetikspejl og eget badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Sen check-ud

Bemærk, at check-ud tiden på hotellet normalt er 12.00, men med dette tilbud får I lov at blive på hotellet helt til kl. 14.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

- Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på op til 12 år
- Dobbeltværelse med trekvartseng: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn på 0-3 år: Gratis
- Børn på 4-12 år: 80% rabat
- Børn på 13 år og opefter betragtes som voksne og betaler fuld pris

Billetter til museerne

Ved ankomst til hotellet modtager hver fuldtbetalende voksen billetter til begge museer. Børnebilletter kan købes ved indgangen på det enkelte museum

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice