• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse med campervan på USA's vestkyst

 • Rundrejse
 • 17 overnatninger
 • USA
Nu kr. 7.239,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 6 gange

Oplev USA's vestkyst! Prisen er inkl. leje af campervan (15 overnatninger), 1 overnatning på lufthavnshotel i LA og fly tur-retur fra København

Gør jer klar til den ultimative drømmerejse i USA! Vi har gjort klar til, at I kan få jeres livs oplevelse med et roadtrip i egen campervan i det vestlige USA, hvor bl.a. Los Angeles, Grand Canyon, Death Valley og San Francisco bare venter på at få besøg. I har i alt 16 overnatninger på amerikansk jord, før I flyver tilbage til København, og ruten og tempoet undervejs kan I selv helt selv bestemme. Så sæt jer godt til rette, rul vinduet ned og skru op for musikken, mens I cruiser gennem fascinerende landskaber og nyder smukke udsigter. Det bliver et eventyr uden lige!

Inklusive
 • 15 overnatninger i Escape Maverick campervan til maks. 4 personer (BEMÆRK, at der kun er soveplads til 2 personer. 2-personerstelt eller sovekabine til camperens tag kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • 1 overnatning på Crowne Plaza Los Angeles
 • 1 overnatning på flyet på hjemrejsen
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian)
 • 20 kg indchecket bagage
 • 10 kg håndbagage (55x40x23 cm)
Tilvalg
 • Udvidet forsikring
 • 2-personerstelt
 • Sovekabine til camperens tag (til 2 personer)
 • GPS
 • Picnic-bord
 • Barnesæde
 1. Dag 1: Ankomst til Los Angeles

  Velkommen til USA! I flyver til Los Angeles, hvor I tilbringer den første overnatning på lufthavnshotel, som I nemt og bekvemt kommer til med taxa for ca. 20 USD.

  Brug den første tid i USA til at få hvilet ud efter flyveturen og suget de første indtryk til jer, for allerede i morgen er det tid til at hente jeres campervan og lade det store eventyr begynde! Fra i morgen og de næste 16 dage (15 overnatninger) er det helt op til jer, hvad I vil se og opleve, så kun fantasien sætter grænser! I slutter af tilbage i Los Angeles, hvorfra I skal flyve hjem til Danmark, men hvad I vil se undervejs, vælger I selv. I får udleveret guidebogen 'The Escape Plan', der giver gode tips og ideer til jeres roadtrip, men vi giver jer her også et forslag til, hvordan jeres rute eksempelvis kunne se ud.

  Crowne Plaza Los Angeles Airport + Room

  Crowne Plaza Los Angeles Airport eller tilsvarende

  26 Anmeldelser
  • Hotel
  • Los Angeles, USA
  Crowne Plaza Los Angeles Airport + Room

  Jeres første hotel ligger blot få minutter fra lufthavnen i bil. Hotellet har en sushibar og en restaurant, der serverer lokale specialiteter, hvor I kan spise morgenmad og frokost. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool, der er åben året rundt, eller få pulsen op i fitnesscentret. De komfortable værelser har gratis WiFi, kabel-TV og badeværelse med badekar eller bruser.

  Læs mere
  • +2
 2. Dag 2 & 3: Los Angeles og Palm Springs

  Start f.eks. ud med at udforske den summende millionby Los Angeles, der har et væld af oplevelser at byde på, så I kan godt glæde jer allerede. Husk blandt andet et billede ved Hollywood-skiltet, kør en tur gennem Beverly Hills og Rodeo Drive, og slik sol i badebyen Santa Monica eller udforsk den amerikanske musikhistorie på Sunset Strip. Læg også vejen forbi Palm Springs, som har over 350 solskinsdage om året, og hvor I rigtigt kan mænge jer med rige og berømte californiere, som strømmer til denne lækre oase midt i den californiske ørken for at solbade og nyde et slag golf på nogle af landets fineste golfbaner.

  Mavericks

  Escape Campervan

  27 Anmeldelser
  • Camping
  • Inglewood, USA
  Mavericks

  Jeres hjem for de næste 15 overnatninger er jeres helt egen campervan! Camperen har gasblus (2 gasflasker inkl.), køleskab og vask bagi, og inde i camperen har I et udfoldeligt bord, aircondition ved førersæderne, radio, CD-afspiller og stik til iPod/MP3-afspiller. Der er desuden picnic-stole med, så I kan nyde campinglivet også uden for bilen, og madlavningsudstyr som gryder og tallerkener samt dyner, puder og sengetøj er der også sørget for.

  Læs mere
 3. Dag 4 - 6: Las Vegas og Grand Canyon

  Tag fra Palm Springs videre ind i landet til "Syndens By", Las Vegas. Her kan I glæde jer til livlige shows, se drømme og mareridt gå i opfyldelse på byens casinoer, og mærke den helt specielle stemning blandt imponerende bygninger og restauranter i verdensklasse. Er I til et spontant bryllup, er der helt sikkert et af byens bryllupskapeller, I kan benytte jer af – hvem ved, måske er det Elvis, der officierer!

  Har I lyst, kan I på vejen mod Las Vegas lægge vejen forbi Colorado River Reservation, hvor I kan udforske naturen omkring Colorado-floden og lære om de indianerstammer, der bor (eller boede) her. Noget, I i hvert fald ikke bør snyde jer selv for, når I er på disse kanter, er et af verdens mest imponerende vidundere – Grand Canyon. Tag et smukt panoramafoto fra et af de mange udsigtspunkter, eller tag på vandretur på den kendte Rum Trail eller den historiske Hermit Road. Det er bestemt også værd at tage en guidet tur med en park ranger eller besøge nogle af nationalparkens spændende museer.

 4. Dag 7 - 9: Death Valley og Yosemite

  Vend nu snuderne mod vest og besøg den imponerende Death Valley, hvor det barske, tørre og meget varme klima har kreeret et helt særligt landskab. Denne dal er det varmeste, tørreste og laveste punkt i hele Nordamerika. På grund af de ekstreme vejrforhold har området en enestående flora og fauna. De smukke klippeformationer og imponerende kløfter gør dalen til et af de smukkeste steder i Mojaveørkenen. Om aftenen tager nattehimlen sig også aldeles godt ud, og det siges, at man i Death Valley kan se en af de smukkeste stjernehimler i verden. Bemærk venligst at det frarådes at køre igennem Death Valley med campervan mellem maj og september på grund af den høje varme.

  Fortsæt turen til Yosemite Nationalpark, som nok kan siges at være en af verdens mest spektakulære nationalparker. Husk at medbringe de gode vandresko, for dette er et sted, der bedst opleves til fods. Her kan I se de enorme sequoiatræer, og blandt de ca. 500 træer, der har navne som Grizzly Giant, Telescope Tree og Clothespin Tree, får man fornemmelsen af at være en lille del af et stort univers.

 5. Dag 10 - 13: San Francisco og San Jose

  Efter nationalparker og fantastiske landskaber i massevis kan I nu fortsætte turen til San Fransisco. Byen med den ikoniske røde bro kaldes i folkemunde for Frisco og er kendt for sin mangfoldighed og sin hippie-kultur, og her er masser at se. Vi nævner i flæng Pier 39, Chinatown, Union Square, den berygtede ø Alcatraz og selvfølgelig Golden Gate Bridge, som I kan køre over for at udforske byens centrum.

  I kan også tage på en tur til nærliggende Napa Valley, som er USAs mest kendte vindistrikt, eller hvad med en tur til Sacramento, der er en af Californiens mest historiske byer? Midt i Silicon Valley ligger byen San Jose, og her er også tale om en by, der har masser at byde på. Centrum af byen er fyldt med charme, byen har verdens største vietnamesiske befolkning udenfor Vietnam og huser desuden den ene af kun tre Japan-towns i USA.

 6. Dag 14 & 15: Langs kysten mod Los Angeles

  På vejen tilbage mod Los Angeles kan I passende tage en dejlig køretur langs kysten og nyde udsigterne til de blå bølger og den friske luft ved havet. I kan følge den storslåede rute fra Monterey, der ligger lidt syd for San Jose, via Big Sur og den berømte Highway 1, der tager jer hele vejen langs den californiske vestkyst. Giv jer god tid – fra bilen får I en fantastisk udsigt over de brusende bølger, de dramatiske, stejle klipper og den snigende havgus, der er helt uden lige. Tag en afstikker via Palo Colorado Road, der tager jer igennem dybe redwood-skove, eller hold ind i farverige Carmel-by-the-Sea.

  I Santa Barbara kan I bruge jeres sidste tid i USA på at slentre langs Stearns Wharf, se den storslåede katolske Mission Santa Barbara, og spise jeres aftensmad på en af de mange restauranter langs kysten, hvor I kan skue ud over havet med en lækker fiskeret og et glas vin. På turens sidste dag afleverer I jeres campervan i Los Angeles, og med en kuffert fyldt med gode ferieminder og souvenirs vender I tilbage til Danmark.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Overnatning på campingpladser i USA
 • Depositum for camperen: 200 USD
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per pesron

Kapacitet

Escape Maverick: Maks. 4 personer. BEMÆRK at der kun er soveplads til 2 i camperen — ekstra telt til 2 personer eller sovekabine til camperens tag kan tilkøbes i forbindelse med booking

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for campervanen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er ikke nogen WiFi i camperen

Information om rejsevisum

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Hvor sover I?

I overnatter i jeres campervan, som har plads til op til 4 personer (BEMÆRK at der kun er soveplads til 2 i camperen — ekstra telt til 2 personer kan tilkøbes i forbindelse med booking). I kan parkere jeres campervan på campingpladser og andre holdepladser, der tillader overnatning på pladsen

BEMÆRK: Det er typisk ikke tilladt at parkere og overnatte i jeres campervan i storbyer, og på nogle rastepladser er det kun tilladt at gøre holdt, men ikke overnatte. Afhængigt af jeres rute er det derfor en god idé at undersøge hjemmefra, hvor der ligger gratis eller billige campingpladser langs ruten. Der findes både bøger, hjemmesider og apps, der kan være behjælpelige med at finde et sted at overnatte

Leje af campervan

- OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 200 USD. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
- Ekstra chauffører er gratis
- I kan afhente jeres campervan (en Escape Maverick, Ford E150) følgende sted: 4858 West Century Boulevard, Inglewood, California 90304, USA
- Escape Venturas kontor, hvor i afhenter camperen, har åbent dagligt fra 10.00 til 16.30. I skal afleverer camperen igen før kl. 10.00
- Den primære chauffør skal være min. 21 år
- Inkluderet: Basisforsikring med selvrisiko på 2500 USD. I forbindelse med booking kan udvidet forsikring tilkøbes
- Det er i øvrigt muligt at tilkøbe 2-personerstelt eller sovekabine til camperens tag, tagboks (kan ikke tilkøbes, hvis I også tilkøber sovekabine til taget), GPS, picnic-bord og barnesæde (obligatorisk, hvis I rejser med børn på under 5 år)

Kørsel i Death Valley

Bemærk venligst at det frarådes at køre igennem Death Valley med campervan mellem maj og september på grund af den høje varme

Rejsens varighed

I har 1 overnatning på lufthavnshotel i Los Angeles, 15 overnatninger i campervan og 1 overnatning på flyet på hjemrejsen. I skal derfor sætte 18 dage af til denne rejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Direkte fly tur-retur fra Københavns Lufthavn til Los Angeles Internationale Lufthavn (LAX) i perioden fra og med maj 2017. I perioden januar til april har I en mellemlanding i London (1-3 timer)
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (10 kg, 55x40x23 cm) og 1x indchecket bagage (20 kg) per person
- Den forventede flyvetid er mellem 10 og 12 timer
- Bemærk, at I har en overnatning på flyet på hjemrejsen
- I flyver med Norwegian (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Yderligere tjenester

I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe følgende:

- Udvidet forsikring (kaskoforsikring og udvidet ansvarsforsikring op til 1 mio. USD)
- 2-personerstelt inkl. liggeunderlag og sengetøj
- Sovekabine til at montere på camperens tag: Her får I en ekstra dobbeltseng (plads til 2 personer)
- GPS
- Tagboks (Bemærk, at det ikke er muligt at kombinere tagboksen og sovekabinen til montering på camperens tag)
- Picnic-bord: letvægtsbord, der gør det let at spise udendørs
- Barnesæde (Bemærk, at dette er obligatorisk, hvis I rejser med børn på under 5 år)

Lufthavnshotel i Los Angeles

Som udgangspunkt overnatter I den første nat i Los Angeles på Crowne Plaza. Er dette hotel fuldt booket vil I blive indkvarteret på et andet hotel af tilsvarende standard

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice