Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Boutique-hotel i hjertet af Valencia

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Valencia
Pris fra kr. 2.569,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Opdag Spaniens oversete perle: 3 eller 4 overnatninger på SH Inglés Boutique Hotel i centrum af Valencia inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Har I endnu ikke oplevet den betagende charme og stilfulde atmosfære, som karakteriserer Spaniens tredjestørste by, Valencia? Så grib chancen nu! Valencia er en overset perle blandt Sydeuropas storbyer, og den er derfor ikke nær så besøgt af turister som sine søsterbyer, Madrid og Barcelona, men ikke desto mindre har Valencia alt, hvad I kunne ønske jer på en storbyferie. I vil hurtigt drømme jer væk i byens enestående arkitektur, billedskønne parker, mange museer og krogede gader, og når I ikke smager de spanske delikatesser på en fortovscafé, kan I snuppe jer en dukkert i Middelhavet i udkanten af byen. I vil elske Valencia, så pak kufferten og flyv med til denne magiske storby!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på SH Inglés Boutique Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm)
Valencia

Valencia er en storby, der vil overraske! Udforsk den spanske charmørs historiske gader, som overalt omkranses af prægtig art nouveau arkitektur, oplev de storslåede renæssancemonumenter, og drøm jer væk på et af byens spændende museer. Valencia er en enestående sammensætning af kunst, kultur og arkitektur fra fortiden kombineret med topmoderne butikker og trendy caféliv — tilsat en god portion sydspansk hjertevarme. Valencia er unik, fordi I får alt, hvad I kunne ønske jer af en storbyferie. Se den majestætiske katedral, inden I besøger det futuristiske museum Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som Kunstens og Videnskabens by), oser i byens mange butikker eller snupper en omgang paella på en traditionel spansk restaurant. Tag et hvil i La Glorieta-parken, og indtag byens livlige natteliv, når mørket falder på.

SH Inglés Boutique Hotel

 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Hotel facade

I bor på det stilfulde SH Inglés Boutique Hotel, som er placeret i en imponerende bygning fra 1700-tallet i centrum af Valencia. Bygningen var tidligere residens for hertugen af Cardona. Hotellet er gennemrenoveret indvendigt, men den elegante stil er bevaret, og det samme er den oprindelige facade. Området omkring hotellet er fremragende for historie- og arkitektur-interessede, og fra hotellet kan I starte jeres opdagelse af denne spændende by lige udenfor døren, hvorfra der er gåafstand til de største seværdigheder og butikker. Hotellet har egen restaurant, hvor I nyder jeres morgenmad hver morgen, og om aftenen kan I nyde en drink på hotellets terrasse.

 • +2
Læs mere
Standard Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et af hotellets elegante dobbeltværelser, som er indrettet med parketgulve, lyse farver på væggene og en hyggelig atmosfære. Her har I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar, TV, telefon, aircondition, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer til rådighed.

Vi anbefaler

I vil næppe løbe tør for ting at se og spændende seværdigheder at opleve i Valencia, og her får I TravelBirds tips til det bedste, som den spanske perle har at byde på:

 • Lad jer overvælde af en eksplosion af farver, dufte og forskellige smage på byens store overdækkede marked, Mercado Central, som ligger godt 400 meter fra jeres hotel. Selve bygningen i sig selv er et imponerende syn, og indenfor kan I slå jer løs i lækre spanske specialiteter og shoppe som de lokale valencianere.
 • Tidligere flød floden Túria gennem byen, men efter flere oversvømmelser besluttede man at aflede floden og bygge en park på flodsengen. Parken Jardí del Túria er hele 9 kilometer lang og løber som en frodig grøn bølge gennem Valencia. Her finder I flere botaniske haver, springvand, terrasser og legepladser.
 • På det berømte Plaza Ayuntamiento kan I se byens imponerende neoklassiske rådhus og det smukke posthus, designet af kunstneren Miguel Angel Navarro i et miks af modernistiske detaljer og barokt inspireret indretning, der både udefra som indefra er et storslået syn.
 • Kan I lide kunst? Så må I bestemt ikke gå glip af et besøg på Museo de Bellas Artes absolut. Her vil I finde mange smukke malerier af både spanske og internationale kunstnere, og selve bygningen, hvor museet har til huse, er et kunstværk i sig selv!
 • Vidste I, at den typiske spanske ret paella opstod her i Valencia? Bestil derfor den smagfulde risret, når I besøger en af byens traditionelle restauranter — det kan ikke gå galt! Paella kan tilberedes både med kød og fisk, og I kan ofte også vælge en vegetarisk version. Med et dejligt glas "Agua de Valencia", den liflige valencianske appelsincocktail til dessert er jeres valenciske måltid fuldendt.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet (sover i forældrenes seng)
En 3. person fra 13 år betaler 310 DKK per nat for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Valencia Airport (VLC)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er 3 timer og 10 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Jeres hotel er placeret centralt i Valencia i bydelen Ciutat Vella, hvorfra I har blot 150 meter til Valencia Cathedral og byens øvrige seværdigheder i gåafstand. Fra lufthavnen når I nemt til hotellet med metro på ca. 30 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice