Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bekymringsfri ferie på Mallorca

 • Solferie
 • Cala Ferrera
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 6.249,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv sydpå til Mallorca: Tilbring 5, 7, 9 eller 14 overnatninger med all-inclusive på det 4-stjernede Aparthotel Ferrera Blanca i Cala d'Or samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund og transport mellem lufthavnen og hotellet

Flyv med til solskinsøen Mallorca og hold 4-stjernet strandferie med fly, all-inclusive og transport mellem lufthavnen og hotellet. I bliver indlogeret på Aparthotel Ferrera Blanca, hvor I har adgang til pools og solterrasse, så I kan nyde det behagelige, subtropiske middelhavsklima. Dagen igennem står hotellets restaurant klar til at forkæle jer med mad og drikke, og med all-inclusive skal I ikke sørge for andet end at huske solcremen! Jeres 4-stjernede hotel ligger i Cala d'Or, som er et af øens mest populære ferieområder: Der er kort sagt lagt op til en fantastisk solferie i det spanske!

Inklusive
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) eller suite (maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år) på Aparthotel Ferrera Blanca****
 • All-inclusive
 • Fri afbenyttelse af pools, solterrasser, hængekøjer, solsenge og parasoller
 • Fri adgang til legeområder for børn (sæsonåbent mellem 22. april og 30. oktober)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Cala d'Or

Flyv med til Cala d'Or på Mallorcas sydøstlige kyst. Mallorca byder på afslapning og badeferie i idylliske omgivelser og frodig natur samt masser af summende, spansk stemning. Her skinner vandet klart i turkise nuancer. Cala d'Or var oprindeligt hjemstavn for fiskere, men er i dag en af den spanske ferieøs mest populære områder: Her ligger charmerende resorter, hoteller og huse elegant placeret mellem oldgamle fyrretræer og bække. Tæt på hotellet ligger bugten Cala Ferrera — det perfekte spot til en svømmetur efterfulgt af et hvil i skyggen med en god bog.

Ferrera Blanca

 • Hotel
 • Cala Ferrera, Spanien
Aparthotel Ferrera Blanca Strand

Aparthotel Ferrera Blanca ligger 1 minuts gang fra den smukke Cala Ferrera strand i den østlige del af Mallorca. Hotellet byder på både pools, restaurant, have og egen tennisbane. Hotellet ligger i byen Cala d'Or, som er en populær feriedestination pga. sine smukke sandstrande og rolige omgivelser. Der er god mulighed for at slappe af i liggestolene eller køle af på de store, behagelige værelser, som alle har aircondition.

 • +3
Læs mere
Aparthotel Ferrera Blanca Dubbelrum

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er lyst og rummeligt med behagelige møbler, eget badeværelse med vandmassagebruser samt en hyggelig altan. Alle dobbeltværelser har sovesofa, spisebord, minibar, hårtørrer, toiletartikler, satellit-TV, telefon, gratis WiFi, centralvarme og aircondition. Værelset har plads til maks. 3 personer.

Aparthotel Ferrera Blanca Familjesvit

Suite

3 voksne per værelse

Suiten er rummelig og lyst indrettet med behagelige møbler. Alle suiter har sovesofa, spisebord, minibar, eget badeværelse med vandmassagebruser samt en hyggelig altan. Der er toiletartikler, hårtørrer, satellit-TV, telefon, gratis WiFi, centralvarme og aircondition. Suiterne har separat stue og soveværelse med med to enkeltsenge. Suiten har plads til maks. 3 voksne og et barn i alderen 0-12 år.

Vi anbefaler

 • Hvis I savner afveksling fra liggestolen, bør I besøge Cala Millor cirka 30 km fra hotellet. Udover idylliske badesteder byder kystbyen på en gammel jernbanerute, der i dag fungerer som vandrerute.
 • Tag børnene med i badeland: Aqualand El Arenal er et legeland få kilometer fra Palma. Der er vilde vandrutsjebaner, legeland for de mindste samt masser af vandaktiviteter! Betal adgangsbillet og få fri adgang til hele vandlandet.
 • Er I til undersøiske grotter og fortryllende bugter, så tag turen til Porto Cristo cirka 27 km fra hotellet. Her kan I let tilbringe en eftermiddag — husk snorkel og dykkermaske!
 • Snyd ikke jer selv for at opleve Palma, Mallorcas hovedstad. Byen er fuld af fantastisk arkitektur, livlige markeder, historiske bygninger, spændende museer og kultur, men I kan også snildt tilbringe en hel dag i de smalle gader eller på en af de charmerende spisesteder med et glas sangria og en god omgang skaldyr på bordet.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 3 personer per dobbeltværelse
Suite: Maks. 3 voksne + 1 barn (0-12 år) eller maks. 2 voksne + 2 børn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 55-75% rabat på hotelværelset
Personer fra 13 år får 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

All-inclusive

All-inclusive inkluderer:

— Et udvalg af lokale drikkevarer mellem kl. 11.00 og kl. 23.00
— Morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet
— Sandwich og frugt mellem kl. 11.00 og kl. 18.00
— Flødeis til børn mellem kl. 10.30 og kl. 22.00
— Kaffe, te, kiks og kage mellem kl. 15.30 og kl. 17.00

Pools

Hotellets pools holder sæsonåbent fra den 22. april og den 30. oktober i tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 18.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på 1 time. Køreturen tager cirka 1½ time

Sted

Jeres hotel ligger i byen Cala d'Or på østkysten af den spanske ø Mallorca. Hotellet ligger cirka en times kørsel fra lufthavnen Palma de Mallorca.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice