Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i Nordindien med 6 udflugter

Rundrejse 12 eller 13 overnatninger Indien

per person fra kr. 11.199,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev det nordlige Indien: 12 overnatninger fordelt over New Delhi, Mandawa, Bikaner, Pushkar, Jaipur og Agra inkl. morgenmad, fly fra København og 6 udflugter!

Har I altid drømt om at opleve Indiens fascinerende kultur og smukke skatte, så er det nu, I skal slå til! På denne rundrejse gennem Nordindiens største provins, Rajasthan, skal I se den myldrende millionby Delhi, den tidligere handelsby Mandawa, ørkenbyen Bikaner, pilgrimsbyen Pushkar, lyserøde Jaipur og populære Agra, hvor Taj Mahal ligger! I får 12 overnatninger samt 4 byrundvisninger og 2 udflugter til nogle af områdets mest spændende kulturskatte – deriblandt Taj Mahal. Vi har desuden sørget for morgenmad og al transport, så det eneste, I selv skal huske, er eventyrlysten og batterier til kameraet!

Inklusive
 • 12 overnatninger med indkvartering i enkeltværelse, dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år) eller 3-personersværelse (maks. 3 voksne og 1 barn op til 17 år):
 • 5 overnatninger på Hotel Sohi Residency i Delhi (3 ved ankomst og 2 før afrejse)
 • 1 overnatning på Hotel Mandawa Haveli i Mandawa
 • 1 overnatning på Hotel Desert Winds i Bikaner
 • 2 overnatninger på Pushkar Resort i Pushkar
 • 2 overnatninger på Hotel Amer View i Jaipur
 • 1 overnatning på Hotel Taj Villa i Agra
 • Morgenmad på alle hotellerne
 • Fly tur-retur fra København
 • Håndbagage
 • Al transport undervejs
 • Byrundvisning i Delhi (dag 2)
 • Byrundvisning i Mandawa (dag 4)
 • Byrundvisning i Bikaner (dag 5)
 • Byrundvisning i Jaipur (dag 8)
 • Udflugt til Abhaneri & Fatehpur Sikri (dag 9)
 • Udflugt til Taj Mahal (dag 10)
 • Engelsktalende guide og entré inkluderet på alle udflugter
Tilvalg
 • Middag med indisk familie i Delhi (dag 2) | 222 DKK per person
 • Billetter til Mohabbat The Taj Show (dag 9) | 222 DKK per person
 1. Dag 1 & 2: Delhi

  Så er dagen kommet, hvor I ankommer til Indien! I lufthavnen bliver I hentet (kig efter TravelBird-skiltet) og kørt til jeres første hotel. I ankommer om natten (omkring kl. 01.00), og I får lov at checke ind på hotellet med det samme. Denne nat tæller som jeres første overnatning, og i jeres rejeprogram hedder dagen efter denne første overnatning dag 1.

  Når I har fået hvilet ud efter flyveturen, har I efter morgenmaden jeres første dag til fri disposition, og I kan bruge denne på at udforske den summende millionby. Delhi er en by, hvor to verdener mødes: I det gamle Delhi, der engang var det islamiske Indiens hovedstad, vil I møde en labyrint af smalle stræder med gamle, indiske bygninger og storslåede moskeer, og heroverfor står det nye Delhi, hvor brede alleer prydet med grønne træer og flotte regeringsbygninger dominerer. Byen har af flere omgange været bygget op og ødelagt, for så at blive opført på ny, og Delhi har i hundredevis af år været magtcentrum for landets ledere. Byen er utrolig rig på forskellige kulturer, og kunstnere har altid elsket at fortælle om den fantastiske by i både ord, lyd og billeder. I Delhi vil I se fængslende smukke monumenter, fascinerende museer og kunstgallerier, arkitektoniske skønheder og et hav af fantastiske spisesteder og pulserende markeder.

  På dag 2 skal I på en spændende byrundvisning, hvor I besøger Gamle Delhi og Jama Masjid, indiens største moské, der i 1500-tallet blev bygget af kejser Mogul Shah Jahan, som også byggede det kendte Taj Mahal. I kommer også forbi Mahatma Gandhis mindesmærke, Raj Ghat-parken, Red Fort (lukket på mandage), triumfbuen India Gate og præsidentkomplekset. Indiens højeste minaret, den 72 meter høje Qutub Minar, der er bygget i marmor og rød sandsten, besøger I også, og der bliver også tid til et besøg til Lotus-templet og et par livlige markeder, som for eksempel det berømte Delhi Haat. Om aftenen på dag 2 kan I vælge at spise med en indisk familie – I bliver kørt til deres hjem, hvor I nyder et typisk, indisk måltid og drikkevarer (pris: 222 DKK per person).

  Hotel Sohi Residencyeller tilsvarende

  Hotel Delhi, Indien

  Hotel Sohi Residency er centralt beliggende i kvarteret Koral Bagh i New Delhi. I står op til morgenmad hver dag i hotellets restaurant, og på hotellets tagterrasse kan I slappe af med en kop kaffe, en cocktail eller lidt sødt i caféen. Jeres værelse er indrettet i varme farver og udstyret med aircondition, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 2. Dag 3: Mandawa

  På feriens 3. dag bliver I kørt til Mandawa. Turen tager ca. 6-7 timer, og undervejs kan I slappe af og se det indiske landskab suse forbi. I ankommer til Mandawa om aftenen, og resten af tiden er til fri disposition.

  Efter morgenmaden næste dag skal I på guidet rundvisning i Mandawa. Byen var engang en handelsby, der lå på den famøse Silkerute, og de gamle bygninger og den flotte arkitektur vidner om byens storhedstid. Jeres guide tager jer med gennem de smalle gader og forbi smukke "haveli'er" – indiske herskabshuse, hvor byens velhavende købmænd boede, og som er udsmykket med flotte freskoer og malerier.

  Hotel Mandawa Havelieller tilsvarende

  Hotel Mandawa, Indien

  Glæd jer til et autentisk ophold i Mandawa! I bor på det flotte Hotel Mandawa Haveli, der er indrettet i et af byens traditionelle herskabshuse. Her kan I leve jer ind i byens spændende historie, for på væggene hænger der billeder og malerier af indisk kultur. Restauranten serverer morgenmad samt retter fra det lokale rajasthani-køkken, og her er også en kaffebar. Jeres værelse er farverigt indrettet og udstyret med aircondition, skrivebord og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 3. Dag 4: Bikaner

  Efter byrundvisningen kører I på dag 4 nu videre mod Bikaner om eftermiddagen, og efter 3-4 timer ankommer I til jeres hotel. Resten af aftenen har I til fri disposition.

  Bikaner ligger i udkanten af ørkenen, og her kan I ofte støde på kamelkaravaner, der stadig anvendes til at transportere mennesker og varer rundt mellem ørkenbyerne. Dagen efter ankomsten til Bikaner skal I på en guidet byrundvisning, og I kommer bl.a. forbi byens gamle kvarter samt det imponerende Junagarh Fort, der blev opført i 1500-tallet, og som huser overdådige værelser og templer.

  Hotel Desert Windseller tilsvarende

  Hotel Bikaner, Indien

  På Hotel Desert Winds i Bikaner kan I se frem til et ophold i flotte omgivelser. Hotellet er opført med både moderne og traditionelle detaljer – her er typiske "jarokha'er", overdækkede balkoner af sten, samt en hyggelig restaurant der serverer retter fra det internationale og lokale køkken. Hotellet ligger i rolige omgivelser og ca. 1 km fra Junagarh Fortet. I bor på et simpelt indrettet værelse med aircondition og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 4. Dag 5 & 6: Pushkar

  Efter jeres spændende byrundvisning i Bikaner drager I på dag 5 videre mod Pushkar, hvor I tilbringer 2 overnatninger. Det tager ca. 5 timer at køre hertil, og resten af dagen samt hele dag 6 har I til fri disposition. Slap af ved poolen, besøg en af de mange rosenfarme, som har gjort Pushkar berømt for sin velduftende rosenolie, eller fordyb jer i byens spændende kultur – Pushkar er nemlig et populært valfartssted grundet sin hellige sø. Tusindvis af hinduer valfarter hertil hvert år for at vaske sig i søen, hvis vand efter sigende skulle have en helbredende virkning og rense kroppen for synd. Ved søen står desuden et af de vigtigste templer dedikeret til skaberguden Brahma, som alle hinduer skal besøge mindst én gang i deres liv.

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resorteller tilsvarende

  Hotel Pushkar, Indien

  På Pushkar Resort venter der jer et luksuriøst ophold. Her finder I en swimmingpool omgivet af grønne områder med frugttræer, og her kan I slappe af i fredelige omgivelser. Hotellets restaurant serverer retter fra både det internationale og lokale køkken lavet på friske, lokale råvarer, og her spiser I morgenmad hver morgen. Jeres værelse er rustikt indrettet med farverige puder og traditionelle detaljer. I har aircondition, minibar og privat badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 7 & 8: Jaipur

  På dag 7 er det nu blevet tid til at køre videre til Jaipur. Efter ca. 2 timers kørsel er I ankommet, og I har resten af dagen til fri disposition. Jaipur er Rajasthans smukke hovedstad, som er udsmykket med op til flere paladser og farverige basarer, hvor I blandt andet kan shoppe smukt kunsthåndværk. Hele byen summer af liv med folk i smukke klæder – og kameler!

  På dag 8 er det blevet tid til endnu en byrundvisning. I bliver hentet på hotellet af jeres guide for at komme ud og se en af ​​Jaipurs største attraktioner, Amber Fort, et palads der ligger omkring 11 km uden for Jaipur, og som blev brugt af Kachhwaha-klanen. Fortet er bygget i hvid marmor og rød sandsten, og med Maota-søen i forgrunden finder I her et magisk visuelt landskab. Herefter går turen videre til det tidligere kongelige palads og derefter til det enorme observatorium Jantar Mantar, før I får en tur i en typisk rickshaw på et af de lokale markeder. Herefter bliver I kørt tilbage til hotellet.

  Hotel Amer Vieweller tilsvarende

  Hotel Rajasthan, Indien

  Det flotte Hotel Amer View er opført i typisk Rajput-stil og har en smuk udsigt over Amber Fortet. Hotellet har en restaurant samt en hyggelig tagterrasse. Jeres traditionelt indrettede værelse er udstyret med aircondition, TV, skrivebord og privat badeværelse.

  Læs mere
 6. Dag 9: Agra

  På dag 9 skal I nu mod Agra, og på vejen skal I se to spændende stykker indisk kulturarv. Den første er Fatehpur Sikri, en historisk by opført af Akbar den Store i det 16. århundrede. Den enorme by rummer imponerende paladser, tårne, bymure med i alt 9 porte, boligområder for Akbars hof, hær og tjenestefolk samt en af Indiens største moskéer, Jama Masjid. Byen blev forladt kort efter opførslen, da den nærliggende sø blev tørlagt, og efterfølgende er byen blevet beboet af både indisk adel og britiske kolonimagter. Herefter skal I se den imponerende trappebrønd Chand Baori i ruinbyen Abhaneri. Disse brønde har, som navnet antyder, trin langs siden, og Chand Baori er med sine 13 etager Indiens dybeste af sin slags. Brønden og det nærliggende tempel, der nu ligger i ruiner, var dedikeret til Hashat Mata, gudinden for lykke og glæde.

  Ved ankomsten til Agra har I resten af dagen til fri disposition, og om aftenen kan I vælge at se det flotte Mohabbat The Taj Show som forberedelse på morgendagens udflugt. Dette show fortæller kærlighedshistorien mellem stormogulen Shah Jahan og hans yndlingshustru, og denne fortælles med (pris: 222 DKK per person).

  Taj Villa Room

  Hotel Taj Villaeller tilsvarende

  Hotel Dhandhupura, Indien

  Hotel Taj Villa ligger kun 1 km fra Taj Mahal, og her kan I se frem til et afslappende ophold i moderne omgivelser. Her finder I en swimmingpool, en restaurant og en bar. I bor på et komfortabelt værelse, hvor I har aircondition, fladskærms-TV, minibar og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 7. Dag 10 & 11: Taj Mahal og Delhi

  Dag 10 byder på turens måske største oplevelse – udflugten til det berømte Taj Mahal. Stormogulen Shah Jahan lod det imponerende palads opføre som et symbol på sin evige kærlighed til yndlingshustruen, Mumtaz Mahal i 1600-tallet. Den smukke bygning lokker hver dag massevis af mennesker til, og alle bliver de betagede og forundrede over paladsets skønhed — glem ikke at få kameraet med!

  Efter turen til Taj Mahal bliver I kørt til Delhi, hvor I tilbringer jeres sidste to overnatninger på rejsen. Det tager ca. 2-3 timer at køre hertil, så I har resten af denne dag samt hele dag 11 og 12 i Delhi. Brug denne sidste tid på at udforske nogle af de seværdigheder, I så de første dage, på nærmere hånd – gå rundt i det enorme, røde sandstensslot Red Fort, gør jer et godt kup på silke på et af de mange markeder, og tag en tur med rickshaw gennem det livlige mylder.

  Jeres fly hjem afgår om natten på dag 12, men I har hotelværelset til rådighed helt indtil afrejse, så denne sidste nat tæller som jeres 12. overnatning. Når det er tid til afrejse, bliver I kørt til lufthavnen, hvor flyet venter på at tage jer og jeres kufferter fulde af store oplevelser og farverige minder med hjem igen.

  Hotel Sohi Residencyeller tilsvarende

  Hotel Delhi, Indien

  Hotel Sohi Residency er centralt beliggende i kvarteret Koral Bagh i New Delhi. I står op til morgenmad hver dag i hotellets restaurant, og på hotellets tagterrasse kan I slappe af med en kop kaffe, en cocktail eller lidt sødt i caféen. Jeres værelse er indrettet i varme farver og udstyret med aircondition, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Evt. udgifter til rejsevisum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år
3-personersværelse: Min. 3 personer og maks. 3 personer og 1 barn 0-17 år
Enkeltværelse: Maks. 1 voksen

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellerne
Børn fra 3 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Hoteller

I bor på de hoteller, der er beskrevet i tilbuddet. Skulle disse være fuldt booket, vil I blive indkvarteret på hoteller af tilsvarende kvalitet og standard

Internet

WiFi er tilgængeligt på alle hoteller. Gebyrer kan forekomme

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe på op til 30 personer. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Nordindien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og tyfus samt at beskytte sig mod malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Indien, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Rejseprogram

Bemærk, at det i ekstreme tilfælde kan være nødvendigt at ændre programmet for rundrejsen grundet uforudsete omstændigheder, som er udenfor TravelBirds kontrol

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Check-ind

Check-ind på alle hoteller fra kl. 14.00

Check-ud

Check-ud fra alle hoteller til kl. 12.00