Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kør-selv-ferie til det farverige Norditalien

 • Solferie
 • Recco
kr. 1.939,- -28%
Pris fra kr. 1.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Opdag Italiens farvestålende nordvestlige hjørne, Ligurien: 4, 5, 6 eller 8 dage på Hotel La Villa Manuelina inkl. morgenmad, billet til nationalparken Cinque Terre, vinsmagning samt billet til færge mellem Santa Margherita Ligure og Portofino

Tilbring mellem 4 og 8 dage i den betagende kystregion Ligurien, og opdag de eventyrlige fiskelejer og små klippehavne i Cinque Terre. I bor på et 4-stjernet hotel og vågner hver dag op til en morgenbuffet og bliver endda forkælet med en vinsmagning. Med i opholdet følger også en dagsbillet til den flotte nationalpark Cinque Terre og en færgetur til Santa Margherita Ligure og Portofino, så I kan se det bedste regionen har at byde på. Glæd jer til at slappe af ved Middelhavet, udforske det autentiske Norditalien og til at forkæle smagsløgene med de forrygende lokale retter!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel La Villa Manuelina****
 • Morgenmad
 • Dagsbillet til Cinque Terre (inkl. togbillet mellem Levanto og Riomaggiore)
 • Vinsmagning (2 glas per person over 18 år)
 • Tur med færge til Santa Margherita Ligure og Portofino tur-retur
 • Brochure med information om området
 • 10% rabat i Shopinn Brugnato-butikker
 • Gratis parkering
Ligurien & Cinque Terre

Ligurien er altid et besøg værd med sin vidunderlige blanding af smukke kystlandskaber, små billedskønne byer, lækre lokale retter og områdets udsøgte vine, ikke mindst. Her holder italienerne selv ferie! Regionens største attraktion er havet og selvfølgelig nationalparken Cinque Terre med sine fem maleriske landsbyer Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Byerne ligger på klippeskråninger langs kysten, og området er især kendt for sin farvelade af pastelfarvede huse, der klynger sig til klipperne, og så selvfølgelig for de mange restauranter med lækker gelato, frisk pasta og skøn vin på menukortet. Cinque Terre er vanskelig at nå frem til I bil, så transport med toget er den mest benyttede transportform. Byerne ligger med få kilometers mellemrum og der går vandrestier mellem dem, så I behøver ikke tage toget hele vejen.

Hotel Manuelina La Villa

 • Hotel
 • Recco, Italien
Terrasse

Det 4-stjernede Hotel Manuelina La Villa byder jer velkommen i klassisk italienske omgivelser. Hotellets autentiske restaurant forkæler jer med morgenmad hver dag, så I kan samle energi til at opleve områdets mange muligheder. Der er også plads til at slappe af på solterrassen og i den lille, grønne have. I haven finder I også hotellets udendørs swimmingpool, hvor I kan køle ned på varme dage. Hotellet ligger ca. 1,3 km fra stranden og centrum af den charmerende landsby, Recco, hvor I finder lokale madmarkeder og restauranter.

 • +6
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er moderne indrettet og har værdiboks, gratis WiFi, aircondition, fladskærms-TV samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

På opdagelse i Ligurien

 • Tag på en dagstur til Santa Margherita Ligure og Portofino, og oplev denne skønne kystregion. Billet til færgen til disse to byer er med i tilbuddet. Den idylliske by Santa Margherita Ligure leder tankerne hen på et roligt impressionistisk maleri, og her kan I nyde den fine udsigt over havet, hvor yachter og små fiskebåde vugger i havnen. Herefter går færgeturen videre til elegante Portofino, der ligger på sin egen halvø og udstråler eksklusivitet med sin havn fuld af yachter og gader spækket med designerbutikker.
 • Lidt shopping skal der selvfølgelig også til for at gøre ferien komplet, og vi har derfor inkluderet et rabatkort på 10% til shoppingcenteret Shopinn Brugnato, der ligger omkring 60 km fra hotellet. Her findes 60 butikker med de største navne inden for italiensk mode.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-6 år: Gratis frem til d. 11/4 2017 og 80% rabat fra d. 12/ 4 2017
Børn i alderen 7-12 år: 40% rabat
Personer over 13 år får 20% rabat

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger ved den liguriske kystby Recco og ca. 22 km fra Liguriens hovedstad Genova. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg er der ca. 1.425 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice