• Med indkvartering

Familieferie med natur og all-inclusive i Tyrol

Solferie 3 eller 4 overnatninger Aschau im Zillertal

(21 Anmeldelser)
kr. 1.700,- -19%
per person fra kr. 1.379,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 95 gange

Tag familien med til Tyrol og tilbring 4, 5 eller 8 dage i de storslåede østrigske bjerge med all-inclusive, aktiviteter og wellness

Tag familien med til bjergene! Tilbring de lange sommerdage i midten af ​​det imponerende bjerglandskab Zillertal i Østrig. Her er der masser af sjove aktiviteter for både store og små, eventyrlige ture ud i naturen og forfriskende dukkerter i de klare bjergsøer. Jeres hyggelige hotel har sørget for alle jeres måltider, så I behøver kun tænke på, hvordan I får mest muligt ud af jeres kvalitetstid.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbelt- (maks. 2 voksne + 1 barn 0-16 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne + 3 børn 0-16 år) på Gasthof zum Löwen
 • All-inclusive (morgenmad, frokost, middag og drikkevarer mellem kl. 10.00 og 21.00)
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Gratis aktiviteter og rabatter på Aktiv Zentrum Zillertal
Zillertal

Nyd den vidunderlige atmosfære i Zillertal – området er kendt for sin friske bjergluft, masser af vandrestier, klare bjergsøer, smukke historiske bygninger og hyggelige taverner. Tag på tur gennem Zillertal-dalen og besøg de mange attraktioner i området. Gå blandt andet på opdagelse i de dybe skove og langs den brusende Ziller-flod, besøg den skønne sø Achensee, eller læg vejen forbi Tyrols lidt større hovedby, Innsbruck.

Hotellet samarbejder desuden med Aktiv Zentrum Zillertal, hvilket er perfekt for jer, som godt kan lide en aktiv ferie. Her kan I prøve alt fra Geocaching til klatring på de stejle bjergsider eller forskellige spændende vandsportsaktiviteter. De fleste aktiviteter er gratis, resten får I rabat på. For mere information kan I henvende jer i receptionen på hotellet.

Hotel Gasthof zum Löwen

(51 anmeldelser)
Hotel Aschau im Zillertal, Østrig
billiard

Dette traditionsrige hotel ligger i naturskønne omgivelser i et roligt og børnevenligt område, mellem de fine landsbyer Zell am Ziller og Kaltenbach, som begge er et besøg værd. Oplev den enestående panoramaudsigt over bjergene og slap af i hotellets wellness-område efter en aktiv dag. Hotellets restaurant serverer lokale østrigske retter til både børn og voksne, og I nyder alle jeres måltider her. I kan desuden frit benytte jer af hotellets wellness-område, som byder på sauna og dampbad.

Læs mere
Room - panorama

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne er indrettet i typisk tyrolerstil og har eget badeværelse med hårtørrer, satellit-TV, pengeskab og WiFi (mod gebyr). Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn på 0-16 år.

Room 1

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelserne har plads til op til 2 voksne og 3 børn på 0-16 år og er, ligesom dobbeltværelserne, indrettet i typisk tyrolerstil og har eget badeværelse med hårtørrer, satellit-TV, pengeskab og WiFi (mod gebyr).

All-inclusive indbefatter:

 • Morgenbuffet
 • Frokost med suppe, salater og småretter (kl. 12.30-13.30)
 • Eftermiddagskaffe og kage
 • Aftensmad: Buffet eller menu
 • BBQ night (juni til september, afhængigt af vejret)
 • Kl. 10.00-21.00: Øl, vin og alkoholfrie drikkevarer
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år
Familieværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 3 børn 0-16 år per

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-9 år: gratis
Børn 10-13 år: 50% rabat
Børn 14-16 år: 10% rabat
Børn på 17 år regnes som voksne

Parkering

Der er gratis udendørs parkering ved hotellet

WiFi

WiFi koster 1 € per time. Betales på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhænger af tilgængelighed)

Sted

Det hyggelige Gasthof zum Löwen ligger i naturskønne omgivelser i Aschau im Zillertal, cirka 50 minutters kørsel fra Innsbruck.