Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie med natur og all-inclusive i Tyrol

 • Solferie
 • Aschau im Zillertal
21 Anmeldelser
kr. 1.700,- -19%
Pris fra kr. 1.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Tyrol og tilbring 4, 5 eller 8 dage i de storslåede østrigske bjerge med all-inclusive, aktiviteter og wellness

Tag familien med til bjergene! Tilbring de lange sommerdage i midten af ​​det imponerende bjerglandskab Zillertal i Østrig. Her er der masser af sjove aktiviteter for både store og små, eventyrlige ture ud i naturen og forfriskende dukkerter i de klare bjergsøer. Jeres hyggelige hotel har sørget for alle jeres måltider, så I behøver kun tænke på, hvordan I får mest muligt ud af jeres kvalitetstid.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbelt- (maks. 2 voksne + 1 barn 0-16 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne + 3 børn 0-16 år) på Gasthof zum Löwen
 • All-inclusive (morgenmad, frokost, middag og drikkevarer mellem kl. 10.00 og 21.00)
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Gratis aktiviteter og rabatter på Aktiv Zentrum Zillertal
Zillertal

Nyd den vidunderlige atmosfære i Zillertal – området er kendt for sin friske bjergluft, masser af vandrestier, klare bjergsøer, smukke historiske bygninger og hyggelige taverner. Tag på tur gennem Zillertal-dalen og besøg de mange attraktioner i området. Gå blandt andet på opdagelse i de dybe skove og langs den brusende Ziller-flod, besøg den skønne sø Achensee, eller læg vejen forbi Tyrols lidt større hovedby, Innsbruck.

Hotellet samarbejder desuden med Aktiv Zentrum Zillertal, hvilket er perfekt for jer, som godt kan lide en aktiv ferie. Her kan I prøve alt fra Geocaching til klatring på de stejle bjergsider eller forskellige spændende vandsportsaktiviteter. De fleste aktiviteter er gratis, resten får I rabat på. For mere information kan I henvende jer i receptionen på hotellet.

Hotel Gasthof zum Löwen

 • Hotel
 • Aschau im Zillertal, Østrig
billiard

Dette traditionsrige hotel ligger i naturskønne omgivelser i et roligt og børnevenligt område, mellem de fine landsbyer Zell am Ziller og Kaltenbach, som begge er et besøg værd. Oplev den enestående panoramaudsigt over bjergene og slap af efter en aktiv dag i hotellets wellness-område, som har fitnessudstyr, solarium, sauna, dampbad, infrarød kabine og et overdækket boblebad på terrassen. Hotellets restaurant serverer lokale østrigske retter til både børn og voksne, og I nyder alle jeres måltider her.

 • +2
Læs mere
Room - panorama

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 18 m² store og er indrettet med trægulve og typiske tyrolske detaljer. Til værelset hører der satellit-TV, værdiskab og WiFi (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Room 1

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelserne indrettet i typisk tyrolerstil og har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelset findes der endvidere satellit-TV, værdiskab og WiFi (mod gebyr). Nogle af værelserne har altan eller terrasse.

All-inclusive indbefatter:

 • Morgenbuffet
 • Frokost med suppe, salater og småretter (kl. 12.30-13.30)
 • Eftermiddagskaffe og kage
 • Aftensmad: Buffet eller menu
 • BBQ night (juni til september, afhængigt af vejret)
 • Kl. 10.00-21.00: Øl, vin og alkoholfrie drikkevarer
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år
Familieværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 3 børn 0-16 år per

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-9 år: gratis
Børn 10-13 år: 50% rabat
Børn 14-16 år: 10% rabat
Børn på 17 år regnes som voksne

Parkering

Der er gratis udendørs parkering ved hotellet

WiFi

WiFi koster 1 € per time. Betales på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhænger af tilgængelighed)

Sted

Hotel Gasthof zum Löwen ligger i naturskønne omgivelser i Aschau im Zillertal ca. 57 km fra Innsbruck. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg er der ca. 1090 km til hotellet og fra København ca. 1130 km med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice