Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferie i Østrig med all-inclusive

 • Solferie
9 Anmeldelser
kr. 3.870,- -48%
Pris fra kr. 2.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd smukke Østrig om sommeren på en 8 dages oplevelsesferie til den hyggelige by Nassfeld i delstaten Kärnten! I får all-inclusive og Nassfeld Plus Card, som er et rabatkort, der giver fri adgang og rabatter til mange aktiviteter i området

Den perfekte ferie for hele familien! Tag på en uges ferie i Østrigs betagende natur og bo på et dejligt hotel, hvor der er værelser med plads til hele familien. Dette område i Østrig er især kendt for sine mange muligheder for underholdning i naturen. Om det er vandreture, cykelture eller en dukkert i søen, så har I rig mulighed for det her! Oven i købet har I all-inclusive på hotellet, hvor der også er gratis adgang til wellness-faciliteter, og med jeres inkluderede Nassfeld Plus Card får I masser af rabatter til sjove aktiviteter i området, så I kommer ikke til at kede jer.

Inklusive
 • 7 overnatninger på Alpenhotel Marcius***
 • All-inclusive: Velkomstdrink, morgenmad, frokostsnacks, kaffe og kage om eftermiddagen, middagsbuffet og drikkevarer fra kl. 10.00-22.00
 • Nassfeld Plus Card: Gratis adgang og rabat på museer, swimmingpools, kabelbaner m.m.
 • Adgang til wellness
Kärnten

I den sydlige del af Østrig ligger regionen Kärnten. Området har et dejligt og mildt klima hele året rundt pga. sin placering mellem Alperne mod nord og Adriaterhavet mod syd. Desuden byder denne natursmukke region på mange søer og smukke landsbyer med romantiske torve, terrasser og butikker. Tag familien med på en vandre- eller cykeltur, og glæd jer til fantastiske panoramaudsigter.

Alpenhotel Marcius

 • Hotel
 • Hermagor District, Østrig
Hotel

Vågn op i smukke Kärnten, indånd den friske alpeluft og nyd naturen i al sin pragt — det er hvad der venter jer på det hyggelige Alpenhotel Marcius. På hotellet kan I nyde all-inclusive, som dækker over både lokale og internationale retter. Om I er til en afslappende picnic-tur i bjergene eller fart på mountainbike igennem skovene, så er der aktiviteter nok. Men hvis I foretrækker afslapning, så på med badetøjet og snup en dukkert i den flotte indendørs swimmingpool, eller find energien igen i den finske sauna.

 • +1
Læs mere
Single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Hotellets enkeltværelser er udstyret med TV samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer og separat toilet.

double room Standard (+1)

Standard dobbeltværelse med 1 ekstraseng

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelset er indrettet med en dobbeltseng og en ekstraseng. Værelset er udstyret med TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer og separat toilet.

double room

Standard dobbeltværelse med 2 ekstrasenge

3 voksne per værelse

Standard dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng og 2 ekstrasenge, sofa, TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt separat toilet.

Comfort

Komfort dobbeltværelse med 2 ekstrasenge

3 voksne per værelse

Komfort dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng og to ekstrasenge, TV, hårtørrer, badeværelse med bruser og et separat toilet.

Family

Familieværelse

6 voksne per værelse

Familieværelserne er udstyret med TV, hårtørrer, badeværelse med bruser og et separat toilet. Familieværelserne ligger i en sidebygning til hotellet.

Double room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser kan rumme maks. 2 personer og er indrettet med en dobbeltseng og TV, hårtørrer, badeværelse med bruser samt et separat toilet.

Nassfeld Plus Card

I dette ophold er inkluderet et Nassfeld Plus Card. Med dette kort kan I tage på spændende udflugter enten gratis eller med rabat. Kortet giver adgang til forlystelsesparker for børn, guidede vandreture eller cykelture, sejlsport, svævebaner, gratis bustransport og adgang til vandland. Listen fortsætter og mulighederne er næsten uendelige!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,70 € per person per nat (fra 17 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen og 1 barn (0-15 år)
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Standardværelse med 1 ekstraseng: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-15 år)
Standardværelse med 2 ekstrasenge: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-15 år)
Komfort dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Familieværelse: Min. 4 og maks. 6 personer, heraf min. 2 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Gratis
Børn i alderen 13-15 år: 50% rabat
Børn i alderen 16-17 år: 30% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets lobby og bar

Parkering

Gratis parkering på hotellets parkeringsplads (ved tilgængelighed)
Parkering i garage: 8 € per bil per dag (ved tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

All-inclusive

All-inclusive: Velkomstdrink, morgenmad, frokostsnacks, kaffe og kage om eftermiddagen, middagsbuffet og drikkevarer fra kl. 10.00-22.00

Sted

I den sydlige del af Østrig ligger hotellet Alpenhotel Marcius i eventyrlige omgivelser i Kärnten, omgivet af flotte bjerge mod nord og det smukke Adriaterhav mod syd. Hotellet ligger omkring 1200 km fra Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice