Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie i hjertet af Toscana

 • Solferie
12 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommer i Toscana: 8 eller 15 dage i lejlighed til 5 personer inkl. adgang til pool. Betal for 2 personer, så op til 3 personer kommer gratis med!

Den italienske sommersol, frodige vinmarker, duftende olivenlunde og den sprødeste pizza, der straks får tænderne til at løbe i vand. Alt dette og mere til venter jer med et ophold i Toscanas charmerende hjerte. Her har I muligheden for at tage hele familien med, for I bor nemlig i en lejlighed med plads til op til 5 personer. Det bedste af det hele er, at I kun skal betale for to personer, og med adgang til swimmingpool og masser af sjove aktiviteter er familiehyggen sikret. Pak bilen og sus afsted på en sommerferie, som er indbegrebet af La Dolce Vita!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 2-, 4-, eller 5-personerslejlighed på Antico Borgo I Cancelli
 • Adgang til swimmingpool
 • Brug af liggestole og parasoller
 • Leje af sengelinned og håndklæder
 • Parkering
 • Slutrengøring
Tilvalg
 • Tilvalg: Aftensmad hver aften | 554-2586 DKK per person (afhængigt af opholdets længde)
 • Tilvalg: Frokost og aftensmad hver dag | 1108-5171 DKK per person (afhængigt af opholdets længde)
Palazzuolo sul Senio & Toscana

Toscana er en af de mest populære feriedestinationer i Italien, og her finder I alle ingredienserne til en perfekt ferie: Smukke bakkelandskaber, vingårde med himmelske vine, italiensk gastronomi og støvlelandets mest maleriske middelalderlandsbyer. Palazzuolo sul Senio har en perfekt beliggenhed midt i Toscanas flotte natur. I kan udforske landskabet til fods eller på cykel, og har I lyst til flere aktiviteter, er der 5 kilometer til områdets rideskole og 25 kilometer til Riolo Terme, hvor I kan svinge golfkøllerne.

Antico Borgo I Cancelli

 • Hotel
 • Metropolitan City of Florence, Italien
appartement

Lejlighedskomplekset Antico Borgo I Cancelli ligger i Toscanas bakkede landskab med en skøn udsigt over vinmarker og smukke grønne lunde. Familiens vandhunde vil føle sig i deres rette element, for her er nemlig hele to swimmingpools, I kan plaske rundt i (den ene pool er kun åben fra 1. juli til og med 31. august). Der er dog også masser af andre aktiviteter, der nok skal få et smil frem hos både store og små, for her er nemlig både legeplads, bowlingbane, bordtennisborde og fodboldbane. I restauranten serveres der dagligt frokost og aftensmad, og I kan i forbindelse med booking tilkøbe disse måltider.

 • +-4
Læs mere
room

2-personerslejlighed

2-personerslejlighederne har et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med sofa, TV og værdiboks, minikøkken en møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer.

4-person apartment

4-personerslejlighed

4-personerslejlighederne er indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge eller enkeltsenge, en stue med sofa, TV og værdiboks, minikøkken, en møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer.

5-person apartment

5-personerslejlighed

5-personerslejlighederne er ligeledes indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge eller enkeltsenge, en stue med en sovesofa, TV og værdiboks, minikøkken, en møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer.

Aktiviteter i Toscana for hele familien

Når I ikke slænger jer i en liggestol eller plasker rundt i poolen, byder Toscana på masser af sjove aktiviteter for hele familien — læs bare med her!

 • Palazzuolo sul Senio er fuld af hyggelige, krogede gader og tilbyder gode, børnevenlige italienske restauranter. Her kan I også besøge slottet Palazzo dei Capitani (Kaptajnens Palads), som blev bygget i det 16. århundrede. Slottet indeholder byens museum, som skildrer områdets spændende historie og bjergfolkets evolution på finurlig vis, så alle kan være med.
 • I bor i området Mugello, som indbyder til aktiviteter i naturen! I byen kan I leje cykler, eller indtag naturen til fods — her er masser af fantastiske ruter. Pak en picnickurv og følg eksempelvis Monte Calvi-ruten, som vil tage jer forbi fyrrelunde, idylliske udsigter over området og den charmerende landsby Lumena.
 • Får I lyst til at tage på en dagstur, kan det anbefales at tage et smut til Toscanas pragtfulde hovedby, Firenze, der ligger omkring 75 kilometer fra Palazzuolo sul Senio. Her kan I udforske den historiske bymidte, dvæle ved de mange mesterværker på Galleria degli Uffizi og besøge butikkerne på den specielle bro Ponte Vecchio. Besøg museerne Palazzo Vecchio og Museo di Storia della Scienza, som har udstillinger for børn og tilmed et legeområde.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
 • Depositum: 150 € per lejlighed (betales kontant ved ankomst og returneres ved afrejse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

I betaler kun for 2 personer, og op til 3 personer rejser derfor gratis med

Kapacitet

2-personerslejlighed: Min. og maks. 2 personer + 1 baby (0-2 år)
4-personerslejlighed: Min. 3 personer og maks. 4 personer + 1 baby (0-2 år)
5-personerslejlighed: Min. 4 personer og maks. 5 personer + 1 baby (0-2 år)

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 mindre kæledyr per lejlighed kan medbringes for 50 € per ophold, som betales på hotellet (kontakt venligst vores kundeservice)

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Antico Borgo I Cancelli ligger i landlige omgivelser i den toscanske kommune Palazzuolo sul Senio i området Mugello. Herfra er der 75 km til Firenze og 150 kilometer til Pisa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice