Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

Ren afslapning på 'soløen' Usedom i Nordtyskland

Miniferie 2, 3 eller 5 overnatninger Heringsdorf

kr. 1.569,- -48%
per person fra kr. 819,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 6 dages forkælelse på SEETELHOTEL Kaiserstrand Beachhotel med halvpension og wellness!

På Kaiserstrand Beachhotel på øen Usedom er scenen sat for forkælelse for både krop og sjæl. Usedom bliver kaldt Tysklands solø og byder på et helt specielt lys og fantastiske solnedgange. Der er rig mulighed for at nyde øens skønne omgivelser. I kan gå ture langs de endeløse kyster, slappe af i en strandstol eller benytte jer af hotellets wellnessmuligheder. Udover de smukke strande har Usedom en fantastisk natur, og man kan udforske området både til fods og på cykel.

Inklusive
  • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse med eller uden havudsigt (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på SEETELHOTEL Kaiseerstrand Beachhotel***
  • Halvpension (buffet morgen og aften)
  • Gratis brug af pool og spa
  • Badekåbe og tøfler til brug under opholdet
Velkommen til soløen Usedom!

Øen Usedom, der ligger på grænsen mellem Tyskland og Polen, er kræs for spa-gæster, naturelskere og golfturister. Stranden mod Østersøen er over 40 kilometer lang og 70 meter bred, og solen skinner lidt mere her end alle andre steder i Tyskland.
SEETELHOTEL Kaiseerstrand Beachhotel ligger direkte på strandpromenaden i badebyen Bansin. På denne solrige ø kan I tage en pause fra hverdagen og lade jer fortrylle af den baltiske charme. I kan gå på opdagelse i øens spændende arkitektur og besøge Anklamer tårnet, Stolpe Slot og Skt. Marie Kirken, der fortæller historier fra en svunden tid.

SEETELHOTEL Kaiserstrand Beachhotel

Hotel Heringsdorf, Tyskland
Hotel

Det moderne Kaiserstrand Beachhotel åbnede i foråret 2016 og ligger direkte ud til Bansins smukke strandpromenade. Hotellet kombinerer moderne design og arkitektur med baltisk charme. Alle 136 værelser har egen altan, så der er rig mulighed for at nyde udsigten over de smukke omgivelser fra hotellet. I kan tilbringe dagen på stranden lige uden for døren eller slappe af i hotellets wellnessafdeling, hvor pool og spa er til fri afbenyttelse.
Buffet på hotellet er inkluderet i prisen morgen og aften, og mod betaling er det ligeledes muligt at prøve en af hotellets andre tre restauranter, der bland andet byder på et spændende fusionskøkken.

Læs mere
Landblick

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Kaiserstrand Beachhotel tilbyder dobbeltværelser på 28 m². Alle værelser har egen altan med stole og et lille bord. Værelset er moderne indrettet med privat badeværelse, skrivebord, stole, fladskærms-TV og værdiboks.

Seitlicher Meerblick

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

2 voksne per værelse

Kaiserstrand Beachhotel tilbyder dobbeltværelser på 28 m². Alle værelser har egen altan med stole og et lille bord og dette værelse har delvist udsigt til havet. Værelset er moderne indrettet med privat badeværelse, skrivebord, stole, fladskærms-TV og værdiboks.

Meerblick

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

Kaiserstrand Beachhotel tilbyder dobbeltværelser på 28 m². Alle værelser har egen altan med stole og et lille bord og dette værelse har en flot udsigt over havet. Værelset er moderne indrettet med privat badeværelse, skrivebord, stole, fladskærms-TV og værdiboks.

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: 1,30 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn fra 0-6 år: gratis
- Børn fra 7-2 år: 50% rabat
- Børn fra 13 til 17 år betaler fuld pris og tæller som en voksen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Hotellet tilbyder parkering mod et gebyr på 12 € per nat per køretøj (mod betaling)

Internet

Gratis WiFi

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for et gebyr på 15 € per kæledyr per nat efter anmodning. Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Kaiserstrand Beachhotel Bansin Mitte Strandpromenade 21 17429 Seebad Bansin / Usedom Tyskland