Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ren afslapning på 'soløen' Usedom i Nordtyskland

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Heringsdorf
kr. 1.569,- -48%
Pris fra kr. 819,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 6 dages forkælelse på SEETELHOTEL Kaiserstrand Beachhotel med halvpension og wellness!

På Kaiserstrand Beachhotel på øen Usedom er scenen sat for forkælelse for både krop og sjæl. Usedom bliver kaldt Tysklands solø og byder på et helt specielt lys og fantastiske solnedgange. Der er rig mulighed for at nyde øens skønne omgivelser. I kan gå ture langs de endeløse kyster, slappe af i en strandstol eller benytte jer af hotellets wellnessmuligheder. Udover de smukke strande har Usedom en fantastisk natur, og man kan udforske området både til fods og på cykel.

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse med eller uden havudsigt (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på SEETELHOTEL Kaiseerstrand Beachhotel***
 • Halvpension (buffet morgen og aften)
 • Gratis brug af pool og spa
 • Badekåbe og tøfler til brug under opholdet
Velkommen til soløen Usedom!

Øen Usedom, der ligger på grænsen mellem Tyskland og Polen, er kræs for spa-gæster, naturelskere og golfturister. Stranden mod Østersøen er over 40 kilometer lang og 70 meter bred, og solen skinner lidt mere her end alle andre steder i Tyskland.
SEETELHOTEL Kaiseerstrand Beachhotel ligger direkte på strandpromenaden i badebyen Bansin. På denne solrige ø kan I tage en pause fra hverdagen og lade jer fortrylle af den baltiske charme. I kan gå på opdagelse i øens spændende arkitektur og besøge Anklamer tårnet, Stolpe Slot og Skt. Marie Kirken, der fortæller historier fra en svunden tid.

Seetelhotel Kaiserstrand Beachhotel

 • Hotel
 • Heringsdorf, Tyskland
Hotel

Det moderne Kaiserstrand Beachhotel åbnede i foråret 2016 og ligger direkte ud til Bansins smukke strandpromenade. Hotellet kombinerer moderne design og arkitektur med baltisk charme. Alle 136 værelser har egen altan, så der er rig mulighed for at nyde udsigten over de smukke omgivelser fra hotellet. I kan gå tur langs stranden eller slappe af i hotellets wellness-område, hvor swimmingpool og spa er til fri afbenyttelse. Buffet på hotellet er inkluderet i prisen morgen og aften, og mod betaling er det ligeledes muligt at prøve en af hotellets andre tre restauranter, der blandt andet byder på et spændende fusionskøkken.

 • +2
Læs mere
Landblick

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Kaiserstrand Beachhotels dobbeltværelser er 28 m² store. Alle dobbeltværelserne har egen altan med stole og et lille bord. Værelserne er moderne indrettet med skrivebord, stole eller en lille sofa, fladskærms-TV og værdiboks. Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og kosmetikspejl.

Doubleroom

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er 28 m² stort og har egen altan med stole og et lille bord. På dette værelse er der delvis udsigt til havet. Værelset er moderne indrettet med skrivebord, stole eller en lille sofa, fladskærms-TV og værdiboks. Det private badeværelse har bruser, hårtørrer og kosmetikspejl.

Meerblick

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er 28 m² stort. Værelseret har egen altan med stole og et lille bord, hvorfra I har udsigt over havet. Værelset er moderne indrettet med skrivebord, stole eller en lille sofa, fladskærms-TV, værdiboks samt badeværelse med bruser, hårtørrer og kosmetikspejl.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,30 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner SEETELHOTEL Kaiserstrand Beachhotel. Du indgår derfor direkte aftale med SEETELHOTEL Kaiserstrand Beachhotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn fra 0-6 år: gratis
- Børn fra 7-2 år: 50% rabat
- Børn fra 13 til 17 år betaler fuld pris og tæller som en voksen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Hotellet tilbyder parkering mod et gebyr på 12 € per nat per køretøj (mod betaling)

Internet

Gratis WiFi

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for et gebyr på 15 € per kæledyr per nat efter anmodning. Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Hotellet ligger på den tyske ø Usedom ca. 430 km fra Flensborg og ca. 370 km fra København med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice