Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd livet i Toscana

 • Solferie
kr. 1.569,- -46%
Pris fra kr. 849,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Snup en uge i det autentiske Toscana: I bor i en lækker lejlighed med plads til 2-5 personer og får både vinsmagning og jeres egne liggestole og parasol ved poolen

Er I trætte af de overfyldte turistresorter? Så tag kæresten med på en romantisk tur fyldt med lækkerier, eller introducer børnene for det autentiske Italien. I bor på en charmerende agriturismo omringet af olivenmarker, og får rig lejlighed til at nyde hinanden og ikke mindst de enestående italienske vine og toscanske delikatesser. Psst: hvis I får brug for afveksling fra den ellers befriende stilhed, ligger Firenze kun en halv time væk.

Inklusive
 • 7 overnatninger i Fattoria Castiglionchio eller Castello di Ristonchi
 • 1x vinsmagning
 • 1 flaske vin og 1 informationsfolder per lejlighed
 • Parasol og liggestole ved poolen (mellem maj og oktober, afhængigt af tilgængelighed)
 • Børneklub for børn mellem 4 og 14 år
 • Varme, sengelinned og slutrengøring
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Lej en babyseng for 5 € per dag
 • Medbring kæledyr for 5 € per dag
 • Ekstra håndklæder: 3 € per person
Toscana

Toscana er en af Italiens mest kendte og elskede regioner — og det er der god grund til! Det er umuligt ikke at blive betaget af det smukke landskab med oliventræer, cypresser og udstrakte vinmarker. Samtidig byder det lokale køkken på lækkerier som minestrone, pappardelle og Chianti-vine. Udover den maleriske natur er der også masser af smukke og historiske byer i Toscana. Besøg for eksempel Firenze med den smukke katedral og Pisa med det berømte Skæve Tårn. Eller tag en doven dag ved poolen eller en frisk gåtur mellem oliventræerne? På denne rejse kan I gøre præcis, hvad I har lyst til!

Fattoria di Castiglionchio

 • Apartment
 • Metropolitan City of Florence, Italien
Fattoria di Castiglionchio B1A

Kun 25 km fra Firenze ligger det gamle landsted Fattoria di Castiglionchio, omgivet af olivenlunde og lange vinmarker. Landstedet, som stammer helt tilbage fra det 12. århundrede, er i dag omdannet til "agriturismo", et feriested i landlige omgivelser. Her producerer man sin egen vin og olivenolie, og under opholdet får I mulighed for at smage på nogle af de lokale vine under den inkluderede vinsmagning. Hvis I har børn med, kan de prøve sjove aktiviteter i miniklubben eller boltre sig i swimmingpoolen. Hotellet har egen restaurant (åben onsdage, fredage og søndage) og pool med parasoller og solsenge (åben maj til oktober og afhængigt af tilgængelighed), og har I lyst til at bevæge jer, er der mulighed for at leje cykler, så I rigtig kan få oplevet det bakkede landskab.

 • +1
Læs mere
Castello di Ristonchi

Denne agriturismo er en gammel borg og ligger på en bakketop. Både i selve bygningen og i den lille by kan I stadig finde spor fra fortiden, der bl.a. viser sig ved rester af den gamle bymur og den lille kirke S. Egidio.
I restauranten, der er åben i weekenderne eller på forespørgsel, hvis I er en gruppe, serveres der typiske toscanske retter, og hvis I bare trænger til at slappe helt af, kan I gøre det ved poolen eller på de tilstødende grønne områder.

Lejlighederne

Uanset om I kommer til at bo på den ene eller den anden agriturismo, bor I i en dejlig lejlighed udstyret med badeværelse med bruser, en stue med tekøkken, køleskab og satellit-TV, og de fleste lejligheder har egen altan. I kan vælge mellem følgende lejligheder:

Studio-lejlighed (2 personer)
Studiolejlighederne er indrettet i elegant toscansk stil og er ca. 20 m² store. De råder over kombineret stue og soveværelse, et lille køkken, eget badeværelse, telefon og satellit-TV.

2-, 3- og 4-personers lejligheder
Henholdsvis ca. 28, 35 og 40 m² store med ét soveværelse, et lille køkken, eget badeværelse, telefon og satellit-TV.

5-personers lejlighed
Ca. 50 m² store med to soveværelser, et lille køkken, eget badeværelse, telefon og satellit-TV.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 1 € per person per nat
 • Depositum: 100 €
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00 - 19:30

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 personer per studiolejlighed
Min. og maks. 2 personer per 2-personers lejlighed
Min. 2 og maks. 3 personer per 3-personers lejlighed
Min. 3 og maks. 4 personer per 4-personers lejlighed
Min. 4 og maks. 5 personer per 5-personers lejlighed

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 voksne per lejlighed:
Børn 0-12 år: gratis
Børn 13-17 år: 50% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en lejlighed, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi i receptionen

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Indkvartering

Hvilken agriturismo I kommer til at bo på, vil I få at vide omkring to uger før afrejse

Sted

Fattoria Castiglionchio ligger midt i Toscana, kun ca. 25 km fra Firenze. Fra Danmark tager køreturen hertil knap 16 timer fra grænsen og 18 timer fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice