Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

5-stjernet forkælelse i London

 • Storbyferie
 • London
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Luksus i London: 2, 3 eller 4 overnatninger på et lækkert 5-stjernet hotel centralt i London inkl. morgenmad og fly tur-retur

Er en storbyferie til London på jeres liste over ting, I bare må opleve? Så er det nu, I skal slå til! 5-stjernet hotel centralt i London, tæt ved både Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey, og fly fra Danmarks tre største lufthavne — det bliver ikke bedre! Glæd jer til at gå på opdagelse i metropolen, der danner rammen for både historie, kultur, mode og gastronomi. Der bliver både tid til at spise fish & chips og til at tage en tur i London Eye, som giver den bedste og smukkeste udsigt over byen.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i Standard Queen eller Standard King værelse (maks. 2 personer) på Eccleston Square Hotel London*****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til London
 • Håndbagage
London

En storbyferie i London er en ferie uden et kedeligt øjeblik. Det er byen med verdenskendte museer, farverige musicals, de bedste restauranter og en energi uden lige. Metroen, eller 'the tube', som den kaldes, kører jer rundt til alle de store sights. Kig for eksempel på moderne kunst på Tate Modern, se Big Ben tårne sig op over byen, gå på opdagelse blandt forskellige stilarter på Camden Market, og shop til I segner på Oxford Street. På Brick Lane kan I snuppe en pint midt i den unge energi, eller hvad med at tage på genbrugsshopping og alternative klubber i området Shoreditch? På Broadway Market i Hackney kan I smage på lokalt bagværk og kigge på brugskunst – og måske forbrænde lidt af de søde sager med en gåtur i Victoria Park efterfølgende. I London er der nok at glæde sig til!

Eccleston Square Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Eccleston Square Hotel - restaurant

Der er langt mellem så elegante og luksuriøse hoteller i London som Eccleston Square Hotel London. Hotellet ligger ikke langt fra stationen Victoria, hvorfra I nemt kommer videre rundt i byen. Her er både en ny og lækker tapasrestaurant, en restaurant i stueetagen, der serverer udsøgt europæisk cuisine, og fitness samt spa-faciliteter. Bemærk venligst, at børn ikke kan medbringes.

 • +6
Læs mere
Eccleston Square Hotel - room

Standard Queen værelse

Alle hotellets værelser er udstyret med Hästens-massagesenge, som siges at være de mest komfortable senge i verden. Der er desuden en iPad2, som kan bruges til at styre værelsets lys og gardiner samt et 46" 3D-TV. På jeres luksuriøse badeværelse finder I et skjult TV i spejlet, massagebruser og "smart glas"-vægge, der bliver slørede ved et enkelt tryk på en knap, så man ikke kan se igennem dem. Standard Queen værelset er ca. 14 m² stort og har en queen size seng, mens Standard King værelset er på 16 m² og har en king size seng.

Vi anbefaler

Med Londons undergrundsbane er det nemt at komme rundt i byen, og fra jeres centralt beliggende hotel er I ikke langt fra mange af byens helt store højdepunkter.

 • The British Museum: Næsten alle de største museer i London er gratis. Gå ikke glip af The British Museums enorme samling af kulturskatte fra hele verden!
 • Borough Market: Besøg dette populære marked, hvor kendisser, chefkokke og foodies går på opdagelse efter de friskeste og bedste råvarer. Prøv deres streetfood eller de friskbagte kager!
 • Shakespeare's Globe: Er I vilde med Shakespeare, så slå vejen forbi det nye Globe Theatre, som er opført så tro mod det oprindelige teater som muligt. Der er guidede ture hver morgen samt udstillinger om Shakespeare og teaterlivet i det 17. århundrede.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur
 • Depositum (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard Queen og Standard King værelse: Min. og maks. 2 voksne per værelse

Bemærk venligst, at børn ikke kan medbringes

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelset egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlig oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Hotellet ligger centralt i London i gåafstand fra Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice