Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sol ved den italienske adriaterhavskyst

 • Solferie
 • Alba Adriatica
Nu kr. 3.339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 14 overnatninger på Hotel Eva på Adriaterhavets kyst i den italienske region Abbruzzo inkl. halvpension og fly tur-retur fra København

Så er det blevet tid til en dejlig ferie fyldt med afslapning og solskin på den italienske adriaterhavskyst! Turen går til byen Alba Adriatica, og I kan se frem til en eller to uger med dasen ved stranden, lækker italiensk mad og masser af tid til at lave lige det, I har lyst til. I flyver fra København, og på hotellet er der sørget for halvpension og kun en kort gåtur til stranden, så det eneste I skal gøre er at få pakket kufferten, for næste stop er Italien!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i i dobbelt-, 3-personers- eller 4-personersværelse på Hotel Eva***
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage (55x40x20cm)
Alba Adriatica

Alba Adriatica ligger på Adriaterhavets kyst i det centrale Italien og er kendt som en af de "syv søstre" på det nordlige Abruzzos kyst, hvoraf de øvrige søstre er seks andre hyggelige kystbyer. På grund af den dejlige strand, der ligger kun 300 meter fra jeres hotel, kaldes byen også Spiaggia d'argento, Sølvstranden.

Spis is og lækre crepes på Gelateria Il Sorriso (psst.. dem med Nutella er ekstra lækre!), nyd skyggen af fyrretræerne på vejen mod vandet og slå jer løs i de blå bølger ved den dejlige sandstrand. I kan også leje cykler og nyde landskabet langs kysten på to hjul.

Hotel Eva

 • Hotel
 • Alba Adriatica, Italien
eva hotel

Hotel Eva ligger skønt placeret kun 300 meter fra havet. På terrassen er der parasoller og liggestole (afhænger af tilgængelighed), og hotellet har desuden bar og hyggelig TV-stue. I hotellets restaurant serverer personalet især regionale retter med masser af frisk fisk og lækre vine.

 • +-2
Læs mere
Hotel Eva room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelser er udstyret med LCD-TV, værdiboks, telefon, minibar og aircondition. Alle værelser har eget badeværelse.

I bookingprocessen er det desuden muligt at booke et 3-personersværelse og et 4-personersværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år
4-personersværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-14 år

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-6 år: Overnatter gratis på hotellet
- Børn 7-14 år: Får 50% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på fællesområderne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Abruzzo Lufthavn (PSR)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 45 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotel Eva ligger i den lille bye Alba Adriatica på adriaterhavskysten i Italien, og ca. 75 km fra lufthavnen. Med taxa tager turen herfra til hotellet cirka 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice