Pris fra
kr 6.019,-
 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Luksus, sol og strand i Dubai

Solferie 7, 8 eller 9 overnatninger Dubai

Allerede booket 5 gange

per person fra kr 6.019,-
baseret på 2 personer

Tag med på en uforglemmelig luksusferie til solrige Dubai! I tilbringer 5, 6 eller 7 overnatninger på det 5-stjernede Hotel Steigenberger Business Bay inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Tag med på en luksuriøs rejse til solrige Dubai — stedet, hvor traditionel arabisk kultur møder fremtiden — stedet, hvor ørken møder skyskrabere — og stedet, som byder på uendelige uforglemmelige oplevelser. I tilbringer jeres arabiske eventyr på et moderne 5-stjernet luksushotel midt i den pulserende metropol med både strand, et utal af shoppingmuligheder og udsøgte restauranter og caféliv tæt på. I kan vælge mellem 5, 6 eller 7 overnatninger, og med et ophold på Hotel Steigenberger Business Bay kan I se frem til en helt igennem luksuriøs ferie i De Forenede Arabiske Emirater!

Inklusive
 • 5, 6 eller 7 overnatninger i Superior dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel Steigenberger Business Bay***** (i kalenderen beskrives 5 overnatninger som 7, 6 overnatninger som 8 og 7 overnatninger som 9 grundet tidsforskel, se mere under yderligere information)
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg (Turkish Airlines)
 • 1 overnatning på udrejsen
 • 8 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
 • 30 kg indchecket bagage per person
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
Tilvalg
 • Ørkensafari inkl. middag (5-6 timer) | 425 DKK per person
 • Bådtur med arabisk dhow inkl. middag (ca. 2 timer) | 385 DKK per person
 • Indgangsbillet til Burj Khalifa | 295 DKK per person
Dubai

For omkring 50 år var siden Dubai ikke mere end en lille fiskerby i ørkenen — uden en eneste skyskraber — men i dag har byen udviklet sig til en af verdens mest spændende, fremadrettede og visuelt imponerende metropoler! Denne magiske by har bogstaveligt talt nærmest alt, hvad I kan drømme om. Oplev alt fra gyldne sandstrande og svajende palmer på Jumeirah Beach til et imponerende udvalg af moderne modebutikker i et af verdens største shoppingcentre, Mall of the Emirates, indendørs skiløb og kamelridning i ørkenen. Besøg også Dubais velbevarede historiske steder, tag en slentretur på de farverige basarer, besøg den hvide moské Al Noor og nyd den fabelagtige arabiske atmosfære og kultur, som også hersker i denne prægtige by. Afslut dagen med en smagfuld drink på en af de mange barer langs det trendy Dubai Marina.

Hotel Steigenberger Business Bay
lobby

Det splinternye 5-stjernede Hotel Steigenberger Business Bay udstråler luksus og er en perfekt base for jeres solrige ferie i fascinerende Dubai! Hotellet er beliggende i hjertet af Business Bay-kvarteret, tæt på verdens højeste bygning Burj Khalifa og Dubai Mall, byens største indkøbscenter. Hotellet tilbyder alt, hvad I kunne ønske jer — restaurant "The Bayside Restaurant & Terrace", hotellets bar "Swim & Tonic Pool Bar", lobbycafé, en dejlig udendørs swimmingpool, wellnessområde (mod betaling), og meget mere! Hver morgen nyder I en storslået morgenmadsbuffet i hotellets restaurant inden en dejlig dag i solen.

Superior dobbeltværelse
superior room

I bor i et stilfuldt og elegant indrettet værelse med en fantastisk udsigt over Dubai og Business Bay Canal Skyline. Med sine 32 m² indbyder jeres værelse til et behageligt ophold, og I er sikret en god nats søvn i en den store, komfortable dobbeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, skrivebord, garderobe, fladskærms-TV, pengeskab, minibar, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med brusebad eller badekar.

Valgfrie udflugter

 • Ørkensafari inkl. middag (5-6 timer): Tilbring en spændende og oplevelsesrig eftermiddag i ørkenen, hvor turen går til en lille beduinlejr. I kan snuppe en ridetur på kamelryg, inden I nyder en dejlig middag og ser solen gå ned bag de storslåede sandklitter. Her er I sikret en følelse af det ægte Arabien. Da turen foregår i ujævnt, kuperet terræn, er den ikke egnet til gravide eller folk, der har problemer med nakke eller ryg. Transport er inkluderet, og turen kan finde sted alle dage i løbet af jeres rejse og koster 425 DKK per person.
 • Bådtur med arabisk dhow inkl. middag (ca. 2 timer): Denne udflugt tager jer med på en afslappende og betagende aftenbådtur i en dhow, som er en traditionel arabisk sejlbåd. Der serveres middag på båden samt ikke-alkoholiske drikkevarer, som I nyder, mens I oplever byens lysende skønhed fra vandet. Transport til og fra hotellet er inkluderet. I kan tage på turen alle dage i løbet af jeres rejse, og den koster 385 DKK per person.
 • Indgangsbillet til Burj Khalifa: Tag med til verdens højeste bygning, den majestætiske Burj Khalifa, som måler intet mindre end 829,8 meter. Den storslåede bygning blev åbnet i 2010 og tilbyder med sine 163 etager en helt igennem enestående udsigt. Selve elevatoren er i 2 etager! Vi lover, at det bliver en helt unik oplevelse. Billetten koster 295 DKK per person og kan bruges på alle dage i løbet af jeres rejse. I sørger selv for transport til og fra Burj Khalifa.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Turistskat: 20 AED (ca. 40 DKK) per person per nat (betales på hotellet)

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks 2 voksne + 1 barn 0-11 år (sover i forældrenes seng)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-11 år betaler ca. 150 DKK per person per nat for hotelopholdet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, stivkrampe og Hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er De Forenede Arabiske Emirater visumfrit i op til 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte landets ambassade. Vær desuden opmærksom på, at jeres pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Dubai International Lufthavn (DXB)
- Inkluderet i prisen: 8 kg håndbagage (55x40x20 cm) og 30 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er 9-12 timer
- I har en mellemlanding begge veje på mellem 1 og 4 timer i Istanbul Lufthavn (IST)
- I har 1 overnatning på flyet på udrejsen
- I flyver med Turkish Airlines (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Rejsens varighed

I har 5, 6 eller 7 overnatninger i Dubai og yderligere 1 overnatning på flyet på udrejsen.

På rejsen kan I ankomme enten meget tidligt om morgenen (eksempelvis omkring kl. 4.30) eller rejse tilbage til Danmark sent om natten (eksempelvis omkring kl. 3.30), hvorfor det i kalenderen bliver vist som en ekstra overnatning. Ankommer I tidligt, får I lov at tjekke ind på hotellet, og denne nat gælder som en overnatning. Rejser I tilbage til Danmark sent om natten, tæller denne nat som en overnatning, da I har hotelværelset til rådighed hele dagen indtil afrejse

Sted

Jeres 5-stjernede hotel er placeret i Dubai Business Bay-kvarter, 1,2 kilometer fra Burj Khalifa og ca. 11 kilometer fra Dubai International Lufthavn.

Steigenberger Hotel Business Bay
Al Abraj Street
Business Bay District, Dubai
De Forenede Arabiske Emirater