• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Rom med hotel nær Vatikanstaten

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
25 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.349,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 90 gange

Tag på en herlig storbyferie til Rom, og tilbring 3, 4 eller 5 nætter på et hotel nær Vatikanstaten inkl. fly tur-retur fra København og morgenmad

Tag på storbyferie i det livlige og uimodståeligt smukke Rom! De historieinteresserede vil elske at gå på opdagelse på de mange museer og de mange historiske steder, der gør Rom til ét stort udendørs museum. Madelskerne vil helt sikkert også føle sig hjemme, da man I Rom aldrig er langt fra en duftende pizza eller en farverig gelato. I får 3, 4 eller 5 overnatninger i nærheden af Vatikanstaten, så glæd jer til at opleve Italiens brusende hovedstad!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på 207 Inn***
 • Morgenmad serveret på værelset (croissant, te & kaffe)
 • Fly tur-retur fra København til Rom
 • Håndbagage
Rom

Uanset om dette er jeres første besøg i den "Evige Stad", eller om byen er en gammel kending, så kommer I ikke til at kede jer. Roms talrige attraktioner er et af byens største trækplastre. Fra Vatikanet til Forum Romanum, for slet ikke at snakke om de mange museer, kirker og monumenter – i Rom kan I følge den spændende udvikling af den kristne kirke og den vestlige civilisation gennem tiderne. Når benene er trætte og hovedet summer, kan I slå jer ned på en af de mange piazzaer og nyde en gelato, en god kop kaffe eller en lækker pastaret. Rom er desuden et paradis for shopaholics, og her er mulighed for at shoppe mærkevarer, souvenirs, traditionelt håndværk og tingeltangel.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

207 Inn

116 Anmeldelser
 • Hotel
 • Rom, Italien
207 Inn Rome

Det spritnye hotel ligger i hjertet af Rom og er dermed det perfekte udgangspunkt for at udforske byen. Der er blot fem minutters gang til Vatikanstaten, og det nærmeste metrostop kan nås på to minutter. Hotellet byder på moderne faciliteter og er indrettet med inspiration fra italienske kunstværker.

Læs mere
207 Inn Rome Room

Værelser

I bor på et dobbeltværelse, der er individuelt indrettet med moderne kunst på væggene. Alle værelser er udstyret med et TV, gratis WiFi, værdiboks, aircondition, minibar (mod gebyr) samt et badeværelse med hårtørrer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per person per dag (betales på hotellet)
 • Check-ind på hotellet efter kl. 20.30: 30 € (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00 - 20:30

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år per dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 3 år beregnes som voksne

Babyseng

1 babyseng kan lejes for 15 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen kørestolsvenlige værelser

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Sen check-ind

Bemærk venligst, at I ved check-ind på hotellet efter kl. 20.30 betaler et gebyr på 30 €

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

207 Inn Hotel ligger blot fem minutters gang fra Vatikanstaten. Der er to minutters gang til den nærmeste metrostation, Ottaviano, hvorfra I nemt kommer rundt i resten af Rom.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice