• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Rom med hotel nær Vatikanstaten

Storbyferie 3, 4 eller 5 overnatninger Rom

(20 Anmeldelser)
per person fra kr. 1.569,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 82 gange

Tag på en herlig storbyferie til Rom, og tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger på et hotel nær Vatikanstaten inkl. fly tur-retur fra København og Billund, morgenmad og mulighed for at tilvælge en udflugt til Vatikanmuseet og det Sixtinske Kapel

Tag på storbyferie i det livlige og uimodståeligt smukke Rom! De historieinteresserede vil elske at gå på opdagelse på de mange museer og de mange historiske steder, der gør Rom til ét stort udendørs museum. Madelskerne vil helt sikkert også føle sig hjemme, da man I Rom aldrig er langt fra en duftende pizza eller en farverig gelato. I får 3, 4 eller 5 overnatninger i nærheden af Vatikanstaten, og I har mulighed for at købe billetter til Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel, hvor I kan springe køen over. Glæd jer til at opleve Italiens brusende hovedstad!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på 207 Inn***
 • Morgenmad serveret på værelset
 • Fly tur-retur fra København eller Billund (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm)
Tilvalg
 • Leje af 1 babyseng: 15 € per dag (betales på hotellet)
 • 15 kg indchecket bagage (maks. 1 stk. per person) med Ryanair
 • Billet til Vatikanmuseet og det Sixtinske Kapel, 199 DKK per person
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur (maks. ventetid: 1 time) | 335 DKK per person
Rom

Uanset om dette er jeres første besøg i den "Evige Stad", eller om byen er en gammel kending, så kommer I ikke til at kede jer. Roms talrige attraktioner er et af byens største trækplastre. Fra Vatikanet til Forum Romanum, for slet ikke at snakke om de mange museer, kirker og monumenter – i Rom kan I følge den spændende udvikling af den kristne kirke og den vestlige civilisation gennem tiderne. Når benene er trætte og hovedet summer, kan I slå jer ned på en af de mange piazzaer og nyde en gelato, en god kop kaffe eller en lækker pastaret. Rom er desuden et paradis for shopaholics, og her er mulighed for at shoppe mærkevarer, souvenirs, traditionelt håndværk og tingeltangel.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

207 Inn

Hotel Rom, Italien
207 Inn Rome

Det spritnye hotel ligger i hjertet af Rom og er dermed det perfekte udgangspunkt for at udforske byen. Der er blot fem minutters gang til Vatikanstaten, og det nærmeste metrostop kan nås på to minutter. Hotellet byder på moderne faciliteter og er indrettet med inspiration fra italienske kunstværker.

Læs mere
207 Inn Rome Room

Værelser

I bor på et dobbeltværelse, der er individuelt indrettet med moderne kunst på væggene. Alle værelser er udstyret med et TV, gratis WiFi, værdiboks, aircondition, minibar (mod gebyr) samt et badeværelse med hårtørrer.

Vatikanmuseet og det Sixtinske Kapel

Med dette tilbud har I mulighed for at tilkøbe billetter til to af Vatikanstatens højdepunkter: Vatikanmuseet og det Sixtinske Kapel. Det imponerende Vatikanmuseum blev oprettet af Pave Julius 2. i 1500-tallet, og siden har de efterfølgende paver tilføjet kultur- og kunstskatte til samlingen – alt fra sarkofager og papyrus til statuer og religiøse artefakter er udstillet i museets mange sale. Blandt de mest kendte er værker af bl.a. Leonardo da Vinci, Raphael, Botticelli og Bellini. Museet er nu det femte mest besøgte museum i verden, og de fleste er enige om, at museets mesterværk er det Sixtinske Kapel. De formidable loftfreskoer skildrer menneskets tilblivelse og verdens skabelse, mens langvæggene er prydet med tolv scener fra den bibelske historie. Det bedste af det hele er, at I med disse billetter kan springe køen over!

Hvad rejsende siger om TravelBird
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Turistskat: 4 € per person per dag
 • Check-ind på hotellet efter kl. 20.30: 30 € (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00 - 20:30

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år per dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 3 år beregnes som voksne

Babyseng

1 babyseng kan lejes for 15 € per nat. Vælges i forbindelse med booking og betales på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen kørestolsvenlige værelser

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Transport mellem lufthavn og hotel

Det er muligt at tilkøbe transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur. Der er maks. 1 times ventetid, og køreturen varer ca. 1 time og 20 minutter, afhængigt af antal af stop på vejen

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Sen check-ind

Bemærk venligst, at I ved check-ind på hotellet efter kl. 20.30 betaler et gebyr på 30 €

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Rome Ciampino Airport (CIA)
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (op til 10 kg, 55x40x20 cm) per person
- I flyver med Ryanair fra København eller Billund (med forbehold for ændring)
- Den forventede flyvetid er 2 timer og 25 minutter
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

207 Inn Hotel ligger blot fem minutters gang fra Vatikanstaten. Der er to minutters gang til den nærmeste metrostation, Ottaviano, hvorfra I nemt kommer rundt i resten af Rom.