Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessferie i Slesvig-Holsten

Wellness overnatninger Alt Duvenstedt

kr. 1.840,- -36%
per person fra kr. 1.189,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælelse, afslapning og wellness i Slesvig-Holsten: I nyder 3 dage på charmerende boutique-hotel inkl. morgenmad, middag med vin, adgang til naturspa og meget mere!

Et ophold på det elegante boutique-hotel Töpferhaus er indbegrebet af forkælelse og velvære for både krop og sjæl. Her nyder I 3 afslappende dage med udsigten over de smukke, idylliske omgivelser ved søen Bistensee i Slesvig-Holsten. Tiden bruger I på at koble fra i hotellets finske sauna og det japanske Ofuro-bad ved søbredden eller udforske den billedskønne natur på vandretur, på cykel eller i kano. Hotellet byder jer på 2-retters middag med vin, så jeres miniferie bliver afrundet med manér, og I kan vende hjem igen med ro i sindet og genopladte batterier.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Seehotel Töpferhaus***
 • Morgenmad
 • 1x 2-retters middag inkl. et glas vin i Restaurant Querbeet
 • Gratis adgang til hotellets finske sauna under hele opholdet
 • 1x japansk Ofuro-bad for 2 personer
 • 1x adgang til infrarød sauna
 • Leje af enten kano, cykler eller tandemcykel for 2 personer
 • 1x kaffe og kage ved kaminen på hotellet
 • 10% rabat i Designeroutlet Neumünster
 • Gratis parkering
Hüttener Berge i Slesvig-Holsten

Seehotel Töpferhaus ligger midt i naturparken Hüttener Berge, og området indbyder til skønne gåture omkring søen Bistensee. I kan leje cykler eller kano på hotellet og udforske områdets smukke natur i skoven og omkring søen nær hotellet. Hvis I spiller golf, er I også landet det rigtige sted. I umiddelbar nærhed finder I nogle af Slesvig-Holstens bedste golfbaner. I Neumünster, ca. 40 minutters køretur væk, kan I gøre gode kup på eksklusive mærkevarer, og I får endda 10% ekstra rabat på de i forvejen allerede nedsatte luksusvarer.

Seehotel Töpferhaus

Hotel Alt Duvenstedt, Tyskland
Seehotel Töpferhaus

Jeres stilfulde hotel ligger midt i den smukke nordtyske natur, og det tager blot 40 minutter at køre hertil fra den dansk-tyske grænse. Seehotel Töpferhaus forkæler jer med luksuriøse wellness-oplevelser og atmosfære, der giver ro i sindet. Hotellet har egen naturspa, hvor I udendørs kan slappe helt af i den skønne finske sauna med udsyn over søen, og mod betaling kan I nyde udsøgte massage- og kropsbehandlinger fra det veluddannede personale. Inkluderet i opholdet kan I prøve det opvarmede udendørs japanske Ofuro-bad for 2, mens I kobler af ved den idylliske søbred. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, og under jeres ophold får I serveret en 2-retters middag i hotellets Restaurant Querbeet, hvis køkken baserer sig på sæsonens råvarer. Når den sidste lækre bid er taget, kan I bestille en drink i baren og sætte jer godt til rette i pejsestuen.

Læs mere
room, Seehotel Töpferhaus

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er lyse og indrettet med fokus på komfort og landlige, luksuriøse detaljer. I får en dejlig nats søvn på værelsets kvalitetsmadrasser, og alle værelser er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, badekåber, gratis toiletsager og privat badeværelse. Nogle værelser råder desuden over en altan eller en terrasse med udsigt over skoven ved hotellet.

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Seehotel Töpferhaus. Du indgår derfor direkte aftale med Seehotel Töpferhaus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 15 € per nat (betales på hotellet)

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i naturparken Hüttener Berge i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 60 kilometer til hotellet.

Seehotel Töpferhaus
Am See 1
24791 Alt Duvenstedt
Slesvig-Holsten
Tyskland