Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning ved Gardasøens østbred

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Torri del Benaco
kr. 1.779,- -52%
Pris fra kr. 859,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 4, 5 eller 8 dage ved Gardasøen på Hotel Romeo i Torri del Benaco inkl. halvpension, 1 flaske vin og 1 times tennis

Glæd jer til en rigtig livsnyder-ferie på Gardasøens østbred! Kun små 40 km fra Verona ligger den lille by Torri del Benaco, hvis middelalderlige bykerne og hyggelige lystbådehavn danner rammerne for 4, 5 eller 8 skønne dage sammen. Jeres hotel sørger for halvpension, og her er både pool og tennisbane. Gå på opdagelse blandt de historiske bygninger, dyp tæerne i søen, smag på områdets lækre delikatesser eller besøg nogle af de nærliggende vingårde – valget er jeres!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i et almindeligt eller superior dobbeltværelse eller dobbeltværelse med 1 ekstra seng på Hotel Romeo***
 • Halvpension (morgenbuffet og 3-retters middag med salatbuffet)
 • 1 flaske vin ved ankomsten
 • 1 times tennis
 • Gratis parkering
Torri del Benaco og Gardasøen

Den idylliske lille by Torri del Benaco ligger midt på Gardasøens østbred og kun 38 km fra smukke Verona. Den gamle bymidte omkranses af middelalderlige mure og tårne og indbyder til langsomme slentretur og til at spise en is i solen. Her finder I også det imponerende slot Castello Scaligero, der blev opført i det 13. århundrede og som i dag huser det etnografiske museum, samt citronhaven Limonaia, der blev grundlagt i 1760. I den hyggelige lystbådehavn ligger de farverige både og vugger i takt, og rammerne er altså lagt for en afslappende livsnyder-ferie i Italien!

I nærområdet ligger der masser af oliven- og citronplantager, og i baglandet produceres druerne til Bardolino-vinen – I kan altså også besøge en vingård eller to! Det er bestemt også værd at lægge vejen forbi Verona, hvor Romeo og Julie udlevede deres tragiske kærlighed, og hvis romantiske stemning understøttes af de mange historiske bygninger.

Hotel Romeo Lake Garda

 • Hotel
 • Torri del Benaco, Italien
pool

Hotel Romeo er ideelt beliggende i et roligt kvarter i Torri del Benaco men med nem adgang til den flotte bymidte og kun 2 minutters kørsel fra søbredden. På hotellet finder I en swimmingpool med solstole og en hyggelig have, og I kan brænde noget krudt af på tennisbanen – første time er gratis! Hotellets restaurant serverer italienske retter for jer morgen og aften.

 • +5
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er simpelt indrettet i varme farver og er udstyret med en dobbeltseng, telefon, værdiboks og privat badeværelse med bruser. I har også egen altan eller terrasse.

I bookingprocessen kan I opgradere til et større superior værelse.

room 2

Dobbeltværelse med 1 ekstra seng

2 voksne per værelse

Disse værelser er simpelt indrettet i varme farver og er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng, telefon, værdiboks og privat badeværelse med bruser. I har også egen altan eller terrasse.

I bookingprocessen kan I opgradere til et større superior værelse.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:30 - 21:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
Dobbeltværelse med 1 ekstra seng: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn op til 8 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 9 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Tennisbane

Efter I har spillet jeres 1 times gratis tennis, kan I anvende tennisbanen for 10 € per time, som betales på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger midt på Gardasøens østbred, ca. 300 meter fra vandet og 100 meter fra byens centrum. Verona ligger ca. 38 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice