Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* skiferie i Østrig med halvpension og liftkort

 • Skiferie
 • overnatninger
 • Söll
Pris fra kr. 3.269,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ønsker I lidt ekstra på jeres skiferie, så tag med til 4-stjernede Hotel Feldwebel i Østrig! I får 5 eller 8 dage inkl. halvpension, liftkort og adgang til wellness

Det er snart blevet tid til at finde de varme huer og sokker frem, for skisæsonen nærmer sig med hastige skridt. Tag familien med til Østrigs største skiområde, Wilder Kaiser, som byder på mere end 280 kilometer snehvide pister for alle! Der er sørget for det hele, når I tilbringer 5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Feldwebel i byen Söll med halvpension, adgang til wellness og liftkort til 3 eller 5 dage. God tur!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i standard dobbeltværelse, superior dobbeltværelse, familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn 0-14 år) eller 4-personersværelse på Hotel Feldwebel****
 • Halvpension (morgenbuffet og aftensmad)
 • Adgang til wellnessområde
 • Liftkort (3 eller 5 dage) til skiområdet Skiwelt Wilder Kaiser Brixental
Söll i Wilder Kaiser

I Østrigs vestlige alper, beliggende i en naturskøn dal, finder I den hyggelige by Söll, som er en del af ski-regionen Wilder Kaiser. Netop her finder I det perfekte sted for jeres skiferie, for nærved ligger nemlig SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, som med sine 284 kilometer pister er et af Østrigs største skiområder. Her møder I et varieret og alsidigt skiområde med pister for alle niveauer. Er I nybegyndere, er der bl.a. i toppen et øveområde, hvor I kan øve jeres bremseteknik, og hører I til de mere øvede skiløbere, kan I prøve kræfter med den sorte pukkelpist på bjerget Hohe Salve. Området er forbundet med hele 90 lifter, hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Selve byen Söll er livlig og oser af ægte østrigsk after-ski stemning. Her finder I gode restauranter, butikker, after-ski barer og et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, hvis I vil lidt væk fra pisterne for en stund. Snup en turnering på bowlingbanen, tag en dukkert i byens svømmehal eller tag børnene med i gæstebørnehaven.

Hotel Feldwebel

 • Hotel
 • Söll, Østrig
Hotel

Det familiejede Hotel Feldwebel kombinerer på harmonisk vis atmosfæren fra et østrigsk alpehotel med alle de moderne faciliteter, som I kunne få brug for. Med sin placering blot 10 minutter fra skiliften, er dette 4-stjernede hotel den perfekte base for jeres skiferie! Her får I udleveret jeres liftkort, og skibussen, som I hopper på lige udenfor hotellets dør, kører jer direkte til skiområdet. Hotellet er nyrenoveret, men den klassiske østrigske stil er stadig bevaret. I spiser jeres morgenmad og aftensmad i hotellets hyggelige restaurant, og får I brug for en omgang selvforkælelse ovenpå et par heftige dage på pisterne, kan I slappe af i hotellets wellnessområde.

Læs mere
Suite

4-personersværelse

4 voksne per værelse

Denne type værelse kan med sine 55 m² rumme op til 4 personer og er opdelt i stue med 2 sovepladser og separat soveværelse med en dobbeltseng. Værelset råder over altan samt TV og eget badeværelse.

Zimmer mit Balkon

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er 20 m² store og er udstyret med altan, dobbeltseng og eget badeværelse.

Room 2

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er 28 m² store og indrettet med skrivebord, dobbeltseng og eget badeværelse. De fås med og uden altan.

Zimmer

Familieværelse

2 voksne per suite

Familieværelserne er 42 m² store og kan rumme op til 2 voksne og 2 børn. Her har I en dobbeltseng og sovesofa til 2 personer, skrivebord og eget badeværelse.

Skiområdet Skiwelt Wilder Kaiser Brixental

 • Blå pister: 122 km
 • Røde pister: 129 km
 • Sorte pister: 10 km
 • Pister i alt: 284 km
 • Antal lifter: 90
 • Laveste punkt: 620 meter
 • Højeste punkt: 1.957 meter
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person (fra 15 år) per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Eurotours Land. Du indgår derfor direkte aftale med Eurotours Land. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 personer
Superior dobbeltværelse: Maks. 2 personer
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-14 år)
4-personersværelse: Maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-9 åt: 50% rabat
Børn i alderen 10-14: 30% rabat
Børn i alderen 15-17: 10% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et værelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet, snacks fra kl. 16.00 til 17.00 og aftensmad

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret i centrum af byen Söll i Wilder Kaiser-regionen i det vestlige Østrig knap 20 kilometer fra den østrigsk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice