Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Spansk kultur og charme i Madrid

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 929,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På opdagelse i Madrid: Tilbring 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i den spanske hoved på hotel med super beliggenhed, pool og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Madrid er en af ​​de mest levende byer i Spanien: gaderne er fulde af liv og glade dage, og de besøgende forelsker sig straks i byens sydlandske charme. I er indlogeret på det hyggelige Hotel Senator Castellana, som har en perfekt beliggenhed til en storbyferie. Og der er masser af spisesteder i nærheden, hvor I kan smage på det spanske køkken! Husk at bestille et glas cava til maden, eller et glas sangria som de lokale madrileños gør. For natteravnene er der rig mulighed for at opleve det pulserende natteliv.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år) i Hotel Senator Castellana***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Fri afbenyttelse af udendørs pool i sæsonen juni-oktober (afhængig af vejrforhold)
 • Håndbagage
Magiske Madrid

Det kræver kun et enkelt besøg i Madrid for at forstå, hvor vibrerende en storby den spanske hovedstad er. Den livlige befolkning, arkitekturen og de mange berømte museer gør Madrid til en ægte metropol. Her kan I opleve elegante, brede gader i centrum, de mange ældre bygninger og charmerende parker som Retiro Park og nyde en kop kaffe på en af de hyggelige caféer, mens I suger den spanske stemning til jer. I bør også nyde et glas bobler, nærmere bestemt den lækre cava, som nydes bedst efter en god middag på en af byens hyggelige restauranter. I området omkring Fuencarral og Playa del Dos de Mayo finder I snævre gader fyldt med autentiske butikker og spisesteder. Lateral Castellana er en af ​​de mange atmosfæriske tapasbarrer, hvor I kan få lækre tapas i klassisk, spansk stil.

Senator Castellana Madrid

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Poolen på Hotel Senator Castellana

Hotellet ligger i i rolige omgivelser i Madrids finansielle og kommercielle centrum, og har rigtig gode transportforbindelser til resten af byen og området omkring hovedstaden. Hotellet har en udendørs pool, hvor I kan nyde en dukkert fra juni til oktober. Og så er det let at finde spisesteder, da området byder på masser af charmerende caféer og billige restauranter lige i nærheden.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et komfortabelt dobbeltværelse, der er klassisk indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, telefon, TV, værdiboks, aircondition, skrivebord og et badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Madrid har flere skønne kvarterer, men gå ikke glip af La Latina. På en søndag samles lokale og besøgende ved El Rastro — det største loppemarked i Europa. Antallet af boder er nærmest umuligt at tælle, og I kan let få en hel eftermiddag til at gå her. Distriktet byder også på rigeligt med forestillinger fra musikere, kunstnere og dansere.
 • Gå en tur langs Gran Vía - også kendt som den "spanske Broadway": En af ​​de vigtigste shoppinggader i Spanien, men lige så populær om natten. De mange barer, biografer og klubber skaber liv, og her er altid fest uanset tid på dagen.
 • Har I lyst til at snuse lidt til kulturlivet? Så tag til Triangle of Art langs Paseo del Prado! Her findes de tre største og mest berømte kunstmuseer i den spanske hovedstad. Det første er Prado-museet, som byder på den største samling af spansk kunst i verden. Derefter følger Reina Sofia-museet med sine berømte værker fra den spanske avantgarde. Til slut finder I Thyssen-Bornemisza Museum, som byder på værker fra middelalderen, det 17. århundrede samt værker fra Spaniens allerstørste kunstner, Dalí!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 1 barn i forældrenes seng (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen forplejning

Opholdet er uden morgenmad, men den centrale placering gør det nemt at spise ude

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Senator Castellana ligger i Madrids finansielle og kommercielle centrum og tæt på gode transportmuligheder. Hotellet ligger kun omkring 15 km fra lufthavnen, og denne tur tager omkring 45 minutter med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice