Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Egen lejlighed på Costa del Sol + fly og lejebil

 • Solferie
Pris fra kr. 2.829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo i jeres egen lejlighed på Costa del Sol: 7 eller 14 overnatninger på Colina del Paraiso inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund samt lejebil

Så er det blevet tid til jeres næste solferie! Hvorfor vente? Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Costa del Sol i Sydspanien, hvor solen altid skinner, vandet er klart, udsigten smuk og drinksene kolde. Her bruger I dagene på at dase og tage en dukkert i hotellets pool, og får I nok af det, har I tilmed jeres egen lejebil under hele opholdet, så I kan frit udforske det spændende område i jeres eget tempo! I kan tage hele familien med, for I bor i jeres egen lejlighed med plads til op til 4 personer på det 4-stjernede Colina del Paraiso inkl. morgenmad. Tilbage er der kun at pakke solbriller og sandaler — God fornøjelse!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 1-værelses lejlighed (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) eller 2-værelses lejlighed (maks. 4 personer) på Colina del Paraiso****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Malaga
 • Håndbagage
 • Lejebil (Seat Ibiza eller tilsvarende)
Tag på opdagelse med lejebilen

Blandt frodig, grøn og uberørt natur, idylliske olivenlunde og med en storslået udsigt finder I El Paraiso, som, ligesom navnet antyder, leder tankerne hen på et sandt paradis. Her skinner solen hele året, klimaet er mildt og stranden gylden, hvilket alt i alt giver det perfekte fredfyldte udgangspunkt for en dejlig solferie.
Snup bilen og kør en tur ind til feriebyen Marbella blot 10 minutter herfra, som byder på hele 27 kilometer lang middelhavsstrand og masser af restauranter, caféer og gode butikker. Læg vejen forbi Puerto Banus, der som gammel fiskerby byder på hyggelig havnepromenade og lækre fiskerestauranter langs de storslåede millionyachter, som ligger til ved molen. Hver lørdag afholdes byens lokale marked, hvor I kan shoppe friske råvarer og et væld af souvenirs. Kan I lide at spille golf, er El Paraiso oplagt, da det er berømt for sine mange gode golfbaner, men er I til lidt vildere aktiviteter, skal I køre en tur til badebyen Malaga, hvor I kan hoppe på bådture, slå jer løs i forskellige vandsportaktiviteter eller besøge byens forlystelsesparker og vandland.

Colina del Paraiso

 • Apartment
 • Málaga, Spanien
Hotel

Det flotte, 4-stjernede Colina del Paraiso ligger i naturskønne omgivelser i bakkerne mellem Estepona og San Pedro. Her har I det ideelle udgangspunkt for en både aktiv og afslappende ferie! På hotellet finder I to tennisbaner, tre swimmingpools samt forskellige sportsbaner, og I har også mulighed for at leje cykler. Der er et spillerum med Xbox, billard og bordfodbold, og for de mindste er der børneunderholdning fra juni til september. Ved poolen er der en snackbar, hvor I kan få varme snacks og kolde drinks (mod betaling), og I nyder jeres inkluderede måltider i hotellets restaurant. Der arrangeres jævnligt temaaftener, hvor I f.eks. bliver underholdt af flamencodansere eller kan se kokkene lave spændende grillretter (nogle temaaftener er mod gebyr). Hen på aftenen kommer der gang i fællesområdet omkring baren, hvor der er musik og et stort fladskærms-TV. Der er med andre ord sørget for alt, I kunne drømme om!

 • +6
Læs mere
1-bedroom apartment

1-værelses lejlighed

2 voksne per lejlighed

1-værelses lejlighederne er rummelige og hyggeligt indrettet med alle moderne fornødenheder og detaljer som marmorgulve og guldrammer. Her har I et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en stue med siddeområde, fladskærms-TV og DVD-afspiller samt spisebord og et fuldt udstyret tekøkken med mikroovn, køleskab og opvaskemaskine. I har desuden separat badeværelse med hårtørrer og toilet samt jeres egen møblerede terrasse.

2-bedroom apartment

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

De rummelige 2-værelses lejligheder er også indrettet med fine detaljer og har to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge, en stue med siddeområde, fladskærms-TV og DVD-afspiller samt spisebord og et fuldt udstyret tekøkken med mikroovn, køleskab og opvaskemaskine. I har desuden separat badeværelse med hårtørrer og toilet samt jeres egen møblerede terrasse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

1-værelses lejlighed: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år
2-værelses lejlighed: Min. 2 voksne og maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
En 3. og 4. person overnatter gratis i lejlighederne

Tilgængelighed

Hotellet har lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret på Spaniens sydkyst knap 80 kilometer fra Malaga.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice