Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Marokkansk eventyr i Marrakech

Storbyferie 3, 4 eller 5 overnatninger Marrakech

per person fra kr. 2.559,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rejs afsted mod 1001 nats eventyr i den marokkanske storby Marrakech: 3, 4 eller 5 overnatninger på hotellet Riad Dalia inkl. fly tur-retur fra København, transport mellem lufthavn og hotel, en ridetur på kamel samt morgenmad eller halvpension

Flyv væk fra det kedelige danske vejr og afsted til sol og ørkeneventyr i Marrakech! Marokkos fjerdestørste by er en fest for sanserne med farverige markeder, duftende krydderier og aromatiske retter, der får mundvandet til at løbe. I har her valget mellem 3, 4 eller 5 overnatninger midt i den spændende storby, og fly fra København og en ridetur på kamel har vi også sørget for. Det er derfor bare med at få pakket solbrillerne og kameraet og komme afsted til sprudlende Marrakech!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse på Riad Dalia***
 • Fly tur-retur fra København til Marrakech
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
 • Ridetur på kamel
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Heldagsudflugt til Ourika-dalen (7 timer) | 225 DKK per person
 • Heldagsudflugt til Essaouira (10 timer) | 265 DKK per person
 • Heldagsudflugt til Ouzoud-vandfaldene (10 timer) | 265 DKK per person
 • Heldagsudflugt til Ouarzazate (10 timer) | 265 DKK per person
 • Udflugt til Sahara (1 overnatning) | 525 DKK per person
 • Udflugt til Sahara (2 overnatninger) | 745 DKK per person
Marrakech

Marrakech, som ligger mellem Sahara-ørkenen og foden af Atlasbjergene, er en af Marokkos største byer. Find vejen gennem de travle gader i medinaen, lad jer betage af de smukke bygninger, og snus rundt i de mange butikker, hvor der sælges alt fra tæpper og elektronik til krydderier og keramik. Gå heller ikke glip af synet af den imponerende Koutoubia-moské, eller besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt propfyldt med alverdens boder.

Riad Dalia

Hotel Marrakech, Marokko
Dreibettzimmer

Riad Dalia har til huse i en bygning, der stammer tilbage fra det 18. århundrede, og ligger 1 km fra den berømte plads Djemaa el Fna. Her har I muligheden for at opleve en traditionel marokkansk riad, der er dekoreret med kulørte mosaikker og tæpper. På tagterrassen kan I nyde lokale retter og en skøn udsigt over byens tage.

Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet i marokkansk stil og er dekoreret med farverige mosaikker. Værelserne har en dobbeltseng, aircondition og eget badeværelse med toilet og bruser.

Dreibettzimmer

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne byder ligeledes på en traditionel marokkansk indretning farverige mosaikker og tæpper. Disse værelser har en dobbeltseng og en enkeltseng, siddehjørne, aircondition samt eget badeværelse med toilet og bruser.

Valgfrie udflugter

I forbindelse med booking kan I tilkøbe følgende valgfrie udflugter:

 • Heldagsudflugt til Ourika-dalen. På denne guidede udflugt til Altasbjergene kommer I forbi flere typisk berberlandsbyer, hvor I kan opleve den autentiske berberkultur. Turen varer fra kl. 09.00-16.00 og er inkl. transport. Pris: 225 DKK per person.
 • Heldagsudflugt til Essaouira: Om morgenen bliver I hentet fra hotellet og kørt de 180 km til kystbyen Essaouira, der charmerer besøgende med de hvide og blå huse, der minder om noget fra en græsk ø. Turen varer fra kl. 08.00-18.00 og er inkl. transport. Pris: 265 DKK per person.
 • Heldagsudflugt til Ouzoud-vandfaldene: De flotte Ouzoud-vandfald ligger omkring 160 km fra Marrakech, og imponerer med en højde på hele 110 meter. Bemærk venligst, at det er nødvendigt at være i god form og at bære solide sko på denne udflugt. Turen varer fra kl. 08.00-18.00 og er inkl. transport. Pris: 265 DKK per person.
 • Heldagsudflugt til Ouarzazate: Denne by, hvis kælenavn er ''døren til ørkenen'', ligger omkring 200 km syd for Marrakech, og turen hertil går via bjergpasset Tizi-n-Tichka, og fremme i Ouarzazate kan I besøge byens kasbah og se stedet hvor film som Lawrence of Arabia og Gladiator er filmet. Turen varer fra kl. 08.00-18.00 og er inkl. transport. Pris: 265 DKK per person.
 • Udflugt til Sahara (1 eller 2 overnatninger): Vil I for alvor opleve den fortryllende ørken, så kan I vælge at tage med på denne tur til Sahara. I tager afsted tidligt om morgenen fra Marrakech og når de endeløse sandklitter om aftenen, og har så enten 1 eller 2 overnatninger i ørkenen. Turen er inkl. transport. Pris: 1 overnatning: 525 DKK per person og 2 overnatninger: 745 DKK per person.
 • I aftaler med hotellet på hvilke dage, I skal på de forskellige udflugter.
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år
3-personersværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på ca. 282 DKK for 3 overnatninger, 376 DKK for 3 overnatninger og 470 DKK for 5 overnatninger (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tranport fra lufthavn til hotel

Ved ankomst til Marrakech vil I blive mødt i lufthavnen af en chauffør med et TravelBird-skilt med jeres navne. I bookingprocessen bedes I oplyse et mobilnummer, chaufføren kan komme i kontakt med jer på, såfremt det skulle blive nødvendigt

Forplejning

I forbindelse med booking er det muligt at vælge om I ønsker, at opholdet skal være med morgenmad eller halvpension. Halvpension består af morgen- og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Sted

Riad Dalia ligger omtrent 1 km fra den berømte plads Djema el Fna, og der er 9 km til lufthavnen.

Riad Dalia
40 Derb Tizougarine
Dar Elbacha Bab Doukkala, Marrakesch
Marokko