Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Romantisk miniferie i Paris med sejltur på Seinen

 • Storbyferie
 • Paris
10 Anmeldelser
kr. 1.279,- -50%
Pris fra kr. 649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 dage i romantiske Paris! I bor på det elegante Hotel Glasgow Monceau og får morgenmad hver morgen samt en hyggelig sejltur på Seinen

Der er en helt særlig stemning i Paris, der med sine glimtende lys, smukke bygninger og lækre bistroer trækker besøgende til fra hele verden. I bor på et flot designhotel, hvor der serveres morgenmad hver morgen, og I bliver også forkælet med en romantisk sejltur langs Seinen. Glæd jer til at se byen fra sin smukkeste side og til at nyde den flotte arkitektur, de mange monumenter og de imponerende seværdigheder i hinandens selskab.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Glasgow Monceau***
 • Morgenmad
 • 1 times sejltur på Seinen
Paris, je t'aime!

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for sine distrikter, les arrondissements, som hver især byder på deres egen skønhed og historie! I det romantiske 18. arrondissement, kunstnerkvarteret Montmartre, har I rig mulighed for rigtig at gå i dybden med en af Paris' bedste bydele. Kvarteret var velbesøgt af kunstnere som Dalí, Picasso, Monet og Van Gogh, som fandt inspiration i den storslåede udsigt omkring Sacré-Coeur. I dag flokkes gadekunstnere stadig til kvarteret, hvor I kan få malet jeres egne portrætter og spise crêpes. Når mørket falder på, kan I lade jer rive med af den løsslupne stemning og lægge vejen forbi den vovede røde mølle, Moulin Rouge. Her kan det være en god ide at bestille billetter hjemmefra, så I er sikret en festlig aften!

Hotel Glasgow Monceau Paris

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Property

Det moderne Hotel Glasgow Monceau er nyligt renoveret og her udstilles jævnligt kunst. Hotellet er beliggende i et roligt område i det 17. arrondissement, som er et charmerende distrikt med mange restauranter, bagerier og det fantastiske Rue de Lévis-marked (700 m). Der ligger flere stormagasiner samt seværdigheder som Champs-Élysées (2,7 km), Montmartre (2,8 km) og den skønne Parc Monceau (900 m) nær hotellet. Rundt om hjørnet finder I både busstoppested (50 m), metrostation (500 m) og togstation (450 m), så I hurtigt kommer rundt i resten af byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets farverige dobbeltværelser, som har dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærm-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter samt et badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Le Passage Secret: Kun 3 minutters gang fra hotellet finder I den hyggelige restaurant Le Passage Secret. Kokkene tryller eksotiske retter frem, men I kan også vælge at nyde nogle af de lækre specialiteter, det franske køkken er så kendt for. Adresse: 5 Passage Cardinet.
 • Marché biologique des Batignolles: Hver lørdag morgen mellem kl. 09.00 og 13.30 mødes pariserne på det økologiske marked ved Batignolles. Kast jer over de lækre økologiske grøntsager og frugter, ost og charcuteri og få et indblik i, hvordan pariserne handler. Adresse: 34 Boulevard des Batignolles.
 • Parc Monceau: Om hjørnet fra jeres hotel finder I Parc Monceau, og her mødes alle sportsglade parisere hver søndag. Gå en lang tur igennem parken og nyd den friske luft, og lad jer betage af de smukke palæer der ligger rundt om parken. Adresse: 35 Boulevard de Courcelles.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,65 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Glasgow Monceau - Hotel Glasgow Monceau Paris. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Glasgow Monceau - Hotel Glasgow Monceau Paris. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere/

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 20 € per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har ingen parkeringsplads

Sejltur på Seinen

Billetterne til jeres rundfart på Seinen afhentes på hotellet ved ankomst

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Glasgow Monceau ligger ca. 30 km fra Charles de Gaulle Lufthavn og 1.045 km fra den dansk-tyske grænse. Vil I gerne tage offentlig transport rundt i Paris finder I busstoppested 50 m fra hotellet, metrostation 500 m derfra og togstation 450 m fra hotellet, så I hurtigt kommer rundt i byen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice