• Med indkvartering

Romantisk miniferie i Paris med sejltur på Seinen

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Paris

(10 Anmeldelser)
kr. 1.279,- -50%
per person fra kr. 649,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 79 gange

Tilbring 3, 4 eller 5 dage i romantiske Paris! I bor på det elegante Hotel Glasgow Monceau og får morgenmad hver morgen samt en hyggelig sejltur på Seinen

Der er en helt særlig stemning i Paris, der med sine glimtende lys, smukke bygninger og lækre bistroer trækker besøgende til fra hele verden. I bor på et flot designhotel, hvor der serveres morgenmad hver morgen, og I bliver også forkælet med en romantisk sejltur langs Seinen. Glæd jer til at se byen fra sin smukkeste side og til at nyde den flotte arkitektur, de mange monumenter og de imponerende seværdigheder i hinandens selskab.

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Glasgow Monceau***
  • Morgenmad
  • 1 times sejltur på Seinen
Paris

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for verdens bedste køkken, for romantikken og for at give hverdagen et skud fransk elegance. Når I ikke nyder Montmartres creperier, cabareter og store seværdigheder, kan I f.eks. besøge det tidligere kunsterkvarter Montparnasse, som er fyldt med autentisk parisisk charme. I kan også tage på kirkegården Père Lachaise, hvor man både finder ro og tidligere tiders store berømtheder.

I får også Paris at se fra vandsiden, for med i jeres ophold er nemlig en times sejltur på Seinen! Læn jer udover rælingen og nyd de flotte bygninger, velbevarede monumenter og den fantastiske arkitektur. I kommer forbi nogle af de mest berømte seværdigheder, og båden bringer jer helt ind i hjertet af denne magiske storby.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Glasgow Monceau Paris

Hotel Paris, Frankrig
terrasse

Designhotellet Glasgow Monceau ligger i et roligt område i det 17. arrondissement. Hotellet er nyligt renoveret og her udstilles jævnligt kunst. Der ligger flere stormagasiner, Champs-Élysées, Montmartre og den skønne Parc Monceau i gåafstand fra hotellet. Om hjørnet finder I både busstoppested samt metrostation, så I hurtigt kommer rundt i resten af byen.

Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets farverige dobbeltværelser, som har dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærm-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter samt et badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

  • Le Passage Secret: Kun 3 minutters gang fra hotellet finder I den hyggelige restaurant Le Passage Secret. Kokkene tryller eksotiske retter frem, men I kan også vælge at nyde nogle af de lækre specialiteter, det franske køkken er så kendt for. Adresse: 5 Passage Cardinet.
  • Marché biologique des Batignolles: Hver lørdag morgen mellem kl. 09.00 og 13.30 mødes pariserne på det økologiske marked ved Batignolles. Kast jer over de lækre økologiske grøntsager og frugter, ost og charcuteri og få et indblik i, hvordan pariserne handler. Adresse: 34 Boulevard des Batignolles.
  • Parc Monceau: Om hjørnet fra jeres hotel finder I Parc Monceau, og her mødes alle sportsglade parisere hver søndag. Gå en lang tur igennem parken og nyd den friske luft, og lad jer betage af de smukke palæer der ligger rundt om parken. Adresse: 35 Boulevard de Courcelles.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: 1,65 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere/

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 20 € per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har ingen parkeringsplads

Sejltur på Seinen

Billetterne til jeres rundfart på Seinen afhentes på hotellet ved ankomst

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Glasgow Monceau ligger i det 17. arrondissement. De nærmeste metrostationer Wagram og Malesherbes er der begge omkring 6 minutters gang til fra hotellet.