Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Shoppingtur til modehovedstaden Milano

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Milano
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Milano: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede ADI Doria Grand Hotel i centrum inkl. morgenmad og fly tur-retur

Ikke alle veje fører til Rom, nogle fører også til Milano – heldigvis! Her venter jer nemlig forførende gelato, inspirerende mode, fascinerende arkitektur og skelsættende kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Gå shop amok og forkæl hinanden med en 4-stjernet storbyferie i en af Europas bedste modebyer!

Inklusive
 • Doria Grand Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Bergamo, Milano tur-retur
 • Håndbagage
Milano

Unik arkitektur, lækre vine og udsøgte delikatesser kan få pulsen op på enhver besøgende til enhver tid. I Milano er alt gjort med stor finesse - kunst, mode, fodbold og gastronomi er i absolut topklasse, og det er derfor, folk vender tilbage igen og igen. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser indenfor mad, mode og kunst.

ADI Doria Grand Hotel

 • Hotel
 • Milano, Italien
Property

Kun 5 minutters gang fra shopping og offentlig transport ligger jeres 4-stjernede hotel. Hotellet ligger på en stille gade med begrænset trafik. Der er både restaurant og bar på hotellet, hvor I får serveret morgenmad om morgenen, og hvor I kan slappe af med en forfriskende drink om aftenen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres rummelige og komfortable værelse er udstyret med satellit-TV, aircondition og gratis WiFi. Jeres senge er opredt med allergivenligt sengetøj, og I har adgang til privat badeværelse med toilet, bad, hårtørrer og toiletartikler.

Hvad kan I lave i Milano?

Der er nok at tage jer til, uanset om I er til kunst, kultur, historie, sport eller mode. Milano har det hele! Herunder finder I nogle forslag til, hvad I kan kaste jer over.

 • Arkitektur: I kan næsten ikke undgå at se den, men den er absolut også værd at tage sig tid til at stoppe op og nærstudere; Duomo di Milano, Milanos helt fantastiske og unikke gotiske katedral. De mange tårne og de imponerende detaljer kan tage vejret fra enhver, og det er også en af årsagerne til, at folk kommer langvejs fra for at betragte dette arkitektoniske mesterværk.
 • Mode: Milano er enhver fashionistas mekka, og i Garibali-kvarteret finder I det elegante indkøbscenter 10 Corso Como. Langs gaderne i Via della Spiga, Via Montenapoleone og Via Sant'Andrea, vil I finde skatte som Dolce & Gabbana, Prada og Valentino, og i Brera-området finder I den nyeste up and coming mode.
 • Mad og drikke: En tur til Milano har naturligvis det gode liv i fokus. I Navigli og Brera finder I flere trendy barer, såsom Shu café og vinbar Tasca, som er et besøg værd. Derudover er det selvfølgelig oplagt at smage på nogle af de mange italienske delikatesser og specialiteter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 5 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger tæt på offentlig transport, som nemt og hurtigt kan tage jer ind til det pulserende centrum. Fra lufthavnen er der ca. 1 times kørsel til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice