• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Egen lejlighed på skønne Costa Brava

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Blanes
Pris fra kr. 2.499,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 227 gange

7, 10 eller 14 overnatninger i egen lejlighed med plads til op til 4 eller 6 personer inkl. fly tur-retur fra København eller Aalborg

Er I på udkig efter jeres næste sommerferie? Og er I på udkig efter et sted, hvor solen altid skinner, temperaturen er behagelig, stranden gylden og solnedgangene postkortsmukke? Costa Brava har alt det, I leder efter! I kystbyen Blanes finder I kilometerlange sandstrande, klart, azurblåt hav og en by fuld af historisk charme og hyggelige restauranter. I bor I jeres egen lejlighed med plads til op til 4 eller 6 personer, så der er rig mulighed for at tage hele familien med på en skøn solferie! Vi har sørget for fly frem og tilbage, I skal blot pakke solbriller og sandaler, så er I klar til en solskinsferie, I sent vil glemme.

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i 2-værelses lejlighed (til maks. 4 personer) eller 3-værelses lejlighed (til maks. 6 personer) på Apartamentos Europa de Blanes
 • Fly tur-retur fra København eller Aalborg til Barcelona eller Girona
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
Blanes på Costa Brava

Kystbyen Blanes blev af romerne kaldt "Blanda", som betyder mild, og stedet er netop kendt for sit milde og behagelige klima. Blanes byder på 4 kilometer lang, gylden sandstrand, tapasrestauranter, fine små butikker og markeder samt en god portion traditionel, spansk charme langs gaderne og de historiske huse. Byen er ikke nær så befolket af turister som sine naboer i nord, Lloret de Mar og Tossa de Mar, men byder alligevel på et væld af aktiviteter for hele familien. Brug dagene på stranden eller ved poolen, udforsk de smukke middelalderbygninger i byen, køb frisk fisk på markedet eller tag familien med på bådtur på Middelhavet.

Apartamentos Europa de Blanes

 • Apartment
 • Blanes, Spanien
Complex

De populære ferielejligheder er beliggende i kystbyen Blanes, blot 250 meter fra stranden. Når I ikke svømmer i de azurblå bølger eller slikker sol på stranden, kan I nyde godt af stedets udendørs swimmingpool, købe jer en kølig drink i poolbaren eller udfordre hinanden i et spil pool. Stedet har egen snackbar og døgnåben reception, hvor personalet med glæde vil hjælpe jer, og børnene kan hygge sig i børnepoolen.

 • +2
Læs mere
Apartment 1

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

2-værelses lejlighederne kan rumme op til 4 personer og er opdelt i kombineret stue og køkken med spiseområde samt et soveværelse. I kan nyde solen fra lejlighedens møblerede terrasse. Lejligheden råder over en dobbeltseng i soveværelset, 2 sovesofaer i stuen, fladskærms-TV, køkken med mikroovn, køleskab, kogeplade, elkedel og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

Apartment 2

3-værelses lejlighed

6 voksne per lejlighed

3-værelses lejlighederne kan rumme op til 6 personer og består af et kombineret stue- og køkkenområde samt 2 soveværelser. Denne type lejlighed har ligeledes en møbleret terrasse. Derudover råder lejligheden over en dobbeltseng i det ene soveværelse, en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge i det andet soveværelse samt 2 sovesofaer i stuen, foruden fladskærms-TV, køkken med mikroovn, køleskab, kogeplade, elkedel og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

Aktiviteter for hele familien

 • Har I ungerne med, skal I tilbringe en dag fuld af vandsjov og rutsjebaneture i Parc Aquàtic Water World, som ligger nær Lloret de Mar, blot 7,5 kilometer fra Blanes. Der kører en gratis bus hertil fra Blanes.
 • Tag på vandretur eller hop med på en bådtur langs Blanes' kyst mod nord og I vil opleve, hvorfor Costa Brava har fået sit navn, som på dansk betyder "Den vilde kyst". Her møder I klippeformationerne, som gav kysten sit navn, og I kan udforske grotter og øde strande og svømme i det azurblå Middelhav.
 • 7 kilometer syd for Blanes ligger Marineland Catalunya, en kombineret zoo og vandpark, og her kan hele familien opleve delfinshows, søløver og flamingoer. Hertil kører også en gratis bus fra Blanes.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (for personer fra 16 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 17:00

Check-ud

Indtil 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

2-værelses lejlighed: Maks. 4 personer
3-værelses lejlighed: Min. 2 og maks. 6 personer
Bemærk, at i begge lejlighedstyper betales der kun for 2 personer

Rabat

Rabatten er gældende i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
2-værelses lejlighed: En 3. og 4. person bor gratis i lejligheden (men betaler fuld pris for flybilletten)
3-værelses lejlighed: En 3., 4., 5. og 6. person bor gratis i lejligheden (men betaler fuld pris for flybilletten)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Sengelinned og håndklæder

Der er sengelinned og håndklæder i lejlighederne. Sengelinned skiftes 1 gang ugentligt og håndklæder skiftes hver 2.-3. dag

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid. Turen fra Barcelona-El Prat Lufthavn til hotellet varer ca. 1 time og 10 minutter. Turen fra Girona-Costa Brava Lufthavn til hotellet varer ca. 35 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Ferielejlighederne ligger i byen Blanes i Girona-regionen i det nordlige Spanien. Herfra har I blot 250 meter ned til stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice