Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Egen lejlighed på skønne Costa Brava

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Blanes
91 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.929,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo i egen ferielejlighed på med plads til 4 el. 6 personer i den solkyssede by, Blanes — 250 m fra stranden og inkl. fly tur-retur samt transfer

Er I på udkig efter jeres næste sommerferie? Og er I på udkig efter et sted, hvor solen altid skinner, temperaturen er behagelig, stranden gylden og solnedgangene postkortsmukke? Costa Brava har alt det, I leder efter! I kystbyen Blanes finder I kilometerlange sandstrande, klart, azurblåt hav og en by fuld af historisk charme og hyggelige restauranter. I bor I jeres egen lejlighed med plads til op til 4 eller 6 personer, så der er rig mulighed for at tage hele familien med på en skøn solferie! Vi har sørget for fly frem og tilbage, I skal blot pakke solbriller og sandaler, så er I klar til en solskinsferie, I sent vil glemme.

Inklusive
 • Apartamentos Europa de Blanes: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Billund til Gerona tur-retur
 • Fly fra Aalborg, København til Barcelona tur-retur
Blanes på Costa Brava

Kystbyen Blanes blev af romerne kaldt "Blanda", som betyder mild, og stedet er netop kendt for sit milde og behagelige klima. Blanes byder på 4 kilometer lang, gylden sandstrand, tapasrestauranter, fine små butikker og markeder samt en god portion traditionel, spansk charme langs gaderne og de historiske huse. Byen er ikke nær så befolket af turister som sine naboer i nord, Lloret de Mar og Tossa de Mar, men byder alligevel på et væld af aktiviteter for hele familien. Brug dagene på stranden eller ved poolen, udforsk de smukke middelalderbygninger i byen, køb frisk fisk på markedet eller tag familien med på bådtur på Middelhavet.

Apartamentos Europa de Blanes

 • Apartment
 • Blanes, Spanien
Complex

De populære ferielejligheder er beliggende i kystbyen Blanes, blot 250 meter fra stranden. Når I ikke svømmer i de azurblå bølger eller slikker sol på stranden, kan I nyde godt af stedets udendørs swimmingpool, købe jer en kølig drink i poolbaren eller udfordre hinanden i et spil pool. Stedet har egen snackbar og døgnåben reception, hvor personalet med glæde vil hjælpe jer, og børnene kan hygge sig i børnepoolen.

 • +2
Læs mere
Apartment 1

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

2-værelses lejlighederne er opdelt i en kombineret stue og køkken med spiseområde samt et soveværelse. I kan nyde solen fra lejlighedens møblerede terrasse. Lejlighederne råder over en dobbeltseng i soveværelset, 2 sovesofaer i stuen, fladskærms-TV, køkken med mikroovn, køleskab, kogeplade, elkedel og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

Apartment 2

3-værelses lejlighed

6 voksne per lejlighed

3-værelses lejlighederne består af et kombineret stue- og køkkenområde samt 2 soveværelser. Denne type lejlighed har ligeledes en møbleret terrasse. Derudover råder lejligheden over en dobbeltseng i det ene soveværelse, en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge i det andet soveværelse samt 2 sovesofaer i stuen, foruden fladskærms-TV, køkken med mikroovn, køleskab, kogeplade, elkedel og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

Aktiviteter for hele familien

 • Har I ungerne med, skal I tilbringe en dag fuld af vandsjov og rutsjebaneture i Parc Aquàtic Water World, som ligger nær Lloret de Mar, blot 7,5 kilometer fra Blanes. Der kører en gratis bus hertil fra Blanes.
 • Tag på vandretur eller hop med på en bådtur langs Blanes' kyst mod nord og I vil opleve, hvorfor Costa Brava har fået sit navn, som på dansk betyder "Den vilde kyst". Her møder I klippeformationerne, som gav kysten sit navn, og I kan udforske grotter og øde strande og svømme i det azurblå Middelhav.
 • 7 kilometer syd for Blanes ligger Marineland Catalunya, en kombineret zoo og vandpark, og her kan hele familien opleve delfinshows, søløver og flamingoer. Hertil kører også en gratis bus fra Blanes.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (for personer fra 16 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 17:00

Check-ud

Indtil 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 4 personer per 2-værelses lejlighed
Maks. 6 personer per 3-værelses lejlighed

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Sengelinned og håndklæder

Der er sengelinned og håndklæder i lejlighederne. Sengelinned skiftes 1 gang ugentligt og håndklæder skiftes hver 2.-3. dag

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid. Turen fra Barcelona-El Prat Lufthavn til hotellet varer ca. 1 time og 10 minutter. Turen fra Girona-Costa Brava Lufthavn til hotellet varer ca. 35 minutter.

Sted

Ferielejlighederne ligger i byen Blanes i Girona-regionen i det nordlige Spanien. Herfra har I blot 250 meter ned til stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice