Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Magisk rundrejse i Irland med lejebil

 • Rundrejse
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Irland
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.559,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Irlands smukke landskab: 7 overnatninger i Dublin, Galway, Kerry og Limerick inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg og lejebil

Har I drømt om at skue ud over Irlands grønne, frodige og magiske landskab? At fordybe jer i landets tusind år gamle eventyr og sagn? At nyde en kold pint eller et glas gyldent whiskey i autentiske omgivelser? Så kan I nu få jeres drømme opfyldt! Tag med på denne skønne rundrejse i Irland, hvor I får i alt 7 overnatninger fordelt over Dublin, Galway, Kerry og Limerick. Der er sørget for lejebil, fly og morgenmad – men hvad dagene skal gå med, det er helt op til jer. Fáilte go hÉirinn – velkommen til Irland!

Inklusive
 • Indkvartering i dobbeltværelse på de følgende hoteller:
 • 2 overnatninger på Maldron Hotel Newlands Cross*** (eller tilsvarende) i Dublin
 • 2 overnatninger på Lady Gregory Hotel*** (eller tilsvarende) i Galway
 • 2 overnatninger på Castlerosse Hotel*** (eller tilsvarende) i Kerry/West Cork
 • 1 overnatning på Limerick City Hotel*** (eller tilsvarende) i Limerick
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dublin
 • Håndbagage
 • Lejebil (Ford KA eller tilsvarende)
 1. Dag 1: Dublin

  Jeres rundrejse starter i Dublin, hvor I henter jeres lejebil og checker ind på rejsens første hotel. Vel ankommet kan I bruge jeres første dag på at udforske byen – tag en slentretur langs de farverige huse, se de middelalderlige kirker og slå jer ned på en hyggelig pub med en pint Guinness. Har I smag for denne type drikkevarer, kan I besøge både Guinness bryggeriet eller Jameson destilleriet.

  Udenfor centrum ligger den flotte Phoenix Park, hvor der går hjorte frit omkring, og hvor I kan besøge bl.a. Dublin Zoo og præsidentens hus. Er I mere til historie, må I heller ikke glip af det imponerende Dublin Slot, det berømte Spire of Dublin eller et besøg på byens mange museer – de fleste har gratis adgang! Sørg for at få noget godt i maven inden turen i morgen går videre til Galway.

  Maldron Hotel Newlands Cross eller tilsvarende

  • Hotel
  • Clondalkin, Irland

  Maldron Hotel Newlands Cross ligger ca. 10 km fra Dublins centrum, og her tilbringer I jeres første og sidste overnatning på turen. Hver morgen nyder I en irsk morgenmad lavet på regionale råvarer, og om aftenen kan I slappe af med en drink i loungebaren. I kan frit benytte jer af hotellets fitnessfaciliteter, hvis I har lidt ekstra energi, der skal brændes af.
  Værelserne: Jeres dobbeltværelse eller 3-personersværelse er moderne indrettet med fladskærms-TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
  • +5
 2. Dag 2 & 3: Galway

  Galway er Irlands femtestørste by og ofte kaldet Irlands "mest irske" – her kan I stadig høre folk tale gælisk på gaden og i butikkerne. I hele regionen er keltisk kultur og traditioner dybt rodfæstede, og byen er nok en af landets skønneste og mest charmerende. Her mødes det nostalgiske og det moderne – farverige caféer og pubber ligger side om side med resterne af de gamle bymure fra middelalderen og butikker der sælger uldtrøjer og håndlavede Claddagh-ringe. Her kan I især få lækre, friske fisk- og skaldyrsretter, som byen henter fra Corrib-floden og det nærliggende fiskerleje Salthill. I tilbringer 2 overnatninger her, så I har god tid til at udforske regionens kulturskatte.

  På vejen mod Galway er der masser af seværdigheder at lægge vejen forbi. Besøg det mystiske og ældgamle Clonmacnoise, som er en af Irlands ældste klosterbyer. Den ligger ca. halvvejs mellem Dublin og Galway, og her ligger gamle kirker, runde tårn og velbevarede gravsteder. Et andet must-see er Cliffs of Moher, som ligger syd for Galway. Vi kan også anbefale et besøg til The Burren Nationalpark, der inspirerede J.R.R. Tolkiens populære historier, eller et smut til Aran-øerne, der har betaget mangen en irsk digter.

  Lady Gregory Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Galway, Irland

  Lady Gregory Hotel ligger omkring 40 minutters kørsel fra Galway, og Cliffs of Moher kan I nå på 1 time. Hotellet ligger ved siden af det flotte naturreservat Coole Park, og i nærheden finder i et spa-center og golfbaner. Hotellet har bar og restaurant, hvor jeres traditionelle morgenmad serveres. Værelserne: Dobbeltværelserne er indrettet med satellit-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
  • +6
 3. Dag 4 & 5: Bantry, Cork & Kerry

  Efter nogle dage i Galway sætter I nu kursen mod Irlands idylliske landskab mod syd. I har to overnatninger i den hyggelige kystby Bantry syd for Kerry. Det er værd at tage turen langs den bugtende kystvej Ring of Kerry, hvor I kommer forbi dramatiske klipper, charmerende kystbyer og den smukke Killarney Nationalpark, hvor I kan strække benene på en skøn vandretur. Et af rutens mest populære stop er Ladies View samt Ross Castle, der ligger lige udenfor Killarney by. Killarney selv er også en hyggelig, irsk by at gøre holdt i, hvis I trænger til forfriskninger.

  Vi kan også anbefale en udflugt til Skellig-øerne, der ligger ud for vestkysten. Her boede kristne munke på de ensomme, vindblæste øer fra det 6. århundrede indtil det 12. eller 13. århundrede. Udover de gamle klostre kan I også se et flot udvalg af havfugle såsom søpapegøjer og suler. Stedet er nu på UNESCOs verdensarvliste, og det er muligt at tage båden fra Portmagee fra april til oktober.

  Castlerosse Hotel Lounge

  Castlerosse Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Kerry, Irland
  Castlerosse Hotel Lounge

  Castlerosse Hotel ligger i fredelige omgivelser med udsigt over søer og bjerge. Der er med andre ord gode muligheder for at nyde den smukke natur, og på hotellet kan I blandt andet leje cykler, spille tennis og få pulsen op i fitnessrummet. Værelserne: Dobbeltværelserne har satellit-TV, gratis WiFi, telefon, te- og kaffefaciliteter og et badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

  Læs mere
  • +7
 4. Dag 6: Limerick

  Nu går turen videre til Limerick, og her har I 1 overnatning. Limerick var Irlands første kulturhovedstad i 2014, og byen er kendt for det flotte King John's Castle, den gamle St. Mary's Cathedral og museet Hunt Museum, der bl.a. huser værker af Picasso og Gaugin, en mønt der siges at være et af de 30 sølvstykker, som Judas fik for at forråde Jesus, og mange andre finurlige skatte. Er vejret godt, kan I tage et hvil i den grønne People's Park, der ligger lige ved siden af det fine kunstmuseum, Limerick City Gallery of Art.

  Syd for Limerick ligger Lough Gur, et friluftsmuseum med en interaktiv udstilling, der omfatter områdets mere end 6000 år lange historie. Om aftenen kan I kaste jer ud i Limericks livlige cafékultur eller slå jer ned på pubben Nancy Blake's, hvor der er savsmuld på gulvet, ild i pejsen og et godt ølkort.

  Limerick City Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Limerick, Irland

  Limerick City Hotel ligger i hjertet af Limerick og har udsigt over River Shannon. Hotellet byder på døgnåben reception, bar og en restaurant, hvor I får serveret traditionel irsk morgenmad. Værelserne: Jeres dobbeltværelse har gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, skrivebord, TV og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
  • +5
 5. Dag 7: Dublin

  Jeres irske eventyr er ved at lakke mod enden, men I har en sidste overnatning tilbage i Dublin, inden I skal tilbage til Danmark. Nu kan I nå de sidste ting, som I ikke nåede første gang – tag forbi Trinity College med det imponerende bibliotek, den flotte St. Patrick's Cathedral eller det tidligere fængsel, Kilmainham Gaol, der hver især fortæller et stykke af Dublin og Irlands fascinerende historie. Brug jeres sidste aften på en af Dublins klassiske pubber, hvor I kan læne jer tilbage med en god øl, mens I mindes feriens højdepunkter til noget traditionelt livemusik. På feriens 8. dag afleverer I lejebilen i lufthavnen, og så går turen atter hjemad.

  Maldron Hotel Newlands Cross eller tilsvarende

  • Hotel
  • Clondalkin, Irland

  Maldron Hotel Newlands Cross ligger ca. 10 km fra Dublins centrum, og her tilbringer I jeres første og sidste overnatning på turen. Hver morgen nyder I en irsk morgenmad lavet på regionale råvarer, og om aftenen kan I slappe af med en drink i loungebaren. I kan frit benytte jer af hotellets fitnessfaciliteter, hvis I har lidt ekstra energi, der skal brændes af.
  Værelserne: Jeres dobbeltværelse eller 3-personersværelse er moderne indrettet med fladskærms-TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
  • +5

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Fiesta, Citroen C4 Cactus, VW Polo 2dr eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.941,- på hotelværelset

Hoteller

Hvis de nævnte hoteller skulle være fuldt bookede under jeres ophold, vil I blive indkvarteret i et hotel af samme kvalitet i området. De præcise hoteller og adresser vil fremgå af jeres rejsedokumenter, som I modtager 2-3 uger inden afrejse

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på alle hotellerne

Parkering

Parkeringsgebyr kan forekomme på nogle hoteller

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Rejseprogram

Bemærk venligst, at ved afrejse i maj-august kan der være mindre ændringer i rejsens program

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice