Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Portugisisk øferie på frodige Madeira med fly og udflugt

Solferie 7 eller 14 overnatninger Funchal

per person fra kr. 5.079,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv sydpå til Madeira og få naturoplevelser for livet: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på Hotel Orquídea med morgenmad, udflugt og fly tur-retur fra København eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Funchal er hovedstaden på den portugisiske ø Madeira: Et ferieparadis med frodig natur, hvide sandstrande og smukke vandrestier, der bugter sig gennem det eksotiske landskab. Madeira kaldes også Blomsterøen grundet sin fantastiske flora, og derfor får I en guidet 2 ½ times vandretur med i opholdet. I er indlogeret på det hyggelige Hotel Orquídea tæt på stranden, som forkæler jer med daglig morgenmad. Øen byder desuden på masser af seværdigheder, kultur og ikke mindst pulserende, portugisisk stemning! Hvad enten I foretrækker naturoplevelser, portugisisk kultur eller ren strandferie, er I garanteret en fantastisk ferie i Funchal.

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Orquídea***
 • Daglig morgenmad
 • 1x guidet vandretur
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Madeira
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Blomsterøen Madeira

Hele året føles som forår, når man opholder sig på Madeira: Landskabets frodige, grønne farver og Atlanterhavets blå hav danner en eventyrlig enhed, som får rejsende til at elske den portugisiske ø. Det behagelige klima giver optimale vilkår for planter og blomster, og to tredjedele af øen hører til Madeira Naturpark. Øen byder på skønhed og afslapning og er den ideelle destination for rejsende, som holder af naturoplevelser. De milde temperaturer lægger desuden op til en dejlig strandferie ved Atlanterhavets kyst. Og skulle I have mod på en klatretur, kan I bestige Areeiro og Ruivo. Klatreturen er lige så fantastisk som udsigten!

Hotel Orquídea Funchal

Hotel Funchal, Portugal
Terrace

Jeres hotel ligger 14 minutters gang fra stranden. Hotellets solterrasse byder på en smuk udsigt over byen Funchal og Atlanterhavet, og I befinder jer mindre end 200 m fra Museu do Vinho og Monte Palace Tropical Gardens. Hotellets egen Restaurant Villa Mar serverer lokale Madeira-specialiteter, frisk fisk og skaldyr. Nyd en drink i aftensolen fra hotelbaren Zero Bar eller slap af loungen med marmorgulve. Hotellet ligger 23 km fra Funchal Lufgthavn og kun 600 m fra stranden.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres hyggelige dobbeltværelse er klassisk indrettet med dobbeltseng, skrivebord, sofabord og behagelige stole. Værelset har aircondition, hårtørrer, TV, telefon og mulighed for internetadgang mod betaling. Alle værelser er indrettet med behagelige farver og gulvtæpper.

Vi anbefaler

 • Madeira er kendt og elsket for sine skaldyrsrestauranter. En af de bedste er Gavião Novo, som ligger i den gamle bydel i Funchal. Her kan I få fisk, så I dåner — men husk at gemme lidt sult til de lækre desserter!
 • Vandfald i Levada: Oplev den fantastiske natur og svøm i det ferske vand. Jeres hotel kan hjælpe jer med at booke guidede ture til Levada.
 • Har I lyst til at udforske Funchal, er der masser af spændende seværdigheder som Monte Palace, den gamle bydel med de smalle gader samt byens domkirke fra 1600-tallet.
 • Er I glade for kunst og historie? Så besøg Museu de Arte Sacra og oplev de mageløse, religiøse kunstværker.
Bjergtagende vandretur på Madeira

I kan vælge at tage på jeres inkluderede vandretur enten tirsdag morgen eller torsdag eftermiddag: Turen starter i landsbyen Maroços, men I kommer hurtigt ind i tætvoksende natur. Omgivelserne bliver mere og mere imponerende i løbet af vandreturens 2 ½ timer, og jeres engelsktalende guides vil undervejs fortælle jer om planter, dyr og områdets særligheder.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen tager cirka 60 minutter.

Sted

Jeres hotel ligger i den portugisiske øgruppe Madeiras hovedstad Funchal i Atlanterhavet ud for Marokko og nord for de Kanariske Øer. Hotellet ligger cirka 25 minutters kørsel fra lufthavnen.