• Med fly
 • Med indkvartering

Alle veje fører til Rom

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
24 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.749,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 113 gange

Tilbring 2, 3, 4 eller 5 nætter i romantiske Rom! I bor på det centrale WRH Termini ved Roms hovedbanegård inkl. fly fra København eller Hamborg

Alle veje fører til Rom... Og det samme gør jeres næste storbyferie! Italiens glødende og pulserende hovedstad er byen, hvor ikoniske seværdigheder står i kø. Byen, hvor et af verdenshistoriens største imperier havde hovedsæde. Og ikke mindst byen, hvor pizzaerne er sprødest, og vinen smager bedst. I Rom vil I aldrig kede jer, og det er svært ikke at lade sig fascinere af byens mange kontraster, når I shopper den nyeste mode eller drikker en espresso på en moderne café, mens I betragter udsigten over historiske ruiner helt tilbage fra Antikken. I bor centralt i Rom med nem adgang til hele byen og flyver fra København eller Hamborg. I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 baby 0-1 år) på WRH Termini**
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Rom — Den Evige Stad

Rom er kendt under navnet Den Evige Stad, og Italiens smukke hovedstad er bestemt også en storby, som kan opleves igen og igen. I denne by vil der altid være et nyt kvarter at udforske, en ny restaurant om det næste gadehjørne, eller en bygning med en ny og spændende historie. Byen ses bedst til fods, og I vil hurtigt føle jer fortryllet af de smalle stenbelagte gader, storslåede kirker og historiske monumenter. Tag på rejse tilbage til Romerrigets storhedstid med et besøg i Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, lad jer overvælde af den imponerende Sankt Peterskirke, verdens største kirke, og nyd udsigten fra Den Spanske Trappe, inden I kaster en mønt i Trevifontænen, som forsegler løftet om, at I en dag vil vende tilbage til Rom.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

WRH Termini

38 Anmeldelser
 • Hotel
 • Rom, Italien
WRH Termini

WRH Termini tilbyder moderne, nyrenoverede omgivelser og er med sin placering blot 400 meter fra Roms allermest centrale punkt, hovedbanegården Termini, den oplagte base for jeres storbyferie i den italienske hovedstad! I har gratis WiFi til rådighed over det hele, og i fælleskøkkenet kan I selv tilberede lette retter eller morgenmad. WRH Termini har ingen reception, men en medarbejder vil tage imod jer, når I ankommer.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et af hotellets dobbeltværelser, som kan rumme op til 3 personer. Værelset råder over en dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, værdiboks, skrivebord samt eget badeværelse og bruser. Er I 3 personer, opstilles en ekstra seng. Alle værelser har gratis WiFi.

Vi anbefaler

Rom byder på en næsten uendelig liste over ting, som man bare skal se. Vatikanet, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona og Trevifontænen er blot nogle af dem, men vil I udforske Roms små hemmeligheder et skridt væk fra turisternes mest befærdede stier, så læs vores bedste tips her!

 • Slå vejen forbi kvarteret Trastevere, som byder på små snoede gader og massevis af hyggelige italienske restauranter. Her kan I snuppe morgenmaden eller en frokost på hyggelige Pianostrada Laboratorio di Cucina, hvis sæsonbestemte retter er både kreative, indbydende og ikke mindst lækre!
 • Tag på markedet Compo di Fiori lige syd for Piazza Navona, hvor I finder et stort udvalg af lokale produkter, friske frugter og grøntsager, blomster og små specialiteter.
 • Har I brug for et hvil fra storbyens larm, skal I tage forbi appelsinhaven Giardini d’Aranci på den anden side af Tiberen fra Trastevere. Her kan I nyde en betagende udsigt over Rom i skyggen fra appelsintræerne og se solen gå ned bag Peterskirkens imponerende kuppel.
 • Italiens hovedstad er et sandt mekka for pizza og pastaretter, men rygtet siger, at man kan få Roms bedste pizzaer på Da Baffetto 2 nær Pantheon. Nyd en nybagt, ægte italiensk stenovnspizza under parasollen, mens I ser de afslappede italienere slentre forbi.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 3,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind efter kl. 23.00

Bemærk venligst, at der påkræves et gebyr på 15 € for ankomst efter kl. 23.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet

Tillæg

En 3. person (fra 3 år) betaler et tillæg på 20% for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel er beliggende i centrum af Rom, blot 400 meter fra hovedbanegården Termini. Ankommer I til Roma Ciampino Lufthavn, kan I tage Terravision-bussen direkte til Termini for 4 €. Turen tager 40 minutter. Ankommer I til Leonardo da Vinci-Fiumcino Lufthavn, kan I tage samme type bus til Termini for 4 €. Denne tur tager 55 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice