• Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Sol og all-inclusive på Mallorca

 • Solferie
 • 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Can Pastilla
46 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.269,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 159 gange

7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel Ilusion Calma Mallorca med all-inclusive, adgang til wellnessområde, transfer og fly tur-retur

Trænger I til at komme væk fra det danske vejr? Så rejs med til solrige Mallorca! I tilbringer 7, 9 eller 14 overnatninger i den lille badeby Ca'n Pastilla nær hovedbyen Palma, og her er der sørget for det hele — all-inclusive, en stor swimmingpool, masser af underholdning for store og små og kun 150 meter til stranden. Brug dagene på at slænge jer ved poolen, gå en tur på strandpromenaden, udforske Palmas hyggelige gader eller opleve den skønne natur, Mallorca er så kendt for. Så er der noget at se frem til!

Inklusive
 • Hotel Ilusion Calma: 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Fly fra Hamborg/København/Aalborg/Billund til Palma de Mallorca og fra Palma de Mallorca til Hamborg/København/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Adgang til hotellets wellnessområde
Mallorca

Mallorca er en populær soldestination grundet sine mange, fine strande samt sine fænomenale landskaber, der indbyder til lange vandreture og cykelekspeditioner. Hovedbyen Palma ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra jeres hotel og byder på en imponerende gotisk katedral, en flot gammel bydel og masser af spændende museer, markeder og butikker.

I bor i den lille badeby Ca'n Pastilla og kun 150 meter fra byens strand, der udgør en del af den populære Platja de Palma-strand. Her er en strandpromenade med caféer og butikker, og vælger I at leje cykler under jeres ophold, kan I med fordel udforske kyststrækningen mellem Ca'n Pastilla og El Arenal, hvor I finder familievenlige sandstrande samt masser af strandkiosker og butikker. I kan også besøge det nærliggende Palma Akvarium, hvor I kan møde hajer, farvestrålende koraller og sjove fisk.

Hotel Ilusion Calma

 • Hotel
 • Can Pastilla, Spanien
Hotel Ilusion Calma - pool

I den lille badeby Ca'n Pastilla ligger Hotel Calma, der byder på ren afslapning under jeres ophold på Mallorca. Her er sørget for det hele – et stort poolområde, hvor der om dagen er underholdning og spil for både store og små, et flot wellnessområde med sauna, boblebad og dampbad (mod gebyr) samt et fitnessrum, og om aftenen er der live-musik, shows og diskotek. I nyder jeres måltider i hotellets restaurant, og her er også en udendørs snackbar samt en indendørs loungebar. På hotellet kan I leje cykler, så I kan komme rundt og opleve den flotte natur eller de andre nærliggende kystbyer.

 • +7
Læs mere
Standard room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser har plads til maks. 3 personer og er simpelt indrettet med en dobbeltseng, aircondition, TV, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), egen terrasse samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

All-inclusive

 • Morgenbuffet fra kl. 08.00 til 10.00
 • Frokostbuffet fra kl. 13.00 til 15.00
 • Aftenbuffet fra kl. 19.00 til 21.30
 • Snacks fra snackbaren fra kl. 11.00 til 17.00
 • Lokale drikkevarer ad libitum (vand, juice, sodavand, te, kaffe, øl, vin, spiritus) fra kl. 10.00 til midnat
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 2,20 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,55 € per person over 15 år per nat (nov-apr).
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-12 år får 50% rabat på hotelopholdet
Personer fra 13 år får 20% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i den lille badeby Ca'n Pastilla, der ligger ca. 10 km fra hovedbyen Palma og ca. 6 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice