Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Romantisk ophold med halvpension i Sydtyskland

 • Miniferie
 • Rothenberg
kr. 1.399,- -48%
Pris fra kr. 739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på ferie ved Tysklands smukke bjergkæde Odenwald: Tilbring 4, 6 eller 8 dage på det hyggelige hotel Zum weissen Lamm med halvpension

Velkommen til eventyrlige Odenwald: Bjergområdet, der ligger i den sydlige del af Tyskland tæt på de historiske byer Heidelberg og Hirschhorn, er et perfekt rejsemål til jer, som savner et afbræk fra hverdagens stress og jag. Jeres hyggelige hotel Zum weissen Lamm forkæler jer med daglig morgenmad og 3-retters middag samt en times bowling. Hotellet tilbyder endvidere lån af vandrestave, så glæd jer til gåture i det fortryllende bjerglandskab og masser af kærlig kvalitetstid!

Inklusive
 • 1 times bowling
 • Gratis leje af vandrestave
 • Informationsmateriale om Heidelberg & Odenwald
Odenwald

Med en ferie i Odenwald er I sikret skønne naturoplevelser. Bjergområdet ligger i Sydtyskland tæt på de historiske byer Hirschhorn og Heidelberg. Det naturskønne område er ideelt til vandre- eller cykelture, og I kan leje cykler på hotellet. Odenwald har ruter, der udforsker Rothenberg, Hirschhorn og Neckar-dalen. Der er desuden nærliggende golfbaner og mulighed for at komme på rideture i de smukke skove. Gå en tur i Katzenbuckel, besøg Odenwalds frilandsmuseum eller oplev de idylliske landsbyer med traditionelle bindingsværkshuse.

Zum weissen Lamm

 • Hotel
 • Rothenberg, Tyskland
Hotel outside view

Det hyggelige hotel Zum Weissen Lamm er beliggende i den rolige landsby Kortelshütte i det smukke Odenwald. Hotellet blev renoveret i 2008 og har siden da budt gæster velkommen i
i de billedskønne omgivelser. Hotellets restaurant tilbereder de bedste retter fra det tyske køkken, som I nyder ved en 3-retters menu om aftenen. Afslut dagen med bowling på hotellets bowlingbane eller nyd et glas vin i hotellets have.

 • +1
Læs mere
Standard Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelserne er lyse og komfortabelt møblerede. Værelserne er indrettede med eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler, TV, opholdsstue og WiFi. Værelserne har plads til 2 voksne og 1 barn (0-17 år).

Heidelberg

 • Har I lyst til at udforske området, bør I tage en tur til Heidelberg. Heidelberg er en populær turistattraktion pga. sit romantiske udtryk, det billedskønne landskab og barokke arkitektur. Den historiske universitetsby er belagt med brosten og byder på spændende seværdigheder som Heidelberg-slottet og den pittoreske bro over Neckar-floden. Glæd jer til at få en kop kaffe på et af byens stemningsfulde torve.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Zum weissen Lamm. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Zum weissen Lamm. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-6 år: 50% rabat
Børn i alderen 7-13 år: 25% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes ved foresprøgsel for 7,50 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad bestående af en 3-retters middag af lokale Odenwälder-specialiteter

Sted

Hotel Zum Weissen Lamm er beliggende i den rolige landsby Kortelshütte Rothenberg i Odenwald i det sydlige Tyskland. Det tager 9 timer at køre fra København og cirka 1 ½ time at køre fra Frankfurt.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice